Ce-am învăţat

Sau ce cred că am învătaţ.

Da mă, tot despre gagici e vorba. Că mă gândeam de mai multă vreme la subiectul ăsta. Am să scriu câteva chestii, cu liniuţă (sau cerculeţ):

 • Nu vorbi prea mult cu ele, mergi pe principiile “mai răruÅ£, că-i mai drăguÅ£” ÅŸi “vorba lungă, sărăcia omului”.
 • Insist: nu pierde vremea inutil pe pupici virtuali, webcam-uri ÅŸi alte prostii.
 • Invit-o în oraÅŸ. Tu alegi locul, nu ea. O ceainărie, o cafenea… sunt multe localuri drăguÅ£e în care pot fi impresionate.
 • Instist: neapărat să vă întâlniÅ£i faţă în faţă. FaceÅ£i un bine omenirii, să nu ajungem peste 50 de ani să facem cybersex :)
 • Fă-o să înÅ£eleagă că îţi place de ea ÅŸi nu o vrei doar ca amică (nu că barbaÅ£ii ar tinde spre aÅŸa ceva, dar ele Å£i-o dau grav cu amiciÅ£ia)
 • Spune-i că e frumoasă, când ÅŸtii că pentru tine s-a pregătit :)
 • Ce am spus mai sus despre vorbit e valabil pe net. La întâlnire trebuie să vorbeÅŸti, altfel riÅŸti să pari anti-social, fraier (sau ce mai pot crede ele).
 • Nu acapara discuÅ£ia. Fă în aÅŸa fel încât să fie echilibrată. Nimeni nu vrea să plictisească cealaltă persoană, aÅŸa-i?
 • Alege subiecte neutre, care să nu ducă la situaÅ£ii contradictorii. Gen fotografie, excursii pe munte… poÅ£i să o întrebi ce-i place…
 • Fără politică, sport ÅŸi alte treburi delicate.

Atât, că nu mai am idei. Astea mi-au trecut prin cap mai devreme.

Desigur, la mine nu se prea aplică, dar în general sunt ok.
Pentru că eu pot să-i spun din prima că-mi place de ea, ea să-mi zică că are prieten… dar apoi să mă invite în oraÅŸ ÅŸi când vreau să avansez să-mi bage iar detaliul cu prietenul.
Pentru că eu pot să-i spun din prima că-mi place de ea, ea să nu aibă prieten… eu să o invit în oraÅŸ, să mă invite ÅŸi ea pe mine ÅŸi apoi să nu se întâmple nimic.
Pentru că eu pot atât de multe care nu se leagă…

Ah, din motive pe care nu le explic acum, am căutat pe Google ceva de genul “27 year old virgin” ÅŸi am găsit chiar la primul link o groază de povestiri cu persoane de 27+ ani, virgine, ÅŸi care îşi dădeau cu părerea despre problema lor (în cazul fericit în care o considerau problemă).
Viaţa-i scurtă, băăă. Nici nu ştii cum îţi cade în cap albastrul cerului (ca să citez Pasărea Colibri) :)

Şi vă promit eu că aşa e, că parcă nu trece o săptămână şi vine iar 1 să plătesc chiria :|

21 Responses to “Ce-am învăţat”


 • Nu sunt de acord cu urmatoarele:

  – Invit-o în oraÅŸ. Tu alegi locul, nu ea. O ceainărie, o cafenea… sunt multe localuri drăguÅ£e în care pot fi impresionate. Subscriu – sunt multe localuri drăguÅ£e în care putem fi impresionate. Ne-am saturat de cafenele si ceainarii. Poate fata respectiva tine la silueta ei. Du-o undeva unde sa se distreze, sa se amuze etc.
  – Fă-o să înÅ£eleagă că îţi place de ea ÅŸi nu o vrei doar ca amică – DA, dar nici nu sari pe ea ca sigur nu-i place sa fie hartuita.
  – Spune-i că e frumoasă, când ÅŸtii că pentru tine s-a pregătit – Wrong :) Nu ne pregatim niciodata pt. voi, ci pt. noi, pt. a ne simti bine in pielea noastra. Dc voi, barbatii aveti impresia ca sunteti cei mai importanti din univers?

  Sunt de acord cu:

  – Nu pierde vremea inutil pe pupici virtuali, webcam-uri ÅŸi alte prostii – Desi cateodata sunt dragute si astfel de lucruri…
  – Fără politică, sport ÅŸi alte treburi delicate – Sunt asa plictisitoare la o intalnire…pfff

  P.S: Daca vom ajunge in urmatorii 50 de ani sa recurgem la cybersex, o sa fie f trist. Unde dragoste nu e…

  • Of, Găbitza.. o duci ÅŸi să se distreze. Dar în primă fază ieÅŸiÅ£i într-un loc unde să puteÅ£i discuta… ca să vă cunoaÅŸteÅ£i puÅ£in. AÅŸa mi se pare mie normal. Mna.. restaurant, dacă te-ai săturat de cafenele ÅŸi ceainării.
   Păi stai, că n-am zis nicăieri de hărţuială. Doar să nu vorbeşti cu ea ca şi cum ai vrea-o ca amică.
   Da,da, sigur :)) Hai mă, îţi dai seama ce spui? Adică dacă tu stai un weekend întreg în casă ai să te machiezi… ca să te simÅ£i bine în pielea ta. Vrăjealăă!! Eu cred că prin afirmaÅ£ia ta dovedeÅŸti că voi v-aÅ£i crede cele mai importante din univers ;)

 • Mda, restaurant…(boring!!!) Sincer, ma asteptam la mai mult din partea ta :) Tu ai zis ca vrei sa impresionezi, nu eu.
  Nu ne credem cele mai importante din univers, doar ca in jurul nostru roiti voi toti :p Cred ca asta spune tot, nu? :D

 • Dragul meu, vad ca te-ai cam suparat :) N-am avut intentia asta. Cine a zis ca tb sa discuti? Poti sa …discuti si-n timp ce… te joci tenis, de exemplu :) Sau in timp ce dansezi, patinezi, te plimbi etc. Ai mai multe sanse sa impresionezi pe cineva facand ceva, nu crezi? ;)) Stii vorba aia “Fapte, nu vorbe!” :)

 • Astept sa te perfectionezi in ceea ce priveste chitara. Ca sa ma dai pe spate, nu de alta :D Pupici :* :* :*

  • Pf… perfecÅ£iunea presupune ani de zile. Cred că vei avea cam mult de aÅŸteptat ÅŸi nu ai fi în stare. ÃŽn schimb, pot să-Å£i cânt ceva să te dau pe spate, promit :D Pupici :*

 • Si ce o sa-mi canti, de esti asa sigur ca o sa cad (pe spate, evident)? :)

 • Hmm…suna bine (ideea). Ramane de vazut insa daca o sa-mi placa :) Somnic usor.

 • Ai evoluat de la ultima noastra discutie…bravo!

 • ultima noastra discutie s-a terminat cun “have a nice life”. not very nice…deci ai mai invatat sa gestionezi situatia; sau cel putin banuiesc ca o gestionezi altfel;)

  • Nu, nu… aia n-a fost ultima. Că am mai vorbit de câteva ori de atunci, totuÅŸi. Pana mea, aia nici nu prea era discuÅ£ie, că Å£i-am scris într-un sms.
   Åži meritai :)

   • Vlad, in opinia mea, o serie de sms-uri reprezinta totusi o discutie si refuzul meu destul de subtil nu merita nicio replica de genul asta. Si da, eu consider ca a fost o ultima discutie purtata in sensul la care ne gandim amandoi!

    P.S. “Have a nice life” denota frustrarea… :*

    • Refuzul tău “subtil” nu era ceva ce prevăzusem, având în vedere comportamentul tău.

     Åži nu, baby, “have a nice life” nu cred că denotă frustrarea. Că eu Å£i-am zis din primele zile în care am vorbit ce voiam de la tine. Tu ai continuat să mă cauÅ£i… Oricum, să nu spălăm hainele aici în public.
     Gestul pe care l-am făcut a fost destul de normal, cred eu. Pupici :*

     • Eu sa te caut??? :) ))) That’s funny! Si nu mi-ai zis ce voiai. Asta am dedus eu;) Cred ca tu confunzia prietenia cu alte lucruri. In plus, tin sa-ti reamintesc ca in momentul in care a devenit destul de evident ceea ce vrei, a intervenit refuzul meu “subtil” si tu ai incheiat cu replica mai sus amintita. Nu ne spalam lucrurile in public pentru ca nu avem ce spala.

      Scopul interventiei mele aici a fost acela de a-ti arata ca poti avea deseori opinii eronate in mod nejustificat si ca experienta te poate invata si maturiza insa nu-ti poate stabili reguli general valabile in privinta femeilor.

      • Pff… m-ai cam enervat ÅŸi nu ÅŸtiu ce să-Å£i răspund frumos…
       AÅŸa e mă, cum spui tu… eu te-am căutat mereu, nu mi-am făcut niciodată cunoscute inteÅ£iile ÅŸi nici n-avem amintiri.

       Cum poÅ£i să fii aÅŸa? Mă… surprinzi, într-un mod neplăcut.

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX