Dezbatere bloggeri-politicieni în Club A

Din cauza unei beri prelungite, am ajuns cu o mică întârziere în Club A… dar a fost ok, Horea mi-a Å£inut un loc “de-a dreapta tatălui” :) Datorită acelui loc mi-a fost cam greu să conversez cu politicienii (fiind în acelaÅŸi rând ÅŸi nu faţă în faţă), dar sincer, nici nu prea aveam ce să le zic. Recunosc, nu citisem niciun blog de-al lor, nici nu ÅŸtiam cine sunt ei, din partea căror partide ÅŸi unde candidează :)

Aşa că decât să fiu off-topic (cum a fost o mare parte a discuţiei) am preferat să ascult, doar.

La un moment dat m-a enervat impertinenÅ£a unui blogger (acea impertinenţă întâlnită foarte des prin BucureÅŸti), căruia bine i-a zis Guşă: “Tu eÅŸti cumva lider de opinie, de vorbeÅŸti în numele tuturor?” S-a luat ÅŸi de o colegă de facultate, dar noi ÅŸtim că el e frustrat pentru că n-a intrat la FJSC ÅŸi a făcut jurnalismul la Hyperion :)

Eu doar le-am dat un sfat: să fie mai personali pe bloguri. Pe moment nu mi-am amintit, că voiam să le dau exemplu bloggerul Adrian Popa, care este viceprimar în Cluj. Ştiţi, blogurile astea vă pot ajuta foarte mult, pentru că oamenilor le place să cunoască partea omenească, să simtă cu au lucruri în comun ş.a.

Candidaţii la primărie prezenţi la dezbatere au fost: Sebastian Bodu (PD-L), Dan Dumitrescu (P Ecologic), Dragoş Dincă (PNL) şi Cozmin Guşă (singurul care nu a avut timp să scrie despre eveniment). Ordinea în care i-am prezentat este subiectivă, în funcţie de cât de mult îi apreciez eu.

Mai multe impresii puteţi să citiţi la: Adrian Cristea, Piticu, Krossfire, Ovidiu Drăghia, INconstantIN sau Buddha.

Bun. ca să nu plictisesc, vă las să urmăriţi ceva în exclusivitate :D

Cum calculează Bodu TVA-ul din salariul de europarlamentar, după ce a dat-o-n bară la Turcescu în emisiune:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

ÅŸi rezolvarea:

Poze:

Bonus, o fată ultra-simpatică, pe care a observat-o şi domnul Bodu :)

3 Responses to “Dezbatere bloggeri-politicieni în Club A”


 • Ce figura alcoolizata am in poza aia ;))

 • Super misto prezentarea editiei I. Asa m-am pus si eu la punct si am castigat ceva coerenta in idei… Simteam ca sunt lucruri care imi scapa.

  Oricum, am fost la dezbatearea post electorala.

  Partea a doua a intalnirii, dupa alegeri, n-a mai fost atat de populata. Dar miza a fost mai mare, pentru ca am vazut, in carne si oase, oameni care au candidat, au pierdut, si cu toate astea si-au tinut promisiunea si n-au lipsit de la dezbatere.

  Din punctul asta de vedere, jos palaria pentru Sebastian Bodu si Dan Dumitrescu.

  Inregistrarea video a evenimentului, aici:

  http://www.radiolynx.ro/blogs/padurea-nebuna/2008/06/18/fetele-blogosferei/

  Merita sa urmariti evolutia domnului Bodu si mai ales, opinia dumnealui despre ce concluzii ar trebui sa traga partidele dupa absenta masiva a bucurestenilor la alegerile locale.

  Ah, si mai e o chestie tare. Se face vorbire despre impactul real al blogurilor la tanara generatie, cu “studiu de caz” pe campania “hai la vot”.

  Desi concluziile sunt nasoale, treaba e de notat si de bagat la cap. Parerea mea.

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX