Animus și anima

Asta e o emisiune pe B1 TV, cu o brunetă psiholog, Nicoleta Vascan, care vorbește… cum să zic eu.. foarte prețios. Trebuie să o vedeți ca să vă dați seama. Parcă se chinuie :)

Și ce invitați are: Mihai Mărgineanu și o blondă ceva, Julia, care se autodenumește artistă și licențiată în biznăs (transcrierea fonetică a cuvântului ieșit din gurița ei) și despre care am să vă vorbesc.

E d-aia pitzipoancă, cu buze țuguiate și lentile de contact albastre. Cu chiu, cu vai, i-am suportat intervențiile destul de rare și scurte, dar pline de dezacorduri între subiect și predicat și exprimări de genul “să muncească munci”. Până când m-a oripilat complet și n-am putut s-o mai văd. Se chinuia fetișcana să explice o prostie ceva, când ajunge să nu-și mai găsească cuvintele, și ce face: o întreabă pe tanti brunetă “Cum se spune în românește <lack of>?

Uat dă fac, mi-am spus atunci. Și am și ieșit din camera cu televizorul.

Păcat de Mărgineanu, că ăsta e băiat fain. De reținut de la el: când era la un interviu și a fost întrebat “Unde te vezi peste 5 ani?”, acesta a răspuns sincer “La o bere!” :D Merită încercat, pe el l-au angajat atunci.

2 Responses to “Animus și anima”


  • Draguta ala nu e limbaj “pretios” ci doar unul mai elevat “cult” daca ai auzit termenul.Singura emisiune care nu te tampea.Nu vreau sa ghicesc la ce emisiuni te uiti dumneata!Dar nu mi-a greu:)

  • Așa e, oi fi și eu vreun prost dacă îndrăznesc să critic prostia. Mi se rupe de emisiunea ei, eu nu mă uit la televizor deloc, cu atât mai puțin dimineața, când dorm.
    Dacă totuși mă uit, prefer Discovery Channel sau National Geographic, înainte să adorm. Am decența să nu te întreb dacă ai auzit de posturile astea.

Leave a Reply

You must login to post a comment.