Ce-am învățat

Sau ce cred că am învătaț.

Da mă, tot despre gagici e vorba. Că mă gândeam de mai multă vreme la subiectul ăsta. Am să scriu câteva chestii, cu liniuță (sau cerculeț):

 • Nu vorbi prea mult cu ele, mergi pe principiile “mai răruț, că-i mai drăguț” și “vorba lungă, sărăcia omului”.
 • Insist: nu pierde vremea inutil pe pupici virtuali, webcam-uri și alte prostii.
 • Invit-o în oraș. Tu alegi locul, nu ea. O ceainărie, o cafenea… sunt multe localuri drăguțe în care pot fi impresionate.
 • Instist: neapărat să vă întâlniți față în față. Faceți un bine omenirii, să nu ajungem peste 50 de ani să facem cybersex :)
 • Fă-o să înțeleagă că îți place de ea și nu o vrei doar ca amică (nu că barbații ar tinde spre așa ceva, dar ele ți-o dau grav cu amiciția)
 • Spune-i că e frumoasă, când știi că pentru tine s-a pregătit :)
 • Ce am spus mai sus despre vorbit e valabil pe net. La întâlnire trebuie să vorbești, altfel riști să pari anti-social, fraier (sau ce mai pot crede ele).
 • Nu acapara discuția. Fă în așa fel încât să fie echilibrată. Nimeni nu vrea să plictisească cealaltă persoană, așa-i?
 • Alege subiecte neutre, care să nu ducă la situații contradictorii. Gen fotografie, excursii pe munte… poți să o întrebi ce-i place…
 • Fără politică, sport și alte treburi delicate.

Atât, că nu mai am idei. Astea mi-au trecut prin cap mai devreme.

Desigur, la mine nu se prea aplică, dar în general sunt ok.
Pentru că eu pot să-i spun din prima că-mi place de ea, ea să-mi zică că are prieten… dar apoi să mă invite în oraș și când vreau să avansez să-mi bage iar detaliul cu prietenul.
Pentru că eu pot să-i spun din prima că-mi place de ea, ea să nu aibă prieten… eu să o invit în oraș, să mă invite și ea pe mine și apoi să nu se întâmple nimic.
Pentru că eu pot atât de multe care nu se leagă…

Ah, din motive pe care nu le explic acum, am căutat pe Google ceva de genul “27 year old virgin” și am găsit chiar la primul link o groază de povestiri cu persoane de 27+ ani, virgine, și care își dădeau cu părerea despre problema lor (în cazul fericit în care o considerau problemă).
Viața-i scurtă, băăă. Nici nu știi cum îți cade în cap albastrul cerului (ca să citez Pasărea Colibri) :)

Și vă promit eu că așa e, că parcă nu trece o săptămână și vine iar 1 să plătesc chiria :|

21 Responses to “Ce-am învățat”


 • Nu sunt de acord cu urmatoarele:

  – Invit-o în oraș. Tu alegi locul, nu ea. O ceainărie, o cafenea”¦ sunt multe localuri drăguțe în care pot fi impresionate. Subscriu – sunt multe localuri drăguțe în care putem fi impresionate. Ne-am saturat de cafenele si ceainarii. Poate fata respectiva tine la silueta ei. Du-o undeva unde sa se distreze, sa se amuze etc.
  – Fă-o să înțeleagă că îți place de ea și nu o vrei doar ca amică – DA, dar nici nu sari pe ea ca sigur nu-i place sa fie hartuita.
  – Spune-i că e frumoasă, când știi că pentru tine s-a pregătit – Wrong :) Nu ne pregatim niciodata pt. voi, ci pt. noi, pt. a ne simti bine in pielea noastra. Dc voi, barbatii aveti impresia ca sunteti cei mai importanti din univers?

  Sunt de acord cu:

  – Nu pierde vremea inutil pe pupici virtuali, webcam-uri și alte prostii – Desi cateodata sunt dragute si astfel de lucruri…
  – Fără politică, sport și alte treburi delicate – Sunt asa plictisitoare la o intalnire…pfff

  P.S: Daca vom ajunge in urmatorii 50 de ani sa recurgem la cybersex, o sa fie f trist. Unde dragoste nu e…

  • Of, Găbitza.. o duci și să se distreze. Dar în primă fază ieșiți într-un loc unde să puteți discuta… ca să vă cunoașteți puțin. Așa mi se pare mie normal. Mna.. restaurant, dacă te-ai săturat de cafenele și ceainării.
   Păi stai, că n-am zis nicăieri de hărțuială. Doar să nu vorbești cu ea ca și cum ai vrea-o ca amică.
   Da,da, sigur :)) Hai mă, îți dai seama ce spui? Adică dacă tu stai un weekend întreg în casă ai să te machiezi… ca să te simți bine în pielea ta. Vrăjealăă!! Eu cred că prin afirmația ta dovedești că voi v-ați crede cele mai importante din univers ;)

 • Mda, restaurant…(boring!!!) Sincer, ma asteptam la mai mult din partea ta :) Tu ai zis ca vrei sa impresionezi, nu eu.
  Nu ne credem cele mai importante din univers, doar ca in jurul nostru roiti voi toti :p Cred ca asta spune tot, nu? :D

 • Dragul meu, vad ca te-ai cam suparat :) N-am avut intentia asta. Cine a zis ca tb sa discuti? Poti sa …discuti si-n timp ce… te joci tenis, de exemplu :) Sau in timp ce dansezi, patinezi, te plimbi etc. Ai mai multe sanse sa impresionezi pe cineva facand ceva, nu crezi? ;)) Stii vorba aia “Fapte, nu vorbe!” :)

 • Astept sa te perfectionezi in ceea ce priveste chitara. Ca sa ma dai pe spate, nu de alta :D Pupici :* :* :*

 • Si ce o sa-mi canti, de esti asa sigur ca o sa cad (pe spate, evident)? :)

 • Hmm…suna bine (ideea). Ramane de vazut insa daca o sa-mi placa :) Somnic usor.

 • Ai evoluat de la ultima noastra discutie…bravo!

 • ultima noastra discutie s-a terminat cun “have a nice life”. not very nice…deci ai mai invatat sa gestionezi situatia; sau cel putin banuiesc ca o gestionezi altfel;)

  • Nu, nu… aia n-a fost ultima. Că am mai vorbit de câteva ori de atunci, totuși. Pana mea, aia nici nu prea era discuție, că ți-am scris într-un sms.
   Și meritai :)

   • Vlad, in opinia mea, o serie de sms-uri reprezinta totusi o discutie si refuzul meu destul de subtil nu merita nicio replica de genul asta. Si da, eu consider ca a fost o ultima discutie purtata in sensul la care ne gandim amandoi!

    P.S. “Have a nice life” denota frustrarea… :*

    • Refuzul tău “subtil” nu era ceva ce prevăzusem, având în vedere comportamentul tău.

     Și nu, baby, “have a nice life” nu cred că denotă frustrarea. Că eu ți-am zis din primele zile în care am vorbit ce voiam de la tine. Tu ai continuat să mă cauți… Oricum, să nu spălăm hainele aici în public.
     Gestul pe care l-am făcut a fost destul de normal, cred eu. Pupici :*

     • Eu sa te caut??? :) ))) That’s funny! Si nu mi-ai zis ce voiai. Asta am dedus eu;) Cred ca tu confunzia prietenia cu alte lucruri. In plus, tin sa-ti reamintesc ca in momentul in care a devenit destul de evident ceea ce vrei, a intervenit refuzul meu “subtil” si tu ai incheiat cu replica mai sus amintita. Nu ne spalam lucrurile in public pentru ca nu avem ce spala.

      Scopul interventiei mele aici a fost acela de a-ti arata ca poti avea deseori opinii eronate in mod nejustificat si ca experienta te poate invata si maturiza insa nu-ti poate stabili reguli general valabile in privinta femeilor.

      • Pff… m-ai cam enervat și nu știu ce să-ți răspund frumos…
       Așa e mă, cum spui tu… eu te-am căutat mereu, nu mi-am făcut niciodată cunoscute intețiile și nici n-avem amintiri.

       Cum poți să fii așa? Mă… surprinzi, într-un mod neplăcut.

Leave a Reply

You must login to post a comment.