Pentru cei ce nu-nțelege…

Nici nu credeam că se va ajunge la așa un balamuc în articolul ăsta. Dar s-a ajuns. Nu s-au înțeles chestii și mă simt oarecum dator să dau niște explicații :)

Ideea principală era că nu mai vreau fete cu prieten prin viața mea, să nu se ajungă la chestii nașpa. Etalonul pe care l-am prezentat eu nici nu era foarte important, dar pentru că a creat așa mare vâlvă, anunț oficial: ce am scris acolo nu-i bătut în cuie (adică pot să trec destul de ușor peste neconcordanțe). Alea sunt doar niște chestii orientative.

Fata din cauza căreia a fost scris articolul nu e Iulia. Ea (fata) a fost un fel de antidot pentru mine, apărut parcă de nicăieri, exact când aveam nevoie. Și a fost al naibii de drăguț, și chiar părea că în sfârșit am noroc. Ei… n-am avut :))
Îmi pare foarte rău că nu mai vorbesc cu ea, și sigur și ea simte la fel. Dar poate că e mai bine așa, pentru a evita situațiile complicate și nașpa. Totuși, sper să nu fie ăsta sfârșitul… You know… :* :A

Acestea fiind spuse, consider că nu mai e nimic neclar. Mă simt bine, privesc viața optimist prin prisma zborului de aseară care a fost cel mai tare din viața mea. Și eu care îmi făceam griji că mor… :))
V-am pupat, urați-mi spor la scris ce-am făcut/văzut pe la Roma!

4 Responses to “Pentru cei ce nu-nțelege…”


Leave a Reply

You must login to post a comment.