Monthly Archive for May, 2008

Fără net

Dragilor, îmi pare foarte rău dar am rămas fără net. Nu știu cât voi putea posta pe blog până când voi plăti netul, în condițiile în care nimeni din casă nu mai are niciun ban.

Feed-ul tot nu merge X(

Până la noi vești… pupici! :)

Probleme cu feed-ul

De aproximativ o săptămână nu mai merge feed-ul pentru lovingvama.

Am verificat, am încercat să stabilesc cauze… și am ajuns la o concluzie: cei de la Eurodomenii sunt vinovați. Eu sunt curios cum mă vor despăgubi, în situația prejudiciului moral creat.

Încă aștept vești…

Buna ziua. Imi pare rau ca nu verificati mail-ul… sper ca acesta sa-l vedeti.

Va spuneam mai demult ca vreau sa-mi cresteti nr subdomeniilor, adreselor de mail si bazelor de date pt contul lovingvama.eu.
Va intrebam si cum pot sa fac sa mearga www.foto.lovingvama.eu (in situatia in care merge doar fara www)

Acum am o problema foarte mare. Nu mai merge feed-ul blogului, si din cate am analizat eu e din cauza hostingului.

http://feedvalidator.org -> http://lovingvama.eu/feed

Nu stiu ce s-a intamplat, dar problema persista de vreo 4 zile si ma trage in jos foarte tare.

Astept raspunsul dvs. Multumesc,


Vlad Ilaș
http://lovingvama.eu

Buna, ziua,

Datorita unor probleme tehnice cu unul din serverele EuroDomenii ati fost trecut intr-o lista de asteptare.

De aseamenea, veti fi contactat telefonic de managerul EuroDomenii.

Cu respect,

Echipa EuroDomenii

Când voi fi contactat nu se știe. A trecut mai bine de o zi de atunci. Eu înțeleg, peste tot pot apărea probleme neașteptate. Că în cazul ăsta rezolvarea durează nesimțit de mult, asta e altă poveste… dar măcar să comunice cu beneficiarii serviciilor, să nu-i lase așa în aer.

Sick and tired… bleah…

La mulți ani, Tudore!

Gașca veselă a fost astăzi la Sala Palatului, unde Vama repetau pentru concertul de lansare din 6 iunie, să-i facă o surpriză lui Tudor. Mâine este ziua lui, iar noi i-am pregătit un tort:

Este vorba despre o casă (click pentru poza originală) albă cu ferestre albastre, pe malul mării, cum spunea Tudor că vrea să-și facă :)

Vedeți (sau ascultați, mai mult) filmulețul în care cântam “La mulți ani!” (îmi pare rău că se aude numai vocea mea, dar eram cel mai aproape de aparat):

[MEDIA=134]

Le mulțumim băieților că ne-au acompaniat și a ieșit foarte frumos!

Am avut ocazia să asistăm și la repetiții, vreo 50 de minute, și a fost super! Nu pot să pun niciun video, dar va trebui să mă credeți pe cuvânt.

Și o poză din backstage:

Vând Sony DSC H9

Îmi pare rău, dar a venit vremea să mă despart de el.

Mai multe detalii puteți găsi aici: http://www.okazii.ro/catalog/…

20 ans et toujours là

Visam la articolul ăsta… sau… visam la titlul lui, în mod special :)

Știam cu mult timp înainte că așa îmi voi ura “La mulți ani”, de ziua mea. Sau în preajma ei. Așa că… la mulți ani mie! :D

Herman Dune – Seven cities

Această piesă am auzit-o la JEG, iar el a fost atât de drăguț încât să mi-o trimită.

Este foarte frumoasă… veselă și antrenantă :D

[MEDIA=133]

Ziua Internațională a Copiilor Dispăruți

Copii dispăruțiParcul A.I. Cuza, duminică, 25 mai 2008-Focus marchează Ziua Internațională a Copiilor Dispăruți și un an de activitate. Evenimentul este realizat cu sprijinul Reprezentanței Unicef în România.
Oricine poate participă, între orele 11:00-17:00.
Un labirint, simbol al sentimentului pe care îl au copii atunci când se rătăcesc și nu mai găsesc drumul înapoi spre casă, susținut de o poveste despre acești copii; spectacole de teatru de păpuși “Hansel și Gretel” și “Naiul fermecat”, ambele povești fiind legate de ideea de copii care se rătăcesc; pantomimă, concurs de grafitti și desene pe asfalt sunt doar câteva dintre activitățile pregătite pentru participanți.

Scopul acestui eveniment este acela de a trage un semnal de alarmă și de asemenea, de a direcționa atenția publicului asupra importanței problematicii copiilor dispăruți, rapititi sau exploatati sexual. Tuturor ar trebui să ne pese că numărul copiilor dispăruți este în creștere, că există răpitori sau pedofili mai mulți decât ș-ar putea crede, că odată cu apariția internetului pornografia cu minori a luat amploare și afectează întreagă lume.

“Dispariția și exploatarea sexuală a copiilor este o realitate cruntă, care a depășit de mult frontierele unei singure țări. Vorbim despre un fenomen care din păcate ia amploare deși cu greu ș-ar putea imagina un fapt mai dureros decât acela al copiilor dispăruți sau abuzați sexual”, spune Mihaela Geoană – Președinte Focus.

Despre Ziua internațională a copiilor dispăruți
Acestă zi a început să fie celebrată în Canada, din 1986, la inițiativa Organizației “Copiii dispăruți” și la nivel internațional, tot din 1986, la inițiativa Crucii Roșii Internaționale, pe fondul înmulțirii alarmante a cazurilor de dispariții în rândul copiilor.

În toată lumea, la 25 mai, sunt organizate meșe rotunde pe temă copiilor dați dispăruți, sunt răspândite mesaje de solidaritate cu familiile acestora, prin mass media sau pe străzile marilor orașe, sunt înălțate baloane colorate că semn al speranței.
Din 1995, simbolul acestei zile este floarea de “nu-mă-uita”.

Bucureștiul meu e verde; al vostru cum e?

Nu știu de ce se vorbește atât de mult despre București ca fiind orașul de beton… am auzit asta atât de mult, că mi-a ieșit pe ochi.

Eu mă uit pe geam și văd verde peste tot.

Vest:

Vouă chiar vi se pare un oraș de beton?

Câți știu că Bucureștiul are cel mai mare parc din interiorul unui oraș din Europa (Herăstrău – 110 ha). Câți merg în Herăstrău? Stăm și ne plângem că n-avem verdeață, dar ne este lene să ne mișcăm fundurile până în parc…

Est:

Eu aș zice:

  • să se facă curățenie dumnezeiește;
  • să găsim un coș de gunoi măcar din doi în doi stâlpi;
  • să se facă bandă specială pentru transportul în comun și taxi pe toate arterele principale;
  • să se introducă o taxă consistentă de tranzitare a centrului. Chestia asta ar fi bestială, având în vedere că mai toată lumea care merge cu mașina la serviciu trece prin acea zonă. Cred că această măsură ar descongestiona traficul într-o foarte mare proporție.

Nord:

Așa ar trebui să arate Bucureștiul meu verde: curat și aerisit!

Laptele Zuzu

zuzuNu este primul produs pe care îl văd însoțit de mesaje de acest tip. Cine știe cum se numesc astfel de mesaje, să-mi spună :)

Ideea e că se vrea o apropiere a produsului de consumator, ceva care să te facă să te identifici cu anumite aspecte și să iei decizia: îl cumpăr!

Nu știu, dar mie mi se par cam “siropoase” treburile astea :)

De ce e Zuzu mai special? Păi, să fiți atenți, vă rog: ăștia ajung de la iaurtul simplu, degresat, extra sau cu fructe, până la sana sau laptele de băut. Și eu care credeam că iaurtul e făcut din lapte, nu laptele din iaurt… Ce naiv am fost

Cine știe să citească la fel de bine ca mine să ridice mâna jos! :))

Nu intri în bibliotecă fără permis, clar?

Astăzi am auzit cea mai mare penibilitate din viața mea.

Ca un student foarte sârguincios ce sunt, am fost pentru a doua oară la bibliotecă. (prima dată am fost la sfârșitul semestrului I, să-mi fac un portofoliu la engleză).

Astăzi am avut nevoie de o carte de engleză să-i trag câteva pagini la xerox (tot pentru portfoliu), drept pentru care am rugat o colegă care are permis să o împrumute pentru mine. Bibliotecara m-a întrebat de ce nu am eu permis, iar eu i-am replicat elegant că nu am nevoie. A mai boscorodit ea ceva pe-acolo, dar nu am băgat-o în seamă.

După vreo oră, mă întorc din nou la bibliotecă, de data asta pentru a face un conspect de pe ce niște foi. M-am întâlnit și cu o fostă profă, care m-a întrebat ce mai fac… tanti se uita urât la mine. La scurt timp după ce pleacă profa, mă întreabă:

– Ai permis pentru bibliotecă?
– Nu am, v-am spus și mai devreme.
– Nu ai voie în bibliotecă fără permis.
– Păi doar stau pe scaunul ăsta și citesc, nu folosesc nicio carte de aici…
– Dă-mi carnetul de student.

Bun. Îi dau carnetul, se duce cu el în altă cameră, apoi se întoarce și mi-l dă înapoi, spunându-mi că altă dată nu mai intru fără permis.

Eu am catalogat treaba asta drept nesimțire. Păi după ce că le dau douăjde milioane pe an (și de la anul douăj5), să n-am voie să stau într-o sală de lectură?

Și faza cu permisul plătit… 150 de mii pe an, iar mi se pare nasoală. BIne că la Biblioteca Națională e gratis

E foame de bani, e foame de bani, băieți…

Noul album Vama prin SMS!

Gata! Albumul Vama se poate downloada începând cu această seară de pe vamamusic.ro, trimițând un SMS cu textul “VAMA” la numărul 7604.

Toate cele 11 piese ale noului album cu numai 4 EURO +TVA, în format wav (ca pe CD) sau mp3.

Acum… eu îmi pun o întrebare: în cât timp se va găsi pe DC?