Femei, femei…

Frunzărind pe hi5 în seara asta, am ajuns la o concluzie: femeile au nevoie de confirmarea frumuseții lor. De asta putem găsi comentarii unul mai tâmp decât celălalt, dar care le face fac pe ele să se simtă bine, să se simtă apreciate.
Chiar dacă nu o să recunoască niciodată, se simt bine și atunci când le fluieră un ‘nea Gică de pe schelă și le spune “Păpușe, ce craci ai!”.

Tot din acest motiv, foarte multe devin pițipoance. Pentru că la noi au ajuns să reprezinte femeia fatală… Și femeile vor ca bărbații să umble după ele, să aibă impresia că se joacă cu ei…

Și uite cum ne întoarcem la sex. Pe care toate-l vor, că altfel nu și-ar expune corpul golaș pe câte site-uri, nici nu s-ar îmbrăca provocator și nici n-ar fi piți. Dar să lăsăm asta pentru o altă discuție :)

Cred că ce am povestit mai sus nu se aplică doar la femei. Desigur, tuturor ne place să fim apreciați pentru calitățile noastre, dar pentru bărbați e mai puțin important.

“Ești foarte frumoasă în seara asta.”

8 Responses to “Femei, femei…”


 • Oi! Interesant post-ul. Trebuie totuși să te contrazic. Bărbații au nevoie de același grad de apreciere ca și femeile, numai că nu exprimă asta în public (prin fotografii excesiv de lucrate sau mai știu eu ce). Un exemplu: mulți bărbați care își înșală partenerele o fac pentru că nu se mai simt apreciați de acestea și caută aprecierea în altă parte. Asta zic studiile. :D (am citit și eu în mai multe reviste de femei treaba asta)

  ruka a mai scris: Cum se salută… mai nou

 • …[asta putem găsi comentarii unul mai tâmp decât celălalt, dar care le face pe ele să se simtă bine, să se simtă apreciate.]
  Deci comentariile le face pe ele sa se simta bine. Mi-e sila de tarani veniti din curul tarii la Bucuresti, care se lauda in continuu despre facultatea pe care o fac, dar care habar n-au sa scrie. Vladut, daca esti infumurat, nu esti si destept. Iar fumurile…sunt la fel de trecatoare precum va fi si acest comment. El nu e menit sa te faca sa te simti bine. Doar sa le arate celor din jur cum se dobandeste succesuri, ca sa intelegi si tu.:)

 • Uuu, ce anonim drăguț. Sau drăguță, că pari fată.

  Pisi, îți mulțumesc pentru scurgerea de inteligență de mai sus. M-ai dat pe spate catalogându-mă țăran din curul țării, lăudăros în privința facultății pe care o urmează și care habar nu are să scrie. Ah, și înfumurat și prost. Thank you, thank you, thank you, you’re far too kind.

  Îți cer scuze dacă te-a ofensat articolul meu agramat.

  [Mi-e sila de taranii din …], asta doar să le arate celor din jur cum se dobândește succesuri, ca să înțelegi și tu.

  Prin faptul că dai impresia că mă cunoști dar te semnezi “Anonim” ce să înțeleg? Te întreb pe tine, ca să nu-ți dau eu un răspuns nu întomai drăguț. Hai, pupici.

 • Uuuuu…ia uite Vladut peste ce bucurestean frustrat dau pe aici la tine pe blog :)) [scuze, nu m-am putut abtine sa nu postez asta] :D

 • Puteai să ai bunul simț să răspunzi. Hai pa!

 • Trebuie sa le vrajesti cumva, altfel nu ai sanse :)

 • Cooooooooooooooorect!

Leave a Reply

You must login to post a comment.