Monthly Archive for May, 2008

Fără net

Dragilor, îmi pare foarte rău dar am rămas fără net. Nu ştiu cât voi putea posta pe blog până când voi plăti netul, în condiţiile în care nimeni din casă nu mai are niciun ban.

Feed-ul tot nu merge X(

Până la noi veÅŸti… pupici! :)

Probleme cu feed-ul

De aproximativ o săptămână nu mai merge feed-ul pentru lovingvama.

Am verificat, am încercat să stabilesc cauze… ÅŸi am ajuns la o concluzie: cei de la Eurodomenii sunt vinovaÅ£i. Eu sunt curios cum mă vor despăgubi, în situaÅ£ia prejudiciului moral creat.

ÃŽncă aÅŸtept veÅŸti…

Buna ziua. Imi pare rau ca nu verificati mail-ul… sper ca acesta sa-l vedeti.

Va spuneam mai demult ca vreau sa-mi cresteti nr subdomeniilor, adreselor de mail si bazelor de date pt contul lovingvama.eu.
Va intrebam si cum pot sa fac sa mearga www.foto.lovingvama.eu (in situatia in care merge doar fara www)

Acum am o problema foarte mare. Nu mai merge feed-ul blogului, si din cate am analizat eu e din cauza hostingului.

http://feedvalidator.org -> http://lovingvama.eu/feed

Nu stiu ce s-a intamplat, dar problema persista de vreo 4 zile si ma trage in jos foarte tare.

Astept raspunsul dvs. Multumesc,


Vlad IlaÅŸ
http://lovingvama.eu

Buna, ziua,

Datorita unor probleme tehnice cu unul din serverele EuroDomenii ati fost trecut intr-o lista de asteptare.

De aseamenea, veti fi contactat telefonic de managerul EuroDomenii.

Cu respect,

Echipa EuroDomenii

Când voi fi contactat nu se ÅŸtie. A trecut mai bine de o zi de atunci. Eu înÅ£eleg, peste tot pot apărea probleme neaÅŸteptate. Că în cazul ăsta rezolvarea durează nesimÅ£it de mult, asta e altă poveste… dar măcar să comunice cu beneficiarii serviciilor, să nu-i lase aÅŸa în aer.

Sick and tired… bleah…

La mulţi ani, Tudore!

Gaşca veselă a fost astăzi la Sala Palatului, unde Vama repetau pentru concertul de lansare din 6 iunie, să-i facă o surpriză lui Tudor. Mâine este ziua lui, iar noi i-am pregătit un tort:

Este vorba despre o casă (click pentru poza originală) albă cu ferestre albastre, pe malul mării, cum spunea Tudor că vrea să-şi facă :)

VedeÅ£i (sau ascultaÅ£i, mai mult) filmuleÅ£ul în care cântam “La mulÅ£i ani!” (îmi pare rău că se aude numai vocea mea, dar eram cel mai aproape de aparat):

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Le mulţumim băieţilor că ne-au acompaniat şi a ieşit foarte frumos!

Am avut ocazia să asistăm şi la repetiţii, vreo 50 de minute, şi a fost super! Nu pot să pun niciun video, dar va trebui să mă credeţi pe cuvânt.

Şi o poză din backstage:

Vând Sony DSC H9

Îmi pare rău, dar a venit vremea să mă despart de el.

Mai multe detalii puteÅ£i găsi aici: http://www.okazii.ro/catalog/…

20 ans et toujours là

Visam la articolul ăsta… sau… visam la titlul lui, în mod special :)

Åžtiam cu mult timp înainte că aÅŸa îmi voi ura “La mulÅ£i ani”, de ziua mea. Sau în preajma ei. AÅŸa că… la mulÅ£i ani mie! :D

Herman Dune – Seven cities

Această piesă am auzit-o la JEG, iar el a fost atât de drăguţ încât să mi-o trimită.

Este foarte frumoasă… veselă ÅŸi antrenantă :D

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Ziua Internaţională a Copiilor Dispăruţi

Copii dispăruţiParcul A.I. Cuza, duminică, 25 mai 2008-Focus marchează Ziua Internaţională a Copiilor Dispăruţi şi un an de activitate. Evenimentul este realizat cu sprijinul Reprezentanţei Unicef în România.
Oricine poate participă, între orele 11:00-17:00.
Un labirint, simbol al sentimentului pe care îl au copii atunci când se rătăcesc şi nu mai găsesc drumul înapoi spre casă, susţinut de o poveste despre aceşti copii; spectacole de teatru de păpuşi „Hansel şi Gretel” şi „Naiul fermecat”, ambele poveşti fiind legate de ideea de copii care se rătăcesc; pantomimă, concurs de grafitti şi desene pe asfalt sunt doar câteva dintre activităţile pregătite pentru participanţi.

Scopul acestui eveniment este acela de a trage un semnal de alarmă şi de asemenea, de a direcţiona atenţia publicului asupra importanţei problematicii copiilor dispăruţi, rapititi sau exploatati sexual. Tuturor ar trebui să ne pese că numărul copiilor dispăruţi este în creştere, că există răpitori sau pedofili mai mulţi decât ş-ar putea crede, că odată cu apariţia internetului pornografia cu minori a luat amploare şi afectează întreagă lume.

„Dispariţia şi exploatarea sexuală a copiilor este o realitate cruntă, care a depăşit de mult frontierele unei singure ţări. Vorbim despre un fenomen care din păcate ia amploare deşi cu greu ş-ar putea imagina un fapt mai dureros decât acela al copiilor dispăruţi sau abuzaţi sexual”, spune Mihaela Geoană – Preşedinte Focus.

Despre Ziua internaţională a copiilor dispăruţi
Acestă zi a început să fie celebrată în Canada, din 1986, la iniţiativa Organizaţiei „Copiii dispăruţi” şi la nivel internaţional, tot din 1986, la iniţiativa Crucii Roşii Internaţionale, pe fondul înmulţirii alarmante a cazurilor de dispariţii în rândul copiilor.

În toată lumea, la 25 mai, sunt organizate meşe rotunde pe temă copiilor daţi dispăruţi, sunt răspândite mesaje de solidaritate cu familiile acestora, prin mass media sau pe străzile marilor oraşe, sunt înălţate baloane colorate că semn al speranţei.
Din 1995, simbolul acestei zile este floarea de „nu-mă-uita”.

BucureÅŸtiul meu e verde; al vostru cum e?

Nu ÅŸtiu de ce se vorbeÅŸte atât de mult despre BucureÅŸti ca fiind oraÅŸul de beton… am auzit asta atât de mult, că mi-a ieÅŸit pe ochi.

Eu mă uit pe geam şi văd verde peste tot.

Vest:

Vouă chiar vi se pare un oraş de beton?

Câţi ÅŸtiu că BucureÅŸtiul are cel mai mare parc din interiorul unui oraÅŸ din Europa (Herăstrău – 110 ha). Câţi merg în Herăstrău? Stăm ÅŸi ne plângem că n-avem verdeaţă, dar ne este lene să ne miÅŸcăm fundurile până în parc…

Est:

Eu aÅŸ zice:

  • să se facă curăţenie dumnezeieÅŸte;
  • să găsim un coÅŸ de gunoi măcar din doi în doi stâlpi;
  • să se facă bandă specială pentru transportul în comun ÅŸi taxi pe toate arterele principale;
  • să se introducă o taxă consistentă de tranzitare a centrului. Chestia asta ar fi bestială, având în vedere că mai toată lumea care merge cu maÅŸina la serviciu trece prin acea zonă. Cred că această măsură ar descongestiona traficul într-o foarte mare proporÅ£ie.

Nord:

Aşa ar trebui să arate Bucureştiul meu verde: curat şi aerisit!

Laptele Zuzu

zuzuNu este primul produs pe care îl văd însoţit de mesaje de acest tip. Cine ştie cum se numesc astfel de mesaje, să-mi spună :)

Ideea e că se vrea o apropiere a produsului de consumator, ceva care să te facă să te identifici cu anumite aspecte şi să iei decizia: îl cumpăr!

Nu ÅŸtiu, dar mie mi se par cam “siropoase” treburile astea :)

De ce e Zuzu mai special? Păi, să fiÅ£i atenÅ£i, vă rog: ăştia ajung de la iaurtul simplu, degresat, extra sau cu fructe, până la sana sau laptele de băut. Åži eu care credeam că iaurtul e făcut din lapte, nu laptele din iaurt… Ce naiv am fost

Cine ştie să citească la fel de bine ca mine să ridice mâna jos! :))

Nu intri în bibliotecă fără permis, clar?

Astăzi am auzit cea mai mare penibilitate din viaţa mea.

Ca un student foarte sârguincios ce sunt, am fost pentru a doua oară la bibliotecă. (prima dată am fost la sfârşitul semestrului I, să-mi fac un portofoliu la engleză).

Astăzi am avut nevoie de o carte de engleză să-i trag câteva pagini la xerox (tot pentru portfoliu), drept pentru care am rugat o colegă care are permis să o împrumute pentru mine. Bibliotecara m-a întrebat de ce nu am eu permis, iar eu i-am replicat elegant că nu am nevoie. A mai boscorodit ea ceva pe-acolo, dar nu am băgat-o în seamă.

După vreo oră, mă întorc din nou la bibliotecă, de data asta pentru a face un conspect de pe ce niÅŸte foi. M-am întâlnit ÅŸi cu o fostă profă, care m-a întrebat ce mai fac… tanti se uita urât la mine. La scurt timp după ce pleacă profa, mă întreabă:

– Ai permis pentru bibliotecă?
– Nu am, v-am spus ÅŸi mai devreme.
– Nu ai voie în bibliotecă fără permis.
– Păi doar stau pe scaunul ăsta ÅŸi citesc, nu folosesc nicio carte de aici…
– Dă-mi carnetul de student.

Bun. Îi dau carnetul, se duce cu el în altă cameră, apoi se întoarce şi mi-l dă înapoi, spunându-mi că altă dată nu mai intru fără permis.

Eu am catalogat treaba asta drept nesimţire. Păi după ce că le dau douăjde milioane pe an (şi de la anul douăj5), să n-am voie să stau într-o sală de lectură?

Åži faza cu permisul plătit… 150 de mii pe an, iar mi se pare nasoală. BIne că la Biblioteca NaÅ£ională e gratis

E foame de bani, e foame de bani, băieÅ£i…

Noul album Vama prin SMS!

Gata! Albumul Vama se poate downloada începând cu această seară de pe vamamusic.ro, trimiţând un SMS cu textul “VAMA” la numărul 7604.

Toate cele 11 piese ale noului album cu numai 4 EURO +TVA, în format wav (ca pe CD) sau mp3.

Acum… eu îmi pun o întrebare: în cât timp se va găsi pe DC?
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX