Scrieți titlul cu litere mari…

LECȚII DE VIAȚÄ‚

NU, nu există prietenie adevărată între bărbați și femei. Ce naiba, nu cred că sunt singurul care crede asta…

Poate că sunt eu superficial, dar recunosc că toate fetele din jurul meu sunt frumoase. Dacă nu există nici măcar puțină atracție sexuală, totul e terminat înainte să fi început.

Sexul definește relația. Sau… se poate numi relație înainte? :)

Asta este lumea în care trăim, așa gândesc eu. Unii vor fi de acord, alții nu. Dar nimic nu se va schimba :)

Citiți și părerea unei fete, pe aceeași temă.

6 thoughts on “Scrieți titlul cu litere mari…

 1. Gaby

  Inseamna ca n-ai avut niciodata o prietena adevarata, pe care s-o suni atunci cand EA ti-a dat papucii, s-o iei la cumparaturi pt a-i cumpara mamei un cadou, sa-i ceri sfaturi legate de primele intalniri cu X si Y. Si culmea, dupa care sa nu suspini atunci cand o privesti :) Nu tb neaparat sa fie urata sau putin grasuta, sa aiba ochii bulbucati ori unghiile roase, lucruri care nu definesc intocmai trasaturile fetei care-ti capteaza atentia.
  Prieteniile de genul asta se leaga pur si simplu, din nevoia de a socializa, de a avea un om alaturi pe care sa te sprijini, sa te descarci la nevoie, cu care sa-ti sarbatoresti succesele. Eu cred ca pierzi anumite momente, trairi, experiente. Astea sunt mentalitati din secolul 18, scuza-mi franchetea :p Si da, sexul conteaza, dar nu e totul intr-o relatie. Degeaba e sex, daca nu exista compatibilitate (psihologica, cerebrala, sociala etc.).

  P.S: Gandeste-te la avantajul de a cunoaste intotdeauna si parerea sexului opus asupra problemei tale! ;-) O sa ai o alta viziune dupa…

 2. Vlady Post author

  Nu știu cum erau mentalitățile de secolul 18, dar tu nu ai înțeles ce voiam eu să zic :)

  Am mai multe prietene “adevărate”, dar tot timpul am fost atras de ele. Pentru că așa sunt eu, îmi plac fetele frumoase… și nu pot și nu vreau să schimb ceva în privința asta.

  Cât despre sex, cine-a zis că e totul? Interpretezi, păpușă :)

 3. zborplacut

  pai daca tu mereu te simti atras de fetele care iti sunt si prietene, atunci nu inseamna ca toata lumea e la fel. exista prietenie intre doi oameni, fara ca vreunu din ei sa vrea mai mult, sau sa se simta atras de celalalt.

  zborplacut a mai scris: dece?

 4. Teo

  Exista. Evident depinde de multi factori in general personalitatea fiecaruia si compatibilitatea dintre cei doi. Eu sunt putin baietoasa din fire si nu imi plac fetele fiindca sunt meschine si nu ma pot intelege cu ele atat de bine precum cu un baiat.
  Prietenii mei pentru care mi-as da viata si ma cunosc cel mai bine sunt in numar de trei si sunt toti baieti. Cu ei pot sa ma simt bine, daca injur nu se supara, daca beau prea mult ma ajuta, daca se ia cineva de mine ma apara. Putem discuta orice pe orice tema fiindca baietii au o gandire obiectiva si ma pot ajuta.
  Fiindca EL nu ma critica ca vai cum te-ai imbracat azi si EL nu este gelos ca imi place de gigi si pentru ca EL nu ma considera curva ca am avut o noapte cu un tip. Pentru ca acel EL imi este prieten.
  Mergem pe strada impreuna, ne-am imbatat impreuna, am plans am ras ne-am certat evident si uite chestie am si dansat la toate petrecerile impreuna.
  Cum? pe incredere si libertate.

  Teo a mai scris: I am not crazy!!!

Leave a Reply