Oranj – serviciul de relaÅ£ii cu clienÅ£ii

Åžtiu că e foarte mare probabilitatea ca niciodată să nu citească cineva de la Orange ce scriu eu aici, dar încercăm…

Am o mare problemă cu serviciul clienţi. De fapt, am mai multe probleme :)

Dacă vă aduceţi aminte, mai demult era tasta 0 în meniul principal pentru a intra în vorbă cu un operator. La un moment dat, au zis ei că pentru gestionarea mai bună a apelurilor, scot tasta 0 din meniul principal şi o bagă prin submeniuri, ca să te ajute cineva special pentru problema pe care o ai. Asta ar însemna alocarea unor operatori pentru fiecare submeniu în parte.

Åži cum eram sigur că asta e doar o vrăjeală ieftină, o întreb în seara asta pe o domniÅŸoară: “Auz’, prima dată, vreau să-mi zici mie din ce meniu am ajuns la tine”. Ea… “Păi de unde să ÅŸtiu eu din ce meniu aÅ£i ajuns?”. Hop, deci tot îi la grămadă, doar că acum accesul în grămadă se face structurat, nu aÅŸa… alandala. Că suntem serioÅŸi, ce naiba?

Mai pe româneşte, serviciul ăsta clienţi e făcut special să pierzi timpul. Apelul meu din această seară a durat doar 7min 21s, pentru că cine naiba sună vineri seara?? :)) Lumea se petrece, deci ei nu-s ocupaţi.

Cu toate astea, am fost nevoit să ascult ceva ce deja ÅŸtiam, ÅŸi anume că pot să fac diferite chestii din WebCare ÅŸi Webshop, dar tre’ să-ÅŸi facă ÅŸi ei reclamă. Apoi am dat pe meniul 2, ăla cu abonamente ÅŸi am apăsat 0 cu încredere. Cân’ colo, o ia de la început. Stau ÅŸi ascult acolo toate chestiile… la sfârÅŸit “apasă asterix să te întorci”. Băăă, vreau la operator!!

Ascult de data asta tot meniul principal, şi apăs 7, cred, la mişto. Bag repede 0, nu merge. Apăs 2. Apăs 0. Sună! În sfârşit, am ajuns!!

Nenii ăştia de la Orange nu ÅŸtiu că timpul costă bani, iar eu poate am treburi mai importante de făcut decât să vorbesc cu roboÅ£ii lor?? Uhm, ÅŸi să nu mai zic de Vodafone la care n-am reuÅŸit nicicum să vorbesc cu un operator, după vreo două conversaÅ£ii de juma’ de oră cu robotul.

Gata, că m-am săturat de ei.

1 Response to “Oranj – serviciul de relaÅ£ii cu clienÅ£ii”


  • Imi pare rau sa te dezamagesc dar probabilitatea ca un operator orange sa citeasca acest post este una foarte mare!
    Meniul prin care poti intra in legatura cu un operator difera de fiecare data prin urmare nu iti “putem” oferi o “scurtatura”. Pentru tine 7 minute inseamna bani,dar eu zic ca dava vrei sa te informezi nu mai conteaza timpul.Pentru operatorii 7 minute inseamna 5 apeluri medii sau unul lung venit din partea unui utilizator pornit sa nu inteleaga ca i se spune si sa faca scandal(pentru ca deh traim in Romania si este foarte frumos sa tipam in loc sa vorbim frumos).”Ei” nu stau sa se petreaca pentru ca nu au timp,sunt ocupati sa isi beleasca ochii intr-un monitor pentru a te ajuta pe “tine”!!
    Ai fi surprins sa afli ca 7/7 si 24/24 suna constant utilizatori care vor sau nu informatii relevant,nu exista nici un minut liber.Crede-ma ca atunci cand un operator aude”..auzi in primul rand…” il irita atat de mult incat ti-ar inchide apelul pe loc.Fi dragut si prezinta-te,fa dovada de cei 7 ani de acasa,indiferent daca la vreo 3 ani ai ramas corigent
    Este usor sa vorbesti in necunostiinta de cauza,du-te tu intr-un Call Center sa vezi cum este si dupa aia comenteaza despre operatorii unui Call Center:)

    Don’t blame me,it’s just my opinion!

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX