Protest împotriva Poliţiei Române

Am auzit ieri ştirea cum că băieţii vor să scoată în afara legii detectoarele de radar, că cică ăia de le folosesc vor să încalce legea şi să se sustragă de la plata amenzii.

Permiteţi-mi, vă rog =))

Mna, eu sunt de părere că cei care şi-au cumpărat astfel de dispozitive voiau să meargă constant cu 50 km/h, dar să ştie când e radar. Să nu-i ia prin surpindere cumva, să nu facă infarct de la asemenea şoc :))

Uite, d-aia avem bancuri cu poliÅ£iÅŸti…

Åži acum, de ce-s eu supărat pe ei. Păi… îi invit pe stimabilii domni poliÅ£iÅŸti să facă un drum BucureÅŸti – Gura Humorului fără să depăşească viteza legală. Să vadă ei în cât timp ajungi la destinaÅ£ie. Chiar am să fac un test când mă întorc în BucureÅŸti: n-am să depăşesc nicio limită, să vedem exact cum stă treaba.

Pe ei oricum îi doare în cur, pentru că bagă sirena şi merg cum vor. Oficialităţile la fel, merg în coloane. Pana mea, aşa mi-ar plăcea şi mie.
Åži dacă sunt cu maÅŸina personală, să nu-mi ziceÅ£i mie că ei respectă legea. “Hai, domn’e, că lucrăm la aceeaÅŸi instituÅ£ie…”

Sictir, bă! Să construiÅ£i autostrăzi, să mergem ÅŸi noi ca oamenii. Când sunt prin afară ÅŸi văd că mai am 200 km până la destinaÅ£ie, zic “Bun, în două ore, cel mult, ajung.”, dar când sunt în România, zic “La dracu, încă 4 ore!”. Vi se pare normal?

Lasă, că luăm noi proştii amendă cu 78,02 km/h în localitatea Goleşti, jud. Vrancea, că ne grăbim al naibii prin sectoare de drum cu limita de viteză 50 km/h.

Bleah, ce m-am săturat!!

Şi ca să mă descarc total, trebuie să spun şi că Poliţia Română nu-şi face datoria. Ei vor numai să îţi ia banii, să-şi facă raţia. Adică stau la geană.

Păpuşelor, rolul poliţiei e să asigure bunul mers al lucrurilor. Nu să stea la 8 dimineaţa într-o intersecţie goală şi să-mi ia carnetul că am trecut pe galben. Ăla nu ajută cu nimic.

De asta în BucureÅŸti e un trafic de rahat, pentru că ei nici măcar nu-s în stare să bage verde intermitent pentru dreapta în intersecÅ£ii în care ar fi ceva firesc să fie aÅŸa. Nu-s în stare să sincronizeze semafoarele în fucÅ£ie de fluxul de trafic aferent fiecărei străzi. Nu-s în stare să strângă toate rablele care ocupă inutil ‘jde mii de locuri de parcare.

Nu, ei sunt în stare să stea la geană. Bravo! Faceţi o treabă excepţională!!

2 Responses to “Protest împotriva PoliÅ£iei Române”


  • Sa stii ca au stie dreptatea lor. Stii ca statisticile din ultima vreme arata o crestere (semnificativa) a accidentelor chiar daca numarul amezilor si actiunile politiei au crescut? Motivul oficial este ca lumea evita radarele si se circula mai cu viteza, motiv pt care unii ajung pe lumea aialalta. Nu tin neaparat sa mor pt ca un nebun cu detector de radar mergea prea repede in curba si a pierdut controlul volanului. Eu conduc cu grija dar altii nu neaparat. Daca toti ar fi prudenti sau ar merge cu viteza legala nu s-ar mai produce atatea accidente, sau cel putin nu ar fi asa grave. Sa stii ca zilnic cineva moare in tara pe sosele.

    Apropo…in multe tari europene is ilegale detectoarele de radar. Amenzi de la 3000 de euro in sus.

    Tudor a mai scris: A new free international IT Jobs site launched

  • Tudore, când vorbim despre circulatul prin localităţi m-aÅŸ mira să fie probleme de genul celor amintite de tine. Că nu mergi cu 150 la oră…

    Şi eu conduc prudent, şi îmi fac griji din cauza celorlalţi. Dar sunt anumite chestii pe care le iau în calcul mereu, aşa încât să pot să evit un accident, oricând. Doar în situaţia în care la celălalt volan stă un sinucigaş nu prea am ce să fac :P

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX