Zilele Humorului 2008 – ziua 4

În ultima zi au performat pe scenă:

Smiley, care a cântat live şi a venit însoţit de o trupă de instrumentişti, a fost cel mai apreciat dintre toţi invitaţii Zilelor Humorului. Gagicuţele au fost în extaz şi au sărit pe el pentru fotografii şi autografe.

Pepe Pepe, care a venit fără Oana Oana. Melodiile lui au fost cam naÅŸpa, dar cele din folclor le-a cântat bine :) După concert stătea cu golanii lui la biliard în hotelul Best Western, îmbrăcat lejer, ca pentru plajă. Nu cred că vreÅ£i să ÅŸtiÅ£i ce-a fost când a interpretat “Numai iubirea:|

Goombay Dance Band (sau GDB) sunt cei care i-au înlocuit pe Bad Boys Blue. Sincer, îmi plac mai mult primii, aşa că am fost foarte încântat de schimbare. Unul dintre membrii BBB a făcut accident şi şi-a rupt chestii, ca atare n-au mai putut onora invitaţia la Gura Humorului. Prima dată am auzit de GDB prin clasa a noua, cu piesa Flamingo, care îmi plăcea foarte mult. Din păcate, nu au cântat-o.

Moşulică trebuie să fi fost vreun sex-guru care mergea mereu în Caraibe, pentru întâlniri cu tinere domnişoare. El neamţ, gagicile jamaicane. Aia din stânga (mulatra) era simpatică în anumite ipostaze. Cealaltă (negresa) era urâtă ca noaptea. Şi neagră tot ca noaptea :))

Cătălin Mireuţă, care a fost co-prezentator cu Buzdzgan

0 Responses to “Zilele Humorului 2008 – ziua 4”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX