A doua excursie la Iași (2)

Știu, știu… a trecut foarte mult timp. Și de la excursie, și de când am scris prima dată despre ea.

Așa… după cum spuneam, am plecat la Iași. Pe drum m-am tot gândit la viața asta care se ocupă de niște coincidențe de neimaginat :) Deh, “bucuroși le-om duce toate”, fără alte comentarii.

Pentru că a trecut foarte mult timp, nu mai țin minte exact firul evenimentelor. Totuși, am să încerc să povestesc ce-mi aduc aminte.

Iulia era prin oraș cu fostul ei prieten și cu ceva prieteni de-ai lui. La un moment dat mă sună și îmi zice să ne întâlnim, că ăia s-au dus să mănânce și ei îi vine rău de la mirosul de mâncare, plus răul fizic pe care i-l provoacă prezența fostului.
Eu m-am simțit cumva în plus, “având acces” la ea doar într-o pauză, cum ar veni.

Ne-am întâlnit în parcarea stadionului Poli Iași, undeva pe Copou. Am stat puțin de vorbă, apoi mi-a zis că vrea să se întâlnească și cu o prietenă. Am plecat după prietena ei s-o luăm de acasă, apoi ne-am întors în parcare. Și am stat toți trei în mașina mea, am ascultat muzică faină și am discutat câte chestii pe care nu le rețin.
Trecuseră deja vreo trei ore, ea nu mai primise nicio veste de la prietenii care mâncau de zor… Oricum, ea a zis că trebuie să plece.

Întâmplător sau nu, exact după ce a deschis ușa de la mașină și nici nu coborâse bine, începe Rod Stewart să-i zică “I would have given you all of my heart…“. Ea se uită la mine, îmi zâmbește și mă întreabă “Ai făcut intenționat, așa-i?“. Eu m-am uitat la ea prelung și i-am zis “Pa, Iulia.” Nu va ști niciodată dacă a fost o simplă întâmplare sau ceva premeditat de mine. În fond, ce mai contează? :)

[media id=183 width=500 height=395]

Am așteptat-o să plece și mi-a trimis o bezea când a trecut prin dreptul meu. Eu i-am zâmbit și am mers în spatele ei până drumurile noastre s-au despărțit.

Apoi am mers cu niște prieteni pe Bucium, să vedem Iașiul noaptea. Am făcut o singură poză (nereușită) și s-a descărcat aparatul. Dar mă voi întoarce, cu bateriile pline :D

4 Responses to “A doua excursie la Iași (2)”


Leave a Reply

You must login to post a comment.