Bia, Bia…

Alaltăseară eram la sală şi mă uitam cum joacă unchii mei fotbal. Eram singurul spectator, aşezat pe al treilea scaun dintr-un rând de opt.

Deodată, a intrat ea. A trecut pe lângă mine şi s-a aşezat pe ultimul scaun. Se uita foarte atentă la jocul mingii dintr-o parte în alta, şi din când în când mai mânca o caramea cu zahăr pudră. La un moment dat, s-a întors spre mine şi m-a întrebat dacă vreau şi eu. Am acceptat şi i-am mulţumit galant.

S-a ridicat şi când a trecut pe lângă mine mi-a zis că iese până afară şi se întoarce imediat. Când a venit înapoi, i-am zis să se aşeze lângă mine. Ea a făcut întocmai şi mi-a mai întins o caramea.

Am început să vorbesc cu ea şi mi-a povestit foarte entuziasmată că a trecut în grupa pregătitoare şi că la anul va merge la şcoală. Marian Bianca Nicoleta, născută pe 17 septembrie 2003, din Popeşti-Leordeni. Are un frate, Rareş, care are 1 an şi ştie să meargă fără ajutor şi să zică mama şi Bia. Tata nu ştie :)

Era în Gura Humorului cu tatăl ei pentru un training, de la firmă. Urma apoi să meargă la Cluj, unde are o verişoară de 1 an şi 8 luni. Mi-a povestit toate astea, i-am făcut 2 poze, apoi a luat-o tatăl ei.

După ce a plecat, simÅ£eam că îmi vine să plâng… nu ÅŸtiu dacă de fericire că am întâlnit-o sau de tristeÅ£e că pleacă… Dar pot să spun foarte sigur că m-am simÅ£it extrem de bine în seara aia. FetiÅ£a asta mi-a deschis inima în 5 minute ÅŸi parcă mi-a transferat o doză de fericire, simplitate ÅŸi bunătate, de care aveam mare nevoie.

Mi-ar plăcea să o reîntâlnesc, cândva… oricând…

Pozele cu Bia:

[ în a doua poză s-a dezbrăcat, ca să nu fie tot cu geaca :) ]

11 Responses to “Bia, Bia…”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX