Zilele Humorului 2008 – ziua 1

Ieri a fost prima zi din cadrul Zilelor Humorului 2008, în care tineretul din oraş a avut şansa să se afirme pe scena din Piaţa Republicii.

Armand Ilaş l-a interpretat pe Păcală şi a fost cel mai mic reprezentant al micilor talente: 6 ani. Mie mi-a plăcut foarte mult de el şi aveam nişte emoţii incredibile. Am plâns de fericire când l-am văzut acolo, pe scenă, şi sunt foarte mândru de el. În câteva zile voi posta şi înregistrarea video. Dacă vă întrebaţi de ce e primul, vă spun sincer că l-am favorizat în faţa celorlalţi (care sunt listaţi în ordinea apariţiei pe scenă), doar e frate-miu, nu?

David Cardasim a cântat muzică etno, dar şi ceva de Bach, la pian:

Florentina Rotaru mi-a plăcut mult de tot. O voce incredibilă dar şi o fată deşteaptă. I-a sărit CD-ul pe care era negativul, iar în momentul ăla s-a oprit puţin şi a continuat melodia a cappella, acompaniată doar de publicul care ţinea ritmul bătând din palme. M-a impresionat treaba asta :) Apoi a mai cântat o melodie de jale, tot a cappella.

Horvat Luzer Loris a cântat la vioară. Nu reţin ce, dar a cântat foarte bine. Îl ţin minte de acum un an, când era cu bunicul lui şi cu câinele, la scăldat sub un pod pe Humorelul. Ştiu că se spăla cu săpun şi apoi sărea în apă :) Bunică-su spunea atunci că ştie să cânte foarte bine la vioară, şi chiar m-am bucurat să-l văd anul ăsta pe scenă.

Sabina Cotoară a cântat muzică folk. La chitară i-a ieşit foarte bine, dar la voce nu prea. Mi s-a părut că a cântat mult prea sus.

Trupa Wispers ne-a rock-uit. Åžtiau să lucreze cu instrumentele, pe când cu vocea… mai puÅ£in. Cel puÅ£in primul solist a cântat destul de nasol. Al doilea a fost acceptabil.

Trupa The Edge a continuat rock-uiala. Ei mi-au plăcut mult mai mult decât cei dinaintea lor, au avut piese faine pe care le-am fredonat odată cu ei :) L-au invitat pe Bogdan Purcăreaţă, ca solist pentru Californication, ÅŸi le-a ieÅŸit foarte bine. Dar timpul vostru s-a scurs… în umbra marelui urs… Foarte frumos, bravo, băieÅ£i!

Au urmat DJ-ii, neinteresanţi pentru mine. Mi-au plăcut efectele laserelor, atât :)

Pentru sfârşit, o poză cu hotelul Best Western, luminat special pentru festival:

Cam asta a fost ce am urmărit eu în prima zi. Mi-a plăcut că sunt foarte mulţi tineri pasionaţi de muzică.

Diseară cântă Axiome ÅŸi Francesco Napoli. Jasmine nu ÅŸtiu cine e, dar pe program scrie “recital” în dreptul numelui ei :P Åži apoi… Balul Gospodarilor, dragii mei. Va fi al 4-lea an consecutiv, cred :D

7 Responses to “Zilele Humorului 2008 – ziua 1”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX