Femei, femei…

Frunzărind pe hi5 în seara asta, am ajuns la o concluzie: femeile au nevoie de confirmarea frumuseţii lor. De asta putem găsi comentarii unul mai tâmp decât celălalt, dar care le face fac pe ele să se simtă bine, să se simtă apreciate.
Chiar dacă nu o să recunoască niciodată, se simt bine ÅŸi atunci când le fluieră un ‘nea Gică de pe schelă ÅŸi le spune “PăpuÅŸe, ce craci ai!”.

Tot din acest motiv, foarte multe devin piÅ£ipoance. Pentru că la noi au ajuns să reprezinte femeia fatală… Åži femeile vor ca bărbaÅ£ii să umble după ele, să aibă impresia că se joacă cu ei…

Şi uite cum ne întoarcem la sex. Pe care toate-l vor, că altfel nu şi-ar expune corpul golaş pe câte site-uri, nici nu s-ar îmbrăca provocator şi nici n-ar fi piţi. Dar să lăsăm asta pentru o altă discuţie :)

Cred că ce am povestit mai sus nu se aplică doar la femei. Desigur, tuturor ne place să fim apreciaţi pentru calităţile noastre, dar pentru bărbaţi e mai puţin important.

“EÅŸti foarte frumoasă în seara asta.”

8 Responses to “Femei, femei…”


 • Oi! Interesant post-ul. Trebuie totuÅŸi să te contrazic. BărbaÅ£ii au nevoie de acelaÅŸi grad de apreciere ca ÅŸi femeile, numai că nu exprimă asta în public (prin fotografii excesiv de lucrate sau mai ÅŸtiu eu ce). Un exemplu: mulÅ£i bărbaÅ£i care îşi înÅŸală partenerele o fac pentru că nu se mai simt apreciaÅ£i de acestea ÅŸi caută aprecierea în altă parte. Asta zic studiile. :D (am citit ÅŸi eu în mai multe reviste de femei treaba asta)

  ruka a mai scris: Cum se salută… mai nou

 • …[asta putem găsi comentarii unul mai tâmp decât celălalt, dar care le face pe ele să se simtă bine, să se simtă apreciate.]
  Deci comentariile le face pe ele sa se simta bine. Mi-e sila de tarani veniti din curul tarii la Bucuresti, care se lauda in continuu despre facultatea pe care o fac, dar care habar n-au sa scrie. Vladut, daca esti infumurat, nu esti si destept. Iar fumurile…sunt la fel de trecatoare precum va fi si acest comment. El nu e menit sa te faca sa te simti bine. Doar sa le arate celor din jur cum se dobandeste succesuri, ca sa intelegi si tu.:)

 • Uuu, ce anonim drăguÅ£. Sau drăguţă, că pari fată.

  Pisi, îţi mulÅ£umesc pentru scurgerea de inteligenţă de mai sus. M-ai dat pe spate catalogându-mă ţăran din curul ţării, lăudăros în privinÅ£a facultăţii pe care o urmează ÅŸi care habar nu are să scrie. Ah, ÅŸi înfumurat ÅŸi prost. Thank you, thank you, thank you, you’re far too kind.

  Îţi cer scuze dacă te-a ofensat articolul meu agramat.

  [Mi-e sila de taranii din …], asta doar să le arate celor din jur cum se dobândeÅŸte succesuri, ca să înÅ£elegi ÅŸi tu.

  Prin faptul că dai impresia că mă cunoÅŸti dar te semnezi “Anonim” ce să înÅ£eleg? Te întreb pe tine, ca să nu-Å£i dau eu un răspuns nu întomai drăguÅ£. Hai, pupici.

 • Uuuuu…ia uite Vladut peste ce bucurestean frustrat dau pe aici la tine pe blog :)) [scuze, nu m-am putut abtine sa nu postez asta] :D

 • Puteai să ai bunul simÅ£ să răspunzi. Hai pa!

 • Trebuie sa le vrajesti cumva, altfel nu ai sanse :)

 • Cooooooooooooooorect!

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX