Români proști… (cea mai tare fază de la Brussels)

“Transexualu’ ăsta vroia să mă dau eu la o parte. Jegosul…”

Asta mi-a fost dat să aud astăzi, cu referire la mine.

Aveam treabă prin centru și am parcat într-o parcare de aia cum au străinii, cu etaje. În drumul spre ieșire, văd un Audi A8 (model nou) cu numere de România (B-??-VOV). Ajung pe holul care face trecerea în pasajul de la metrou, când trec 4 gagici pe lângă mine – ciudat, nu aduceau a pitzipoance. Le aud că vorbesc limba română… la vreo 5m în spatele lor, un tip cu un cap mai mare ca mine, gras și urât. El mergea pe mijlocul coridorului pe care încap lejer 3 persoane, eu mergeam pe partea dreaptă, pe care consideram că mi se cuvine să mă deplasez pe ea.

Ce credeți? După ce că s-a ciocnit de mine, nici gând să zică pardon sau alte chestii de bun simț. Când ajunge la intrarea în parcare, strigă tare după alea… “Transexualu’ ăsta vroia să mă dau eu la o parte. Jegosul…”

Am reacționat destul de ciudat: m-am enervat de-mi venea să merg să-i dau una după ceafă (doar că nu-mi permitea statura), dar în același timp râdeam de ciobănia lui. Și acum când îmi amintesc îmi vine să râd :))
Așa rău mi-a părut că deja era în celălalt capăt și n-am putut să-i dau o replică pe măsură…

Îmi pare rău… suntem o țară de proști, ăsta-i adevărul. Și parcă Bucureștiul e focarul. Păcat de oamenii ăia deștepți care s-au afirmat, unii dintre ei schimbând lumea…

Poză cu mine transexual:

4 Responses to “Români proști… (cea mai tare fază de la Brussels)”


Leave a Reply

You must login to post a comment.