Zilele Humorului 2008 – ziua 3

Pentru că ieri nu am avut timp, iar astăzi am o lipsă totală de chef, vreau să fiu scurt :)

În a treia zi din cadrul Zilelor Humorului 2008 am avut parte de multe chestii faine, dar eu nu am prins decât foarte puține. Totuși, am văzut-o și, mai rău, am și ascultat-o pe Jasmine, care de multe ori mi-a dat senzația că țipă în microfon sau că are orgasm când e pe scenă. Piesele ei nu mi-au plăcut deloc, sincer. Unele cover-uri le-a cântat bine. :)

După don’șoara s-au desfășurat Proconsul. I-am filmat cu telefonul, dar se aude atât de prost, încât nu are rost să încerc să pun pe blog. Mai bine căutați pe trilulilu piesele și le ascultați :)
Oricum, au cântat super. Nu s-au lăsat mai prejos de așteptările mele. După cum bine îmi zicea cineva, m-am bucurat de concert din plin.

După Proconsul, la Zilele Humorului 2008 a fost No mercy. A rămas singur, săracul, că s-a despărțit de ceilalți doi minunați din trupă. Dar a decis să păstreze numele și să continuie proiectul de succes.

Din ce am observat eu, băiatul ăla chiar are talent. A cântat prima melodie unplugged, apoi la aproape toate melodiile cânta începutul sau finalul tot unplugged. Foarte tare. Ce știe să facă cu chitara… chiar m-a impresionat. Pozele n-or să vă cânte, dar poate or să vă placă…

A plecat No mercy, a venit Buzdugan, care avea o problemă cu miresele. După ce înainte de ultimul recital al serii, s-a rugat 10 minute de ăia de la Best Western să aducă mireasa pe scenă (că acolo era nuntă) și n-au vrut, nu s-a lăsat păgubaș. A aflat că este o altă nuntă, și a adus cealalată mireasă :) Adică, a fost furată, săraca, și urcată pe scenă cu forța…

A venit cu hoții (care erau în spate) și cu nașul mare.

Nașul l-a sunat pe mire, să-și recupereze mândra. S-a dovedit că mirele era director la Impact FM în Iași, iar hoții angajați. De amintit o intervenție a Buzduganului în negociere, când a propus ca mirele să plătească câte o sticlă de whisky pentru fiecare kilogram al miresei. În acel moment, mirele a reamintit de concediu timp de o lună pentru hoți (cred că s-a gândit că vreo 60 de sticle sunt mai scumpe).

Mi-a plăcut când Buzdugan a întrebat-o dacă nu cumva toate miresele au jartieră, și a pus-o să o arate publicului, apoi pe mire să i-o scoată cu dinții.

Păcat că nu știa că i se mai spune și calțavetă, că o încuia de tot pe blonduță.

Cam atât pentru ziua 3. Urmează ziua 4, adică ultima :)

Alte poze de la Zilele Humorului 2008 mai puteți găsi aici.

Leave a Reply