Monthly Archive for November, 2008

Electorale, foarte drăguțe

Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mai intră uneori pe lovingvama, pentru că nu am niciun chef de nimic, implicit de scris, publicat poze, filme, muzică sau altele…

Acestea fiind spuse, vă urez audiție plăcută. Mai nasol e că nu mă pot hotărî care va fi ordinea: ironic -> serios sau serios -> ironic. :)

Hai… să fie ironic prima dată, că oricum mai mult nu merită majoritatea candidaților.

Divertis – Pușca și cureaua lată (parodie electorală)

[media id=152 width=400 height=20]

Victor Socaciu – Mama lor la toți

[media id=153 width=400 height=20]

În cazul în care nu le știți, recomand ascultarea cu atenție :P

Happy Birthday – La mulți ani

Observați aluzia fină din urarea românească? Practic, îți urează să ajungi bătrân și ramolit.

În engleză ți se urează să ai o zi de naștere fericită, ceea ce mi se pare mult mai OK :)

Știu sigur că am zis pe undeva mai demult, dar nu găsesc… fetelor, urați-mi ani buni, că de mulți și răi n-am nevoie.

P.S. După cum am cercetat eu și am găsit pe wikiwords, majoritatea urărilor sunt gen happy birthday. Și în latină tot așa era: fortuna dies natalis.

Shaworma de la Dristor

Pentru că tot stau pe-aproape și în fiecare zi folosesc stația de metrou Dristor, m-am gândit să încerc și eu celebra shawormerie. Știți voi, acolo unde au găsit 7 tipuri de spermă în sosul alb (sau câte or fi găsit).

Au un sistem bine pus la punct pentru trafic intens de fomiști și mulți angajați. Prezentarea e ok, pare curat, toate bune și frumoase.

Când am plătit, am spus că vreau o shaworma de aia la 16 lei. Și… când am văzut cât de mică e lipia, am rămas :O what dă fuck?! L-am întrebat pe gagiu: “asta-i shaworma mare?” El mi-a răspuns că este universală. Nu mică, nu mare.

Am înghițit în sec. Am mâncat, mi s-a părut obișnuit, nimic ieșit din comun (poate nu mai folosesc elementul magic din sosul alb, care-i dădea savoarea).

Concluzia: mult prea mică și prea scumpă. Pot să o cataloghez drept shawormerie de fițe :))

“Fată, ai mâncat shaworma de la Dristor? Hai fată, că acolo mănâncă toți șmecherii..” bla bla

E prima și ultima dată.

… în Dristor ai pe cineva :)

Adică pe mine. Cine mă are, zic :P

Nu e chiar la Dristor, dar e la 10 minute de mers pe jos. Mai exact, Baba Novac. Îmi place aici, e drăguț. Apartament cu două camere, destul de ok. Ceea ce nu e drăguț e prețul destul de mare (pentru bugetul unui student care nu lucrează, încă).

Ieri mi-am pus net, sunt fericit. Am lucruri să v-arăt, așa că stați tunați. :D

Flori…

Îmi amintesc când eram copil și venea iarna că mă bucuram foarte tare. Tot timpul mi-a plăcut iarna, chiar dacă la Gura Humorului dura și aproape 6 luni. Niciodată nu am avut sentimentul “se termină vara, ce nașpa, vine frigul”.

Despre anotimpul ăsta, cel mai alb, aș putea spune multe. Dar acum mă gândeam ce frumos era când mă trezeam dimineața să merg la școală și mă uitam pe geam și vedeam flori de gheață. Sunt absolut superbe.

Acum, cu geamurile de termopan, s-a mai dus o fericire. Fără flori de gheață… :(

Și o piesă care să ne aducă mai aproape de sărbători, că și Tuborg a început deja campania la Christmas brew :P

Dean MartinLet it snow

[media id=151 width=400 height=20]

Concert extraordinar la pian – 1

De fapt, e pianină, dar… ce mai contează? :) Pentru că dispun din nou de partea multimedia a lovingvama, am plănuit atent o lansare în forță. Ascultați-mă:

Constatare electorală

Oriunde mă uit dau cu ochii peste campania electorală, și online, și offline. Și cum cugetam eu (așa cum cugetă tot omul), mi-am dat seama că amărâții ăia din ’92 au avut parte de cea mai grea campanie.

De ce? Păi ei au trebuit să gândească toate promisiunile. Acum e simplu: din cele de acum 4 ani, scoți ce ai realizat, adaugi unele noi, fancy, cool… și hop, îi gata platforma.

Huoo! Iar autostrăzi, iar salarii mai mari, iar, iar….

Dacă fata-i blondă, chiar și-un pic…

O singură fată blondă am pupat în viața mea. Nu știu de ce, dar tot timpul mi-am făcut de lucru cu fete ne-blonde, în principiu brunete :)

Și cu fata blondă a fost foarte tare, deoarece tatăl meu a fost ceva timp cu mama ei… iar eu mă simțeam ciudat, oarecum, dar la modul fain. Parcă aș fi continuat ceva…

1st, baby!

În seara asta a fost petrecerea de Halloween la FJSC, care a avut în program și probă de karaoke.

Trecând peste impedimentele de ordin tehnic, a fost ok. Am câștigat locul 1, împreună cu Diana (feblețea mea, dintre boboace :D ), care s-a ales cu două puncte în plus la relații publice.

Vrei să pleci, dar nu mă nu mă iei…\:D/