Excursie la Iași – epilog

(1) (2) (3) (4)

Cum s-a terminat? S-a terminat? :P

Am fost la o cofetărie destul de drăguță, Tuffly Tuffli, pe o stradă doar cu acces pietonal, Alexandru Lăpușneanu. Apoi ne-am plimbat de la Piața Unirii până la Palatul Culturii, am mai stat puțin pe-acolo și ne-am întors la Piața Unirii, de unde am luat tramvaiul, în direcții diferite.

Nu ne-am mai văzut de atunci.

Nimic palpitant, nu? De asta nici nu voiam să mai continui.

Concluzii… au fost multe în mintea mea, atunci. Acum, cred că trebuia să merg când am vrut prima dată, adică pe la sfârșitul lui noiembrie. În februarie nu a fost deloc propice…

Pe I am cunoscut-o de pe blog: ea a ajuns de la VisUrat la Arhi (care publicase atunci un top, în care eram și eu), a citit vreo oră pe lovingvama și mi-a trimis un SMS, în care mă ruga să-i trimit o poză cu mine, că e tare curioasă cum arată cine scrie. Eu i-am dat link-ul de hi5… și de atunci am început să vorbim pe messenger, la telefon…

Pe 1 iunie s-au împlinit 7 luni de când am vorbit prima dată :)

4 thoughts on “Excursie la Iași – epilog

  1. Andreea

    ahhh….mi s-a zbatut amar o lacrima in coltul ochiului stang…v-ati despartit si…atat?pe atunci nu ti se potrivea varianta personalizata a melodiei “Too much love will kill you”..;))

  2. I

    Tuffli, draga Vlad! Nimic nu stii :D
    Si suna trist povestea… Totusi chiar daca nu ne-am mai vazut de atunci nu inseamna ca nu mai vorbim, sau ca nu o sa ne mai vedem. Asta e, o dau in bara uneori si nici macar nu realizez.
    I was really high in February and now I’m so low…

Leave a Reply