Monthly Archive for July, 2009

Pst!

Băi, am fost în Spania. Am plecat. Acum sunt în Belgia.

Sunt în vacanță, cum s-ar zice :)

Să È™tiÈ›i că am să scriu… într-o zi. Și am să-mi instalez È™i Photoshop È™i am să mai bag poze noi pe fotoblog, că le am pregătite. See ya.

(fără titlu)

Voiam să fac treaba asta de aproape 1 an. Nu ÅŸtiu ce m-a împiedicat până acum, dar în situaÅ£ia asta cred că e ok “mai bine mai târziu decât niciodată”.

Este vorba despre un băiat, Alex, care a murit anul trecut pe 5 iunie. La ultimul articol au apărut diverse comentarii referitoare la moartea sa, printre care unul care m-a marcat. Era altfel, diferit de toate celelalte… scris de tatăl său.

Am să-i dau copy-paste aici, pentru că acolo nu ştiu cât timp va mai fi disponibil.

nu stiu sa umblu cu pc-ul sper sa puteti citi ce sicriu sunt doar un simplu zidar dar multumesc lui d-zeu ca am zidit un copil iubit de cei care l-au cunoscut ,lumea sa schimbat aerul e altul ,casa e alta,oamenii tot oameni nu cred ca ma va mai supara cineva. ce sa-mi faca sa ma supere sa-mi omoare copilu? tapa a facut-o altu asa ca sunt linistit Ii pup pe toti prietenii lui stiu ca unii au pus-o de betie in amintirea lui,cu votca cu bere ,sa le fie acidul usor si cea mai buna desteptare e in mana cu o tzatza tare

Comentariu de sangeorzan — Iunie 10, 2008 @ 4:37 pm

Atât.

Edit: am observat că a mai comentat o dată, anul ăsta.

A trecut un an lung cat un secol.Tuturor celor care au avut un gand pentru copilul meu le multumesc.

Comentariu de tetea — Iunie 6, 2009 @ 12:30 am

Lioară, lioară

Ştiu că deja mă întrec pe mine însumi, dar trebuie să pun şi piesa asta. Prea faină :X

Florica Bradu – Lioară, lioară

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Zilele Humorului 2009

… sunt cele mai slabe din câte au fost până acum. Åži calitativ, ÅŸi cantitativ. Asta e părerea mea ÅŸi poate este diferită de a majorităţii, cine ÅŸtie… Dar, ca să vă convingeÅ£i, uitaÅ£i-vă pe program.

Marea supriză a fost Mircea Baniciu, care a cântat în prima seară (şi nu era anunţat nicăieri; doar de primar, care l-a numit Mircea Vintilă). El a cântat piese de la Phoenix şi Pasărea Colibri şi mi-a plăcut foarte mult. Am şi o înregistrare.

Mircea Vintilă – Un zvon

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Anul ăsta n-am mai făcut poze, nici n-am înregistrat decât o piesă… toate astea în favoarea distracÅ£iei :)

Ah, ÅŸi încă o chestie. Când se organizează evenimente de astea, nu se consultă prognoze meteo pe termen lung? Adică… atunci când e cod galben se anticipează de mult. Nu e ca o ploaie de vară care vine ÅŸi s-a dus. Aici vorbim de ploaie în continuu.

Memento

Într-o zi am să scriu tot ce nu am avut curaj să scriu. Şi tot ce încă nu am curaj să scriu. Sau ce am scris prea subtil.

Cross my heart :)
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX