Slumdog Millionaire (2008)

imdb

L-am văzut aseară… și este puțin cam tare filmul ăsta :)

Povestea unui homeless din Mumbay, care ajunge la varianta indiană a “Do you want to be a millionaire?”. E cam prostuc, neumblat pe la școală, dar știe răspunsurile pentru 9 întrebări din întâmplări din viața lui. La ultima întrebare se termină emisiunea, urmând a fi reluată în seara următoare. Când iese din studio, poliția îl arestează, suspectându-l că trișează.

Și așa începe să povestească cum știa fiecare răspuns.

Acum, între noi fie vorba, printre ultimele întrebări au fost și vreo două jenante, gen “Cine-i pe bancnota de 100$” sau “Athos și Porthos erau doi muschetari. Cine era al treilea” (asta fiind chiar ultima întrebare). Eu cred că era Gogu. La ambele, zic :))

Și trebuie să mai adaug că aseară m-am îndrăgostit. Indiencele frumoase sunt… extraordinare!! De asta am scris și articolul anterior :P
Senzația trăită este oarecum faină, dar în același timp e și nașpa, pentru că îți dai seama că niciodată nu ai s-ajungi s-o cunoști. Cel puțin nu fără câteva milioane de para, măcar :)) Și să nu spuneți că vorbesc prostii, asta e fata, Freida Pinto:

13 Responses to “Slumdog Millionaire (2008)”


Leave a Reply

You must login to post a comment.