Poveste de viaţă

N-am fost niciodată fanul nimănui. Nu mi-au plăcut fanaticii şi chestiile care ţin de fanatism.

Totuşi, am lipit în viaţa mea un poster. Unul singur. Cred că eram în clasa a 11-a atunci când mi-am cumpărat o revistă Bravo, în mod special pentru poster. Atunci aveam un pitic (de ăla ce stă pe creier) care visa toată camera mea personalizată cu tot felul de prostii.

S-a potolit destul de repede, pentru că de atunci nu mi-am mai cumpărat nicio altă revistă. TotuÅŸi, au trecut 4 ani. De câte ori am trecut pe la Bacău, am ignorat acest afiÅŸ de pe perete. Acum l-am văzut… ÅŸi încercam să-mi aduc aminte cine era pe partea cealaltă.

(aici îi rog pe cei greţoşi să nu mai citească :P )

Cum nu am reuşit să-mi aduc aminte şi având în vedere curiozitatea mortală care sălăsluieşte în mine, am hotărât să dezlipesc un colţ. Şi când am început să fac eu treaba asta, mi-am amintit modul în care l-am lipit: cu salivă.

Vă mărturisesc sincer că saliva e un adeziv extraordinar. S-a rupt acel colÅ£ al posterului, atât de bine era prins :) 4 ani…

(gata, puteţi citi :) )

Misterul a fost elucidat. Kurt Cobain se află pe partea cealaltă, despre care am aflat acum că până să dea colÅ£u’ (cu o gaură în freză, la 27 de ani) a cântat la Nirvana, ba chiar a fost membru fondator :)

Åži acum mă gândesc că din cauza ăstora de la Bravo a murit piticul meu: în timp ce el îşi dorea poze cu gagici, a primit una cu un mort ÅŸi alta cu 4 băieÅ£i, dintre care 2 gay-like :) De atunci s-au ÅŸi despărÅ£it, săracii…

Azi, te aÅŸtept cu un buchet de trandafiri…

0 Responses to “Poveste de viaţă”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX