Poveste de iubire

Vreau să văd o poveste de iubire gen “din cărÅ£i”, în care ea, fată de oraÅŸ, cu fitze ÅŸi toate cele adiacente, să se îndrăgostească de el, băiat simplu, fără haine glamorous ÅŸi ochelari ÅŸi alte prostii.

Ea, care o ardea numai prin Kristal şi Bamboo, cu d-ăia în BeaMW-uri şi Merţane, să meargă la el la ţară cu Dacia şi să nu o deranjeze buda din curte, doar pentru că-l iubeşte.

Nu ştiu de ce, dar îmi place ideea asta la nebunie: ea, extrem de frumoasă, uită de lumea ei şi coboară într-a lui.

Da, ştiu, o să-mi spuneţi că au mai fost poveşti de iubire între prinţese şi oameni de rând. Dar nu, eu vreau acuma, când gagicile pitzipoancele nu pot fără solar şi unghii false şi dulce şi cabana, bucci sau geo armani.

Mi-ar plăcea un film românesc pe tema asta. :D

5 Responses to “Poveste de iubire”


  • Cred că este deja, copilul de aur în rolul principal, deÅŸi acÅ£iunea ÅŸi direcÅ£ia filmului nu pare foarte precisă

  • Te referi la filmul ăla ce a fost în urmă cu câteva zile pe ProTV, “Poveste de oraÅŸ”?

  • Astfel de povesti sunt tot mai rarei. Motivul e simplu: suntem superficiali. Nu ne mai intereseaza cand suntem invitati intr-un local de el/ea…vrem sa fie unul de fite, la moda. Nu ne mai lasam impresionati cand primim un cadou, vrem neaparat sa fie un inel cu diamante sau un ceas de firma. Nu ne mai incanta cele 3 zile petrecute undeva la munte, in Romanica noastra, vrem sa facem plaja neaparat in Caraibe. Sau macar in Palma de Mallorca. Si lista poate continua…

    Tind sa cred ca de vina e societatea, care ne formeaza. Pentru ca suntem indoctrinati cu astfel de “exemple” care au de toate si o duc bine. Si atunci le luam drept modele. Demne de urmat…NOT :) Ne dorim mereu sa avem mai multe, sa traim mai bine, sa avem TOTUL daca se poate. De la case si masini pana la parteneri musculosi, voluptosi, sexosi, cu bani si culmea…SI DESTEPTI :P Treaba e valabila atat in cazul barbatilor cat si-n cel al femeilor.

    Cred cu tarie ca nu cheia masinii ori eticheta tricoului de pe tine iti dau valoare. Nu te fac nici mai destept, nici mai interesant. Poate doar mai vizibil in ochii celorlalti. Si nu intotdeauna in sensul pozitiv. In fond nu asta conteaza. Conteaza sa te simti implinit cu ceea ce faci, fiind CEEA CE ESTI, nu ceea ce ai vrea sa fii. Stereotipurile de care tu vb, Vlady, n-au importanta. Astazi nu se mai tine cont de ele. Iau nastere alte roluri, alte modele. La urma, fiecare doarme dupa cum isi asterne ;-)

  • * Astfel de povesti sunt tot mai RARE. Ora tarzie…:p

  • stii k mie imi place la tara si n-am pretentii

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX