Laptele Zuzu

zuzuNu este primul produs pe care îl văd însoţit de mesaje de acest tip. Cine ştie cum se numesc astfel de mesaje, să-mi spună :)

Ideea e că se vrea o apropiere a produsului de consumator, ceva care să te facă să te identifici cu anumite aspecte şi să iei decizia: îl cumpăr!

Nu ÅŸtiu, dar mie mi se par cam “siropoase” treburile astea :)

De ce e Zuzu mai special? Păi, să fiÅ£i atenÅ£i, vă rog: ăştia ajung de la iaurtul simplu, degresat, extra sau cu fructe, până la sana sau laptele de băut. Åži eu care credeam că iaurtul e făcut din lapte, nu laptele din iaurt… Ce naiv am fost

Cine ştie să citească la fel de bine ca mine să ridice mâna jos! :))

5 Responses to “Laptele Zuzu”


 • Era vorba despre faptul ca au cate un zuzu pentru fiecare moment al zilei si apoi isi enumera produsele ….fraza aia nu mai are nicio treaba cu laptele..:)

 • si acolo e “laptele batut”…nu “de baut “..cum ai zis….anyway .Pup Vladutz

 • Pfaaai… am citit ambalajul de câteva ori… ÅŸi tot “de băut” am înÅ£eles de fiecare dată :))
  Mda, deci greÅŸeală mare… trebuie remediată! MulÅ£umesc, pup!

 • here’s what I think:
  1. “de la iaurtul simplu, degresat, extra sau cu fructe, până la sana sau laptele de băut” = enumeratie care se refera la gama de produse promovate, nu la etapele procesului de productie;)) :-j
  2.”Zuzu te face sa zambesti”. Normal (cum sa nu zambesti/razi cand citesti idioteniile [a se citi “chestii siropoase”] de pe ambalaj:)) ?) (eu zic ca-si atinge scopul)

 • aM BAUT AZI DINTR-O CUTIE DE LAPRE ZUZU ALBASTRA; EXPIRA MAINE, DAR AVEA UN GUST AMAR DE TOT. NU STIU CE ADITIVI PUN, EU STIU CA LAPTELE VECHI SE ACRESTE. AM VRUT SA RECLAM PE SITE, DAR NU SE POATE: NU AU ADRESA DE CONTACT. ASCUND CEVA, DECI, AM RENUNTAT DE AZI LA PRODUSELE ALBALACT.

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX