A doua excursie la Iași (1)

Sigur vă amintiți de data trecută când am fost la Iași. În caz că nu, vă reîmprospătez memoria: Excursie la Iași (5 părți)

Nu, nu m-am învățat minte. Și nici nu cred că am să mă învăț de curând.

— asta am scris pe 9 decembrie 2008… — deși s-au mai întâmplat chestii de atunci, voi încerca să povestesc cum gândeam în acel moment (dacă mai țin minte :P )

Cum s-a întâmplat? Mergeam spre București, și mi-am propus să mă opresc pe la Iași vreo două zile, să mai stau puțin cu niște prieteni și să o văd pe ea, fata de la Iași.
Dar, ca și prima dată, n-am vrut să-i spun că vin. *

Acum fac o scurtă paranteză, ca să pot continua povestirea: prima dată, în februarie, venise prietenul ei în vizită la Iași exact în ziua când ajunsesem eu.

* Dar dimineață am vorbit cu ea pe messenger… și mi-a spus că a venit din nou ăla (doar că acum nu mai erau împreună). Atunci i-am zis… “știi, azi vin și eu :)

Și dus am fost… :)

2 thoughts on “A doua excursie la Iași (1)

  1. Portabilitatea numerelor

    In ultima perioada am tot auzit povesti din astea. Am o prietena care merge din Bucuresti la Bacau o data pe luna, la iubitul ei pe care l-a cunoscut in…Grecia, asta vara.:) . Un amic a fost tot asa din Bucuresti in Alexandria de Revelion, doar sa se intalneasca cu o fata pe care a cunoscut-o pe mess. O alta prietena se tot duce de cateva luni la Turnu Magurele la un baiat pe care l-a cunoscut pe net.

    Portabilitatea numerelor a mai scris: Gabriel Dorobanțu – Unde ești iubirea mea

  2. Pingback: A doua excursie la IaÅŸi (2) - Eco-Sol

Leave a Reply