Animus ÅŸi anima

Asta e o emisiune pe B1 TV, cu o brunetă psiholog, Nicoleta Vascan, care vorbeÅŸte… cum să zic eu.. foarte preÅ£ios. Trebuie să o vedeÅ£i ca să vă daÅ£i seama. Parcă se chinuie :)

Şi ce invitaţi are: Mihai Mărgineanu şi o blondă ceva, Julia, care se autodenumeşte artistă şi licenţiată în biznăs (transcrierea fonetică a cuvântului ieşit din guriţa ei) şi despre care am să vă vorbesc.

E d-aia pitzipoancă, cu buze Å£uguiate ÅŸi lentile de contact albastre. Cu chiu, cu vai, i-am suportat intervenÅ£iile destul de rare ÅŸi scurte, dar pline de dezacorduri între subiect ÅŸi predicat ÅŸi exprimări de genul “să muncească munci”. Până când m-a oripilat complet ÅŸi n-am putut s-o mai văd. Se chinuia fetiÅŸcana să explice o prostie ceva, când ajunge să nu-ÅŸi mai găsească cuvintele, ÅŸi ce face: o întreabă pe tanti brunetă “Cum se spune în româneÅŸte <lack of>?

Uat dă fac, mi-am spus atunci. Şi am şi ieşit din camera cu televizorul.

Păcat de Mărgineanu, că ăsta e băiat fain. De reÅ£inut de la el: când era la un interviu ÅŸi a fost întrebat “Unde te vezi peste 5 ani?”, acesta a răspuns sincer “La o bere!” :D Merită încercat, pe el l-au angajat atunci.

2 Responses to “Animus ÅŸi anima”


  • Draguta ala nu e limbaj “pretios” ci doar unul mai elevat “cult” daca ai auzit termenul.Singura emisiune care nu te tampea.Nu vreau sa ghicesc la ce emisiuni te uiti dumneata!Dar nu mi-a greu:)

  • AÅŸa e, oi fi ÅŸi eu vreun prost dacă îndrăznesc să critic prostia. Mi se rupe de emisiunea ei, eu nu mă uit la televizor deloc, cu atât mai puÅ£in dimineaÅ£a, când dorm.
    Dacă totuşi mă uit, prefer Discovery Channel sau National Geographic, înainte să adorm. Am decenţa să nu te întreb dacă ai auzit de posturile astea.

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX