Cum e cu dragostea?

E simplu.

Pentru că totul se rezumă la o senzaÅ£ie resimÅ£ită pe undeva în mijlocul pieptului. Este, probabil, singura dovadă autentică ce ne-ar putea îndemna să credem că există ceva mai presus de existenÅ£a noastră fizică. Sufletul…
Da, care ne inundă pieptul şi ajunge până în gât când simţim dragostea, emoţiile puternice. Dragostea e tot o emoţie. Una puternică.

Åži o simÅ£i de prima dată. Nu există “Nu pot să-i spun te iubesc aÅŸa repede”. Pentru că dacă atunci când o săruÅ£i prima dată e la fel ca atunci când exersai sărutul francez pe mână, e clar că nu e nimic. Pentru că dacă atunci când faceÅ£i dragoste prima dată e doar senzaÅ£ia că ai intrat la cald, e clar că nu e nimic. Pentru că dacă atunci când te uiÅ£i în ochii ei e la fel ca atunci când te uitai în ochii curvei de la salonul de masaj erotic, e clar că nu e nimic.

Pentru că iubirea nu trebuie să fie un instrument de marketing. Pentru că nu-ţi trebuie o zi să-i spui te iubesc. Pentru că dacă o simţi, nu ţi-ar ajunge o viaţă să-i arăţi.

– Ce faci?
– Uite, te iubesc. Tu? :)

13 Responses to “Cum e cu dragostea?”


 • :) Imi place cum gandesti.. dar trebuie sa intelegi o chestie in relatiile cu oamenii: exista mult orgoliu si mult, mult egoism.. Da, simti chestiile alea poate din prima clipa sau poate iti tuna asa intr’o zi, si o persoana pe care o vedeai zilnic si era un simplu amic/prieten, poate deveni brusc mai mult, poti simti brusc chestiile alea de care vorbeai tu. Ideea e ca desi sentimentele sunt acolo, intervine si ratiunea, care poate uneori nu are ce cauta, dar este mereu prezenta. Si ratiunea iti spune “Stai, ca maine poate dispare emotia! Stai, ca poate maine te gasesti ranit!”. Si atunci faci un pas inapoi si spui “hai s’o luam incet, ca nu cumva maine sa ma trezesc cu orgoliul lezat intr’un fel sau altul”. Si oamenii sunt atat de perversi.. si au atatea strategii si sunt atat de egoisti incat uneori nu’ti mai arde sa te lasi purtat de emotie si sa spui “Da, te iubesc!”.
  Eu spun lucrurile astea din perspectiva mea, nu generalizez, dar sunt convinsa ca am dreptate. Cum ai scris si tu, iubirea se arata si de aia cand cineva spune cuvintele astea prea usor mi’e greu sa cred ca intr’adevar asa e.

 • nu stiu altii cum sunt, dar eu simt dragostea in stomac.. acolo parca imi e si centrul, cu suflet cu tot. E foarte interesanta chestia asta…cu unde iti simti emotia, unde identifici “inima” emotionala, nu organul fizic, care nu prea are de-a facem cu emotiile…

  Copila blonda a mai scris: Pe când un Singles’ Day?

 • mi friend, replicile de la final… mi-ai zis mie ca o sa le folosesti… dar nu asa ;)
  ntz ntz ntz

 • Păi da, Å£i-am zis. Åžtiu că nu aÅŸa, dar… nu e chiar rău cum le-am folosit, nu? :)

 • macar sa nu ti le fi insusit :P

 • Vorbe-n vânt. E o conversaÅ£ie auzită pe stradă, care clar nu e a mea din cauză că n-am iubită :)

 • Ba, m-ai auzit pe mine! Cand eram in regie, la camin, pe scari si ai trecut pe la mine sa-ti dau cursuri, sa inveti :)) pisi

 • AÅŸa. Acum că ai lămurit, ce-ai vrea? Să scriu în dreptul fiecărei replici numele emiţătorului? :)
  Nici nu mai e de actualitate, pisi!

 • Mi-a placut mult articolul asta. Dar din pacate, e doar “sf” …

 • cred ca e doar o poveste..tot ce ai zis..
  Vreau sa zic ,ca asa ceva nu prea se poate intampla in realitate caci baietii sunt mult prea perversi si egoisti,arunca un “te iubesc ” in colo si`n coace..Nu toti sunt asa..stiu ..da` As fi ramas uimita daca astea erau gandurile unui baiat…si nu ale unei fete..

 • @Roxanaaa: Hellooo, Vlady Å£i se pare nume de fată? :)

 • :)) ar fi prea frumos sa fie asa cum spui tu aici

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX