Monthly Archive for August, 2008

Costinești :(

În afară de Vama nimic nu-i fain. Programul e ca dracu’, de pe la 10-11 dimineața până seara la o oră neprecizată.

Dacă se întâmplă să se termine treaba mai repede, nu e mai devreme de 5, în niciun caz. Și cum la ora 6 deja începe să apună soarele… vă imaginați că plajă nu, baie nu… Puteam foarte bine să fim în București, că era aceeași chestie (aproape).

Marea o văd doar când merg la masă, la terasa Vraja Mării. Cool baby, huh?

Adidașii mei negri după o seară la Stuf :D

Costinești (simplu, fără :D)

Bun. Am apucat astăzi să stau 30 de minute la plajă și să fac o baie, tot atât de scurtă.

Acum sunt nori, bate vântul, în principiu e nașpa. Mor de somn și trebuie să scriu ceva la comandă, ceea ce mi se pare extrem de nașpa :| Nope, eu nu-s făcut pentru așa ceva.

Abia aștept să mergem diseară în Vama…

Costinești :D

Gata. Am ajuns, într-un final. Vreo 8 ore de condus, în total.

Acum sunt la centrul de presă, la niște calculatoare noi, ASUS. Tastatura suge extrem de grav :(

Abia aștept să fac o baie în mare… uuh, Marea Neagră :X

Viteza ucide!

Cu atât mai mult dacă e folosită în mod necorespunzător. Iată câteva dintre efectele vitezei prea mari, pe autostradă în Germania și Austria:

Totuși, să terminăm într-o manieră veselă. Poza am făcut-o în Austria, pe o ușă de WC. Se pare că nemții nu l-au uitat pe Hitler. :D

Români proști… (cea mai tare fază de la Brussels)

“Transexualu’ ăsta vroia să mă dau eu la o parte. Jegosul…”

Asta mi-a fost dat să aud astăzi, cu referire la mine.

Aveam treabă prin centru și am parcat într-o parcare de aia cum au străinii, cu etaje. În drumul spre ieșire, văd un Audi A8 (model nou) cu numere de România (B-??-VOV). Ajung pe holul care face trecerea în pasajul de la metrou, când trec 4 gagici pe lângă mine – ciudat, nu aduceau a pitzipoance. Le aud că vorbesc limba română… la vreo 5m în spatele lor, un tip cu un cap mai mare ca mine, gras și urât. El mergea pe mijlocul coridorului pe care încap lejer 3 persoane, eu mergeam pe partea dreaptă, pe care consideram că mi se cuvine să mă deplasez pe ea.

Ce credeți? După ce că s-a ciocnit de mine, nici gând să zică pardon sau alte chestii de bun simț. Când ajunge la intrarea în parcare, strigă tare după alea… “Transexualu’ ăsta vroia să mă dau eu la o parte. Jegosul…”

Am reacționat destul de ciudat: m-am enervat de-mi venea să merg să-i dau una după ceafă (doar că nu-mi permitea statura), dar în același timp râdeam de ciobănia lui. Și acum când îmi amintesc îmi vine să râd :))
Așa rău mi-a părut că deja era în celălalt capăt și n-am putut să-i dau o replică pe măsură…

Îmi pare rău… suntem o țară de proști, ăsta-i adevărul. Și parcă Bucureștiul e focarul. Păcat de oamenii ăia deștepți care s-au afirmat, unii dintre ei schimbând lumea…

Poză cu mine transexual:

Ultima achiziție

Shiny brand new car I got :D

Continue reading ‘Ultima achiziție’

La vie en rose

E una dintre piesele mele preferate. Îmi dă așa o stare de bine…

Eram prin Grand Place, la o terasă și l-am văzut pe țigan cântând. Imediat mi-am dat seama că-i de-al meu :P M-am dus la el și l-am pus să-mi cânte La vie en rose.

[MEDIA=141]

Românii și inundațiile

Ce nu fac oamenii pentru bani… Sebastian Bodu are foarte mare dreptate în ceea ce spune.

Chiar eram la Stulpicani (în județul Suceava) acum vreo două săptămâni, și mă uitam la dealurile alea goale și mă gândeam cum pot fi oamenii atât de inconștienți și ahtiați după bani încât să vândă toată pădurea, să o taie… ca mai apoi să cadă dealurile pe ei :|

Cunosc și situația din județul Neamț, pentru că mai mergeam la Pipirig, la țară. Cred că acum sunt vreo 10 gatere doar acolo, în comună.

Păcat de oamenii simpli, care nu au nicio treabă cu toate șmecheriile astea. Restul… își merită soarta. Nu sunt vinovați doar cei care taie lemnul și îl prelucrează, ci și cei care au moștenit păduri de la răzeșii lui Ștefan cel Mare sau de la cine or mai fi moștenit și au văzut rost de îmbogățire.

Dar cine se plimbă acum cu Audi Q7, a?

Astăzi, eclipsă totală de soare

total sun eclipsePentru cei ce nu știau, astăzi este eclipsă totală de Soare. Chiar în timp ce scriu, ea poate fi vizibilă. În România se poate observa mai bine în nord.

O eclipsă se produce atunci când un corp ceresc trece prin umbra altuia. În cazul eclipsei de soare, umbra Lunii se proiectează pe suprafața Pământului. Întâmplarea face ca Pământul să se afle la o astfel de distanță de Lună și de Soare încât diametrele aparente ale celor doi aștri să fie aproximativ egale. Ca urmare, în timpul unei eclipse solare Luna acoperă Soarele aproape perfect. Nu același lucru se petrecea acum 100 de milioane de ani, când Luna era mai aproape de Pământ; în viitorul îndepărtat se preconizează că toate eclipsele solare vor deveni inelare, adică Luna va acoperi doar partea centrală a Soarelui. (wikipedia)

Din păcate, nu am mai ajuns la Novosibirsk, așa cum îmi doream acum câteva luni. Transportul dus-întors m-ar fi costat în jur de 550 de euro, ceea ce era destul de mult. O altă variantă era în nordul Canadei, prin niște insule, ceea ce era mult mai inaccesibil decât cel mai mare oraș din Siberia.

O eclipsă totală de soare e ceva ce vreau neapărat să văd măcar o dată în viață, iar poate până la următoarea voi avea milionul ăla de dolari și nu va mai fi o problemă :)

Nu uitați să vă protejați ochii, pentru că e foarte periculos altfel.

P.S. Cu 10 minute mai devreme era senin, acum e plin de nori. Plin. Urăsc clima temperat-oceanică :(