Protest împotriva Poliției Române

Am auzit ieri știrea cum că băieții vor să scoată în afara legii detectoarele de radar, că cică ăia de le folosesc vor să încalce legea și să se sustragă de la plata amenzii.

Permiteți-mi, vă rog =))

Mna, eu sunt de părere că cei care și-au cumpărat astfel de dispozitive voiau să meargă constant cu 50 km/h, dar să știe când e radar. Să nu-i ia prin surpindere cumva, să nu facă infarct de la asemenea șoc :))

Uite, d-aia avem bancuri cu polițiști…

Și acum, de ce-s eu supărat pe ei. Păi… îi invit pe stimabilii domni polițiști să facă un drum București – Gura Humorului fără să depășească viteza legală. Să vadă ei în cât timp ajungi la destinație. Chiar am să fac un test când mă întorc în București: n-am să depășesc nicio limită, să vedem exact cum stă treaba.

Pe ei oricum îi doare în cur, pentru că bagă sirena și merg cum vor. Oficialitățile la fel, merg în coloane. Pana mea, așa mi-ar plăcea și mie.
Și dacă sunt cu mașina personală, să nu-mi ziceți mie că ei respectă legea. “Hai, domn’e, că lucrăm la aceeași instituție…”

Sictir, bă! Să construiți autostrăzi, să mergem și noi ca oamenii. Când sunt prin afară și văd că mai am 200 km până la destinație, zic “Bun, în două ore, cel mult, ajung.”, dar când sunt în România, zic “La dracu, încă 4 ore!”. Vi se pare normal?

Lasă, că luăm noi proștii amendă cu 78,02 km/h în localitatea Golești, jud. Vrancea, că ne grăbim al naibii prin sectoare de drum cu limita de viteză 50 km/h.

Bleah, ce m-am săturat!!

Și ca să mă descarc total, trebuie să spun și că Poliția Română nu-și face datoria. Ei vor numai să îți ia banii, să-și facă rația. Adică stau la geană.

Păpușelor, rolul poliției e să asigure bunul mers al lucrurilor. Nu să stea la 8 dimineața într-o intersecție goală și să-mi ia carnetul că am trecut pe galben. Ä‚la nu ajută cu nimic.

De asta în București e un trafic de rahat, pentru că ei nici măcar nu-s în stare să bage verde intermitent pentru dreapta în intersecții în care ar fi ceva firesc să fie așa. Nu-s în stare să sincronizeze semafoarele în fucție de fluxul de trafic aferent fiecărei străzi. Nu-s în stare să strângă toate rablele care ocupă inutil ‘jde mii de locuri de parcare.

Nu, ei sunt în stare să stea la geană. Bravo! Faceți o treabă excepțională!!

2 Responses to “Protest împotriva Poliției Române”


  • Sa stii ca au stie dreptatea lor. Stii ca statisticile din ultima vreme arata o crestere (semnificativa) a accidentelor chiar daca numarul amezilor si actiunile politiei au crescut? Motivul oficial este ca lumea evita radarele si se circula mai cu viteza, motiv pt care unii ajung pe lumea aialalta. Nu tin neaparat sa mor pt ca un nebun cu detector de radar mergea prea repede in curba si a pierdut controlul volanului. Eu conduc cu grija dar altii nu neaparat. Daca toti ar fi prudenti sau ar merge cu viteza legala nu s-ar mai produce atatea accidente, sau cel putin nu ar fi asa grave. Sa stii ca zilnic cineva moare in tara pe sosele.

    Apropo…in multe tari europene is ilegale detectoarele de radar. Amenzi de la 3000 de euro in sus.

    Tudor a mai scris: A new free international IT Jobs site launched

  • Tudore, când vorbim despre circulatul prin localități m-aș mira să fie probleme de genul celor amintite de tine. Că nu mergi cu 150 la oră…

    Și eu conduc prudent, și îmi fac griji din cauza celorlalți. Dar sunt anumite chestii pe care le iau în calcul mereu, așa încât să pot să evit un accident, oricând. Doar în situația în care la celălalt volan stă un sinucigaș nu prea am ce să fac :P

Leave a Reply

You must login to post a comment.