Poveste de iubire

Vreau să văd o poveste de iubire gen “din cărți”, în care ea, fată de oraș, cu fitze și toate cele adiacente, să se îndrăgostească de el, băiat simplu, fără haine glamorous și ochelari și alte prostii.

Ea, care o ardea numai prin Kristal și Bamboo, cu d-ăia în BeaMW-uri și Merțane, să meargă la el la țară cu Dacia și să nu o deranjeze buda din curte, doar pentru că-l iubește.

Nu știu de ce, dar îmi place ideea asta la nebunie: ea, extrem de frumoasă, uită de lumea ei și coboară într-a lui.

Da, știu, o să-mi spuneți că au mai fost povești de iubire între prințese și oameni de rând. Dar nu, eu vreau acuma, când gagicile pitzipoancele nu pot fără solar și unghii false și dulce și cabana, bucci sau geo armani.

Mi-ar plăcea un film românesc pe tema asta. :D

5 thoughts on “Poveste de iubire

  1. Gaby

    Astfel de povesti sunt tot mai rarei. Motivul e simplu: suntem superficiali. Nu ne mai intereseaza cand suntem invitati intr-un local de el/ea…vrem sa fie unul de fite, la moda. Nu ne mai lasam impresionati cand primim un cadou, vrem neaparat sa fie un inel cu diamante sau un ceas de firma. Nu ne mai incanta cele 3 zile petrecute undeva la munte, in Romanica noastra, vrem sa facem plaja neaparat in Caraibe. Sau macar in Palma de Mallorca. Si lista poate continua…

    Tind sa cred ca de vina e societatea, care ne formeaza. Pentru ca suntem indoctrinati cu astfel de “exemple” care au de toate si o duc bine. Si atunci le luam drept modele. Demne de urmat…NOT :) Ne dorim mereu sa avem mai multe, sa traim mai bine, sa avem TOTUL daca se poate. De la case si masini pana la parteneri musculosi, voluptosi, sexosi, cu bani si culmea…SI DESTEPTI :P Treaba e valabila atat in cazul barbatilor cat si-n cel al femeilor.

    Cred cu tarie ca nu cheia masinii ori eticheta tricoului de pe tine iti dau valoare. Nu te fac nici mai destept, nici mai interesant. Poate doar mai vizibil in ochii celorlalti. Si nu intotdeauna in sensul pozitiv. In fond nu asta conteaza. Conteaza sa te simti implinit cu ceea ce faci, fiind CEEA CE ESTI, nu ceea ce ai vrea sa fii. Stereotipurile de care tu vb, Vlady, n-au importanta. Astazi nu se mai tine cont de ele. Iau nastere alte roluri, alte modele. La urma, fiecare doarme dupa cum isi asterne ;-)

Leave a Reply