Români proÈ™ti… (cea mai tare fază de la Brussels)

“Transexualu’ ăsta vroia să mă dau eu la o parte. Jegosul…”

Asta mi-a fost dat să aud astăzi, cu referire la mine.

Aveam treabă prin centru È™i am parcat într-o parcare de aia cum au străinii, cu etaje. ÃŽn drumul spre ieÈ™ire, văd un Audi A8 (model nou) cu numere de România (B-??-VOV). Ajung pe holul care face trecerea în pasajul de la metrou, când trec 4 gagici pe lângă mine – ciudat, nu aduceau a pitzipoance. Le aud că vorbesc limba română… la vreo 5m în spatele lor, un tip cu un cap mai mare ca mine, gras È™i urât. El mergea pe mijlocul coridorului pe care încap lejer 3 persoane, eu mergeam pe partea dreaptă, pe care consideram că mi se cuvine să mă deplasez pe ea.

Ce credeÈ›i? După ce că s-a ciocnit de mine, nici gând să zică pardon sau alte chestii de bun simÈ›. Când ajunge la intrarea în parcare, strigă tare după alea… “Transexualu’ ăsta vroia să mă dau eu la o parte. Jegosul…”

Am reacționat destul de ciudat: m-am enervat de-mi venea să merg să-i dau una după ceafă (doar că nu-mi permitea statura), dar în același timp râdeam de ciobănia lui. Și acum când îmi amintesc îmi vine să râd :))
AÈ™a rău mi-a părut că deja era în celălalt capăt È™i n-am putut să-i dau o replică pe măsură…

ÃŽmi pare rău… suntem o È›ară de proÈ™ti, ăsta-i adevărul. Și parcă BucureÈ™tiul e focarul. Păcat de oamenii ăia deÈ™tepÈ›i care s-au afirmat, unii dintre ei schimbând lumea…

Poză cu mine transexual:

4 Responses to “Români proÈ™ti… (cea mai tare fază de la Brussels)”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX