Zilele Humorului 2008 – ziua 4

În ultima zi au performat pe scenă:

Smiley, care a cântat live și a venit însoțit de o trupă de instrumentiști, a fost cel mai apreciat dintre toți invitații Zilelor Humorului. Gagicuțele au fost în extaz și au sărit pe el pentru fotografii și autografe.

Pepe Pepe, care a venit fără Oana Oana. Melodiile lui au fost cam nașpa, dar cele din folclor le-a cântat bine :) După concert stătea cu golanii lui la biliard în hotelul Best Western, îmbrăcat lejer, ca pentru plajă. Nu cred că vreți să știți ce-a fost când a interpretat “Numai iubirea:|

Goombay Dance Band (sau GDB) sunt cei care i-au înlocuit pe Bad Boys Blue. Sincer, îmi plac mai mult primii, așa că am fost foarte încântat de schimbare. Unul dintre membrii BBB a făcut accident și și-a rupt chestii, ca atare n-au mai putut onora invitația la Gura Humorului. Prima dată am auzit de GDB prin clasa a noua, cu piesa Flamingo, care îmi plăcea foarte mult. Din păcate, nu au cântat-o.

Moșulică trebuie să fi fost vreun sex-guru care mergea mereu în Caraibe, pentru întâlniri cu tinere domnișoare. El neamț, gagicile jamaicane. Aia din stânga (mulatra) era simpatică în anumite ipostaze. Cealaltă (negresa) era urâtă ca noaptea. Și neagră tot ca noaptea :))

Cătălin Mireuță, care a fost co-prezentator cu Buzdzgan

0 Responses to “Zilele Humorului 2008 – ziua 4”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.