Zborul București – Charleroi

Joi am zburat, pentru a cincea oară anul ăsta :D De fiecare dată când zbor, îmi doresc să mă fi făcut pilot…
Și de data aceasta am ales WizzAir. Îmi plac foarte mult pentru că au avioane noi, culori dragi ochilor mei, stewardese frumoase și piloți meseriași. Și în plus, sunt și cei mai ieftini.

Zborul acesta a fost bestial. Avionul a mers mai lin decât o mașină pe autostradă. Ah, și a fost pentru prima dată când am stat în față (rândul 4).

A fost cam înnourat, dar am reușit să fac câteva poze (nu sunt foarte spectaculoase, dar decât deloc…):

 

3 thoughts on “Zborul București – Charleroi

  1. Toni

    Trebuie sa zbor spre Suedia pe 19 mai si sunt ingrijorat. Mi-e un pic teama de avion, mai ales la decolare, desi am mai zburat. Dar ma incurajeaza cand aud oamanei care spun “imi place sa zbor”, “vreau sa fiu aviator”!!

    Nu uita sa imi trimiti link-urile catre companiile aeriene (cu oferte de zbor), daca nu sunt secrete!!

  2. Gaby

    Prima poza e fenomenala, ai impresia ca poti intinde mana si atinge norii, care sunt f. aproape de tine :p (intre noi fie vorba, e doar o impresie, bineinteles ). Tin minte prima data cand am zburat, eram terifiata cand auzeam la cati metri altitudine ma aflam si pentru a nu ma gandi la asta, priveam pe geam la norii ce “se zdrobeau”, strapunsi de avionul in care ma aflam eu :-) Copilita fara minte…

    P.S: De fiecare data cand sunt sus acolo, traiesc o senzatie unica. Si nu e vorba de neajutorare, ci din contra, de fericire, de satisfactie, de libertate…

Leave a Reply