Return to sender

Scriam pe 26.05.2006, pe la 10 seara, un text cu titlul Declarație. Nu am trimis-o nimănui, pentru că nici nu era adresată cuiva în mod special. Era o combinaţie între nişte sentimente pe care le aveam şi nişte vise :)
ÅžtiÅ£i, un EU real, o EA semi-fictivă…

Edit: recintind mai atent textul, mi-am dat seama că de fapt EA era formată din două ele :P

M-aÅŸ simÅ£i atât de gol pe dinăuntru dacă nu te-aÅŸ mai iubi… ViaÅ£a mea întreagă s-ar nărui peste mine. Åžtii, poate că aÅŸa a trebuit să apari tu aÅŸa de-odată ÅŸi să dai peste mine. De parcă nu-mi eram de-ajuns. Åži chiar nu-mi eram de-ajuns… mă completezi atât de tare încât fără tine aÅŸ fi nimeni. O simt asta, ÅŸi am simÅ£it-o din prima clipă în care te-am văzut. Probabil voi mai simÅ£i mult timp. Åži e atât de mult timp încât mi se pare prea puÅ£in pentru a-Å£i arăta cat de mult te iubesc, eu, pe tine.

Tu eÅŸti visul meu, tu eÅŸti ÅŸi realitatea mea. ÃŽnsemni totul pentru mine. TU=½EU, poate chiar mai mult. Sunt atât de TU încât nu am crezut niciodată că am să ajung aÅŸa. Nu încetez să mă gândesc la tine, aÅŸa cum nu încetez să exist. Atunci când voi înceta să mai exist, voi înceta să mai gandesc… Poate… Cred… nu ÅŸtiu.

De ce te iubesc? Pentru că… Dar oare cât de mult te iubesc? Dacă cerul e senin, priveşte-l cu atenţie, începe să numeri stelele… iar când vei termina să ştii că te iubesc de n ori mai mult faţă de câte stele sunt, poate mai mult.

De ce îţi scriu? Poate ţi-ai pus întrebarea asta. E simplă, dar nu ştiu să-ţi răspund. Cred că pur şi simplu simt nevoia să-ţi scriu. E o activitate ce nu o pot controla. Nu pot să mă opresc, încă.

Privesc acum o poză de a ta. Eşti INCREDIBIL de FRUMOASĂ. Privirea ta continuă să mă uimească cu zi ce trece. În ochii tăi pot vedea cerul cum se oglindeşte, atât de senini sunt. Îmi place de tine când râzi, la fel de mult cum îmi place atunci când plâgi. Îmi place să te văd calmă, la fel de mult cum îmi place să te văd furioasă. Dar cel mai mult îmi place că eşti TU, adică ½EU.

Cu toate că aş mai avea destul de multe să îţi spun, nu-ţi voi mai spune nimic.

Al tău, pe veci, EU

7 Responses to “Return to sender”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX