Zilele Humorului 2008 – ziua 3

Pentru că ieri nu am avut timp, iar astăzi am o lipsă totală de chef, vreau să fiu scurt :)

În a treia zi din cadrul Zilelor Humorului 2008 am avut parte de multe chestii faine, dar eu nu am prins decât foarte puţine. Totuşi, am văzut-o şi, mai rău, am şi ascultat-o pe Jasmine, care de multe ori mi-a dat senzaţia că ţipă în microfon sau că are orgasm când e pe scenă. Piesele ei nu mi-au plăcut deloc, sincer. Unele cover-uri le-a cântat bine. :)

După don’ÅŸoara s-au desfăşurat Proconsul. I-am filmat cu telefonul, dar se aude atât de prost, încât nu are rost să încerc să pun pe blog. Mai bine căutaÅ£i pe trilulilu piesele ÅŸi le ascultaÅ£i :)
Oricum, au cântat super. Nu s-au lăsat mai prejos de aşteptările mele. După cum bine îmi zicea cineva, m-am bucurat de concert din plin.

După Proconsul, la Zilele Humorului 2008 a fost No mercy. A rămas singur, săracul, că s-a despărţit de ceilalţi doi minunaţi din trupă. Dar a decis să păstreze numele şi să continuie proiectul de succes.

Din ce am observat eu, băiatul ăla chiar are talent. A cântat prima melodie unplugged, apoi la aproape toate melodiile cânta începutul sau finalul tot unplugged. Foarte tare. Ce ÅŸtie să facă cu chitara… chiar m-a impresionat. Pozele n-or să vă cânte, dar poate or să vă placă…

A plecat No mercy, a venit Buzdugan, care avea o problemă cu miresele. După ce înainte de ultimul recital al serii, s-a rugat 10 minute de ăia de la Best Western să aducă mireasa pe scenă (că acolo era nuntă) ÅŸi n-au vrut, nu s-a lăsat păgubaÅŸ. A aflat că este o altă nuntă, ÅŸi a adus cealalată mireasă :) Adică, a fost furată, săraca, ÅŸi urcată pe scenă cu forÅ£a…

A venit cu hoţii (care erau în spate) şi cu naşul mare.

Naşul l-a sunat pe mire, să-şi recupereze mândra. S-a dovedit că mirele era director la Impact FM în Iaşi, iar hoţii angajaţi. De amintit o intervenţie a Buzduganului în negociere, când a propus ca mirele să plătească câte o sticlă de whisky pentru fiecare kilogram al miresei. În acel moment, mirele a reamintit de concediu timp de o lună pentru hoţi (cred că s-a gândit că vreo 60 de sticle sunt mai scumpe).

Mi-a plăcut când Buzdugan a întrebat-o dacă nu cumva toate miresele au jartieră, şi a pus-o să o arate publicului, apoi pe mire să i-o scoată cu dinţii.

Păcat că nu ştia că i se mai spune şi calţavetă, că o încuia de tot pe blonduţă.

Cam atât pentru ziua 3. Urmează ziua 4, adică ultima :)

Alte poze de la Zilele Humorului 2008 mai puteţi găsi aici.

0 Responses to “Zilele Humorului 2008 – ziua 3”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX