Miss FJSC (şi Mister, mă rog)

Aseară a fost balul bobocilor al mândrei mele facultăţi.

Critică constructivă:
– Promovarea balului a fost slabă. Poate să-mi spună oricine orice, s-a făcut prea puÅ£in ÅŸi mult prea târziu. Altfel nu mai primeam o groază de întrebări pe messenger cu referire la bal.
– “Avem invitati oameni din presa, redactori sefi, jurnalisti si bloggeri”. Cine erau acei oameni, că eu în afară de o tipă de care n-am auzit niciodată ÅŸi de piticu (secsi bă ai fost aseară) n-am văzut pe nimeni.
– Ar mai fi trebuit o probă pentru concurenÅ£i.
– Do’nÅŸoara ÅŸi do’nÅŸorul trebuiau anunÅ£aÅ£i mai târziu, gen 1:30. (ca să Å£ină mai mult petrecerea ÅŸi să nu se rupă toÅ£i acasă aÅŸa repede)
– Treaba asta cu cântăreÅ£i mulÅ£i ÅŸi anonimi sună a ieftineală.
DJ Rezident bănuiesc că era cel care punea muzică.
Pe Kontrasens nu ţin minte să-i fi văzut (poate au fost înainte să ajung eu).
Montuga nu mi-au plăcut (oricum nu-mi place hausul, aşa că poate nu-i neapărat din cauza lor).
Icsu a fost singurul de care auzisem, într-o piesă cu Deceneu (Bine-aÅ£i venit în club), de pe o compilaÅ£ie hip-hop veche, Proiectul Verde :) Oricum, a fost cam jalnic. Åži beat, pe deasupra. Spunea Tony: “Cât v-a plătit să urce pe scenă?:))
Mai mult succes ar fi avut o trupă tare (cum au venit anul trecut Şuie Paparude şi s-a rupt scena), care să cânte vreo 10-12 piese.

Cam atât despre organizare. Să vorbim puţin despre fete.

Au fost vreo 6, cred, una mai mândră decât cealaltă. Serios vorbesc, aşa participante frumoase ca la concursul ăsta de miss nu cred că am mai văzut. Una şi una.
Mi-a plăcut o tipă brunetă la care mă uitam insistent când a urcat pe scenă şi zâmbea foarte fain.
Îmi pare rău şi îi cer scuze câştigătoarei că i-am spus că a fost blat. Voiam să o necăjesc, doar :P

Pe lângă cele de pe scenă, au fost foarte multe din anul I. Ceilalţi ani, ca de obicei, nu prea sunt prezenţi la alte miss-uri. Şi am observat că sunt o grămadă mareee de fete frumoase. Băă, da frumoase tare. O tunat şî le-o adunat :D

Pe la începutul serii am avut parte de o “fază” drăguţă. Stăteam la bar să-mi cumpăr o bere ÅŸi am observat o fată care se uita insistent la mine. M-am uitat ÅŸi eu, ÅŸi a început să zâmbească. Åži tot încercam să îmi aduc aminte dacă o ÅŸtiu ÅŸi de unde… Cred că i-am spus “salut”, iar ea mi-a întins mâna ÅŸi mi-a zis ceva de genul “Uite, mi-au crescut unghiile” :)) I-am zis că nu ÅŸtiu cine e ÅŸi apoi mi-a elucidat ea misterul. Åžtiu că sunteÅ£i curioÅŸi!
I-am găsit acum ceva timp (destul de mult) contul pe twitter. Nu ÅŸtiu cum, dar am ajuns la ea. Åži avea o poză de interesantă la avatar… am mărit-o ÅŸi am constatat că e frumuÅŸică ÅŸi că îşi roade unghiile. Åži i-am trimis un mesaj în care i-am spus că e frumuÅŸică ÅŸi e păcat să-ÅŸi roadă unghiile :D

Paranteză: Cred că dacă aş fi vedetă nu ar trebui să apar excesiv la TV să fiu cunoscut de toată lumea.

Am dansat cam fără chef la început, dar mi-am mai dat drumul spre sfârşit. Şi atât despre bal, că nu-mi mai aduc aminte.

“MulÅ£i ani trăiască, mulÅ£i ani… bla bla… Marius să trăiască, Marius să trăiască… bla bla”. Băăă, da cine-i Marius? =))

15 Responses to “Miss FJSC (ÅŸi Mister, mă rog)”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX