Laptele Zuzu

zuzuNu este primul produs pe care îl văd însoțit de mesaje de acest tip. Cine știe cum se numesc astfel de mesaje, să-mi spună :)

Ideea e că se vrea o apropiere a produsului de consumator, ceva care să te facă să te identifici cu anumite aspecte și să iei decizia: îl cumpăr!

Nu știu, dar mie mi se par cam “siropoase” treburile astea :)

De ce e Zuzu mai special? Păi, să fiți atenți, vă rog: ăștia ajung de la iaurtul simplu, degresat, extra sau cu fructe, până la sana sau laptele de băut. Și eu care credeam că iaurtul e făcut din lapte, nu laptele din iaurt… Ce naiv am fost

Cine știe să citească la fel de bine ca mine să ridice mâna jos! :))

5 thoughts on “Laptele Zuzu

 1. Curly

  Era vorba despre faptul ca au cate un zuzu pentru fiecare moment al zilei si apoi isi enumera produsele ….fraza aia nu mai are nicio treaba cu laptele..:)

 2. Vlady Post author

  Pfaaai… am citit ambalajul de câteva ori… și tot “de băut” am înțeles de fiecare dată :))
  Mda, deci greșeală mare… trebuie remediată! Mulțumesc, pup!

 3. roxana

  here’s what I think:
  1. “de la iaurtul simplu, degresat, extra sau cu fructe, până la sana sau laptele de băut” = enumeratie care se refera la gama de produse promovate, nu la etapele procesului de productie;)) :-j
  2.”Zuzu te face sa zambesti”. Normal (cum sa nu zambesti/razi cand citesti idioteniile [a se citi “chestii siropoase”] de pe ambalaj:)) ?) (eu zic ca-si atinge scopul)

 4. George

  aM BAUT AZI DINTR-O CUTIE DE LAPRE ZUZU ALBASTRA; EXPIRA MAINE, DAR AVEA UN GUST AMAR DE TOT. NU STIU CE ADITIVI PUN, EU STIU CA LAPTELE VECHI SE ACRESTE. AM VRUT SA RECLAM PE SITE, DAR NU SE POATE: NU AU ADRESA DE CONTACT. ASCUND CEVA, DECI, AM RENUNTAT DE AZI LA PRODUSELE ALBALACT.

Leave a Reply