Monthly Archive for December, 2008

Fanfara lui Moş Crăciun

Pe băieţii ăştia i-am auzit în Iaşi, pe 6 decembrie. Erau cu toţii echipaţi în costume de Moş Crăciun şi cântau la trompete şi alte chestii necunoscute mie. Foarte drăguţ, cred că au şi câştigat bani buni până acum.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Câteva colinde drăguţe

Cum stăteam ÅŸi mă gândeam ce colindă să pun pe blog, mi-am amintit de simpatia mea pentru muzica maramureÅŸeană… ÅŸi cu un simplu search pe trilulilu după “colinde maramureÅŸ” ÅŸi “colindă maramureÅŸ” ÅŸi m-am ales cu o listă lungă de colinde (vreo 8000), pe placul meu. Pentru cine interesează, e simplu de căutat.

Poate vă întrebaÅ£i de ce maramureÅŸene… din cauză de ceteră, de aia. AÅŸa de fain sună, că mă face să mi se ridice părul de pe mine.

Åži, desigur, este enorm de greu să o găseÅŸti pe ‘ea mai faină, ÅŸi chiar imposibil. Dar eu am ales o compilaÅ£ie drăguţă ÅŸi care te unge la inimă. BucuraÅ£i-vă.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Sărbătorile vin, sărbătorile vin…

Pe melodia din reclama pentru Coca-Cola :D

Mie îmi place foarte mult perioada asta a sărbătorilor, mai ales Crăciunul. Pe 23 fac bradul, pe 24 mergem cu colinda (chiar, trebuie să mă gândesc ce cântăm anul ăsta :) ), 25 ÅŸi 26 sunt zile pentru petrecut cu toată familia…

ÃŽn altă ordine de idei, vreau zăpadă că altfel ne supărăm rău de tot. Åži o vreau ÅŸi pe gagica aia care mă iubeÅŸte aÅŸa tare încât mă uit la fix ÅŸi de 10 ori pe zi. Åži vreau să ajungă ÅŸi tata mai repede…
Cam multe vreau, aÅŸa-i? :)

Vă pup şi sper să găsesc o colindă frumoasă tare, să o pun şi pe blog.

Miss FJSC (şi Mister, mă rog)

Aseară a fost balul bobocilor al mândrei mele facultăţi.

Critică constructivă:
– Promovarea balului a fost slabă. Poate să-mi spună oricine orice, s-a făcut prea puÅ£in ÅŸi mult prea târziu. Altfel nu mai primeam o groază de întrebări pe messenger cu referire la bal.
– “Avem invitati oameni din presa, redactori sefi, jurnalisti si bloggeri”. Cine erau acei oameni, că eu în afară de o tipă de care n-am auzit niciodată ÅŸi de piticu (secsi bă ai fost aseară) n-am văzut pe nimeni.
– Ar mai fi trebuit o probă pentru concurenÅ£i.
– Do’nÅŸoara ÅŸi do’nÅŸorul trebuiau anunÅ£aÅ£i mai târziu, gen 1:30. (ca să Å£ină mai mult petrecerea ÅŸi să nu se rupă toÅ£i acasă aÅŸa repede)
– Treaba asta cu cântăreÅ£i mulÅ£i ÅŸi anonimi sună a ieftineală.
DJ Rezident bănuiesc că era cel care punea muzică.
Pe Kontrasens nu ţin minte să-i fi văzut (poate au fost înainte să ajung eu).
Montuga nu mi-au plăcut (oricum nu-mi place hausul, aşa că poate nu-i neapărat din cauza lor).
Icsu a fost singurul de care auzisem, într-o piesă cu Deceneu (Bine-aÅ£i venit în club), de pe o compilaÅ£ie hip-hop veche, Proiectul Verde :) Oricum, a fost cam jalnic. Åži beat, pe deasupra. Spunea Tony: “Cât v-a plătit să urce pe scenă?:))
Mai mult succes ar fi avut o trupă tare (cum au venit anul trecut Şuie Paparude şi s-a rupt scena), care să cânte vreo 10-12 piese.

Cam atât despre organizare. Să vorbim puţin despre fete.

Au fost vreo 6, cred, una mai mândră decât cealaltă. Serios vorbesc, aşa participante frumoase ca la concursul ăsta de miss nu cred că am mai văzut. Una şi una.
Mi-a plăcut o tipă brunetă la care mă uitam insistent când a urcat pe scenă şi zâmbea foarte fain.
Îmi pare rău şi îi cer scuze câştigătoarei că i-am spus că a fost blat. Voiam să o necăjesc, doar :P

Pe lângă cele de pe scenă, au fost foarte multe din anul I. Ceilalţi ani, ca de obicei, nu prea sunt prezenţi la alte miss-uri. Şi am observat că sunt o grămadă mareee de fete frumoase. Băă, da frumoase tare. O tunat şî le-o adunat :D

Pe la începutul serii am avut parte de o “fază” drăguţă. Stăteam la bar să-mi cumpăr o bere ÅŸi am observat o fată care se uita insistent la mine. M-am uitat ÅŸi eu, ÅŸi a început să zâmbească. Åži tot încercam să îmi aduc aminte dacă o ÅŸtiu ÅŸi de unde… Cred că i-am spus “salut”, iar ea mi-a întins mâna ÅŸi mi-a zis ceva de genul “Uite, mi-au crescut unghiile” :)) I-am zis că nu ÅŸtiu cine e ÅŸi apoi mi-a elucidat ea misterul. Åžtiu că sunteÅ£i curioÅŸi!
I-am găsit acum ceva timp (destul de mult) contul pe twitter. Nu ÅŸtiu cum, dar am ajuns la ea. Åži avea o poză de interesantă la avatar… am mărit-o ÅŸi am constatat că e frumuÅŸică ÅŸi că îşi roade unghiile. Åži i-am trimis un mesaj în care i-am spus că e frumuÅŸică ÅŸi e păcat să-ÅŸi roadă unghiile :D

Paranteză: Cred că dacă aş fi vedetă nu ar trebui să apar excesiv la TV să fiu cunoscut de toată lumea.

Am dansat cam fără chef la început, dar mi-am mai dat drumul spre sfârşit. Şi atât despre bal, că nu-mi mai aduc aminte.

“MulÅ£i ani trăiască, mulÅ£i ani… bla bla… Marius să trăiască, Marius să trăiască… bla bla”. Băăă, da cine-i Marius? =))

La naiba!

Ah, ce mă enervează. Nu puteam să fac cumva să nu o văd, să nu vorbesc cu ea?

Nu, nu puteam. Şi da, fata asta mereu o să-mi trezească sentimente. Ştiu că pe ea nu o interesează, dar eu m-am obişnuit :)
Acum stau, să îmi treacă.

Bun!

Pentru că ştiu că sunt unii care îşi fac griji şi îşi imaginează scenarii sumbre în care eu sunt protagonist, trebuie să vă mărturisesc că sunt bine, în principiu.

Am trecut prin drama înmatriculării (despre care ar trebui să scriu un articol), am mai fost într-o excursie la Iaşi, cu acelaşi scop ca şi prima dată (şi despre care aş vrea să scriu), am spălat rufe la maşină pentru prima dată în viaţă, am privit de sus, am trăit senzaţii intense, am descoperit ceva muzică faină, şi, nu în ultimul rând, am avut statusuri mai ciudate :)

Ultimul (“anul trecut pe vremea asta eram nebun după tine“) a stârnit reacÅ£ii, ceea ce m-a surprins. Chiar nu mă aÅŸteptam…
Cel mai mult m-a impresionat o prietenă, care mi-a spus că i-ar plăcea să citească o carte cu titlul ăsta. Şi mie mi-ar plăcea să o scriu, dar n-am absolut nicio idee despre cum să încep.

Sper să găsesc un început şi să revin cât mai repede!

Ani buni, români! La mulţi ani, România!

Am auzit astăzi un cântec la care mi-au dat lacrimile când am auzit “fără Ardeal, fără Bucovina, fără Basarabia”.

SusÅ£in în continuare proiectul Basarabia, pământ românesc. Åži nu uitaÅ£i că “pe-al nostru steag e scris unire“, ÅŸi nu pe-al altora.

Vă las cu un cântec patriotic mai puţin cunoscut, cred, dar extraordinar de frumos:

Mariana Anghel – VeniÅ£i, români, să cerem dreptul

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX