Monthly Archive for September, 2008

Record la numărat bobocii pe trilulilu

Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai talentat din țară? :D

Bia, Bia…

Alaltăseară eram la sală și mă uitam cum joacă unchii mei fotbal. Eram singurul spectator, așezat pe al treilea scaun dintr-un rând de opt.

Deodată, a intrat ea. A trecut pe lângă mine și s-a așezat pe ultimul scaun. Se uita foarte atentă la jocul mingii dintr-o parte în alta, și din când în când mai mânca o caramea cu zahăr pudră. La un moment dat, s-a întors spre mine și m-a întrebat dacă vreau și eu. Am acceptat și i-am mulțumit galant.

S-a ridicat și când a trecut pe lângă mine mi-a zis că iese până afară și se întoarce imediat. Când a venit înapoi, i-am zis să se așeze lângă mine. Ea a făcut întocmai și mi-a mai întins o caramea.

Am început să vorbesc cu ea și mi-a povestit foarte entuziasmată că a trecut în grupa pregătitoare și că la anul va merge la școală. Marian Bianca Nicoleta, născută pe 17 septembrie 2003, din Popești-Leordeni. Are un frate, Rareș, care are 1 an și știe să meargă fără ajutor și să zică mama și Bia. Tata nu știe :)

Era în Gura Humorului cu tatăl ei pentru un training, de la firmă. Urma apoi să meargă la Cluj, unde are o verișoară de 1 an și 8 luni. Mi-a povestit toate astea, i-am făcut 2 poze, apoi a luat-o tatăl ei.

După ce a plecat, simțeam că îmi vine să plâng… nu știu dacă de fericire că am întâlnit-o sau de tristețe că pleacă… Dar pot să spun foarte sigur că m-am simțit extrem de bine în seara aia. Fetița asta mi-a deschis inima în 5 minute și parcă mi-a transferat o doză de fericire, simplitate și bunătate, de care aveam mare nevoie.

Mi-ar plăcea să o reîntâlnesc, cândva… oricând…

Pozele cu Bia:

[ în a doua poză s-a dezbrăcat, ca să nu fie tot cu geaca :) ]

Poveste de iubire

Vreau să văd o poveste de iubire gen “din cărți”, în care ea, fată de oraș, cu fitze și toate cele adiacente, să se îndrăgostească de el, băiat simplu, fără haine glamorous și ochelari și alte prostii.

Ea, care o ardea numai prin Kristal și Bamboo, cu d-ăia în BeaMW-uri și Merțane, să meargă la el la țară cu Dacia și să nu o deranjeze buda din curte, doar pentru că-l iubește.

Nu știu de ce, dar îmi place ideea asta la nebunie: ea, extrem de frumoasă, uită de lumea ei și coboară într-a lui.

Da, știu, o să-mi spuneți că au mai fost povești de iubire între prințese și oameni de rând. Dar nu, eu vreau acuma, când gagicile pitzipoancele nu pot fără solar și unghii false și dulce și cabana, bucci sau geo armani.

Mi-ar plăcea un film românesc pe tema asta. :D

Scrieți titlul cu litere mari…

LECȚII DE VIAȚÄ‚

NU, nu există prietenie adevărată între bărbați și femei. Ce naiba, nu cred că sunt singurul care crede asta…

Poate că sunt eu superficial, dar recunosc că toate fetele din jurul meu sunt frumoase. Dacă nu există nici măcar puțină atracție sexuală, totul e terminat înainte să fi început.

Sexul definește relația. Sau… se poate numi relație înainte? :)

Asta este lumea în care trăim, așa gândesc eu. Unii vor fi de acord, alții nu. Dar nimic nu se va schimba :)

Citiți și părerea unei fete, pe aceeași temă.

Cash?

Astăzi mi-a fost dat să “aud” un banc care m-a amuzat și să nu fiu singurul care se amuză…

O tânără intră într-un bar goală pușcă. Comandă un pahar. Barmanul se uită lung la ea. Tânăra întreabă:
– Nu ai mai văzut femei goale?
– Ba da, dar sunt curios de unde scoți bani!

De unde, de unde? :D :D

Macy Gray – I try

A trecut cam prea multă vreme de când nu v-am mai împărtășit vreo melodie, așa că ascultați neapărat una super! :D

[MEDIA=148]

Vama. Cafeneaua actorilor

Tudor zicea că va fi cu intrare, dar până la urmă a fost gratis :D

A fost un concert frumos, pe care îl așteptam… Păcat de “dobitocul” de la sfârșit care l-a enervat pe Tudor.

Ceea ce e foarte important e că a fost “Epilog”, chiar dacă toți strigau Cișmigiu. Cred că eram singurul care voia Epilog… Nu am îndrăznit să strig, dar am îndrăznit să sper. Și a fost telepatie, sigur :))

[MYPLAYLIST=15]

Înregistrările au fost făcute cu telefonul. Am redus calitatea video în favoarea celei audio, dar sper că nu se va supăra nimeni extrem de tare :D

Super ofertă – cine mai dorește, cine mai poftește

Anotimpuri

Așa frumos e afară… am deschis geamul și am mirosit toamna. Și m-am bucurat.

Nu știu de ce, pentru că toamna nu e anotimpul meu preferat. Dar poate că mă săturasem de vară. De fapt, sunt foarte bucuros de fiecare dată când “miros” un anotimp nou :)

Vreau frunze pe jos și plimbări prin parc… 8->

Bonus: Iris – Ultima toamnă

[MEDIA=142]

Drumul spre mare

Dragul de GPS m-a dus cu ferry-boat-ul. Niciodată nu am mai mers cu așa ceva.

Am constatat că ne mișcam cu fenomenala viteză de 4-5 km/h:

Prin Tulcea am mers pe niște drumuri super-faine, gen endless roads :D Am făcut două poze mai drăguțe. Sper să vă placă.