Totul poate să înceapă cu…

… spălatul pe dinți – una dintre cele mai drăguțe chestii pe care le pot face un băiat și o fată, împreună. Și mi se pare și foarte intimă, cumva.
Adică… nu chiar ca dușul împreună, că ăla deja e intimitatea supremă, dar tot e foarte aparte.

Îmi aduc aminte niște momente de vara trecută, din Bulgaria, când mă spălam pe dinți alături de colega mea de cameră. Îmi plăcea foarte mult, și chiar intenționat o făceam amândoi în același timp, nu pentru că așa se nimerea.

Chestia asta m-a făcut să mă simt foarte apropiat de ea. Bine, întâmplarea face că ea era foarte sexy, avea niște picioare criminale (cum ar zice unii) și părul creț și mie-mi plăcea să mă joc seara înainte de culcare cu mâna prin el. Și era și frumușică.

Dar eu am fost atât de prost încât am ținut cont mai mult decât ea că are prieten și atât de laș încât n-am avut curajul s-o sărut.

15 thoughts on “Totul poate să înceapă cu…

 1. DeMaio

  Avea un bun prieten de-al meu o viziune despre ceea ce înseamnă dragostea. De fapt avea două, dar una dintre ele este potrivită acum. Spunea că dragostea este atunci când tu te duci la baie și te ușurezi în cadă, în timp ce ea este pe budă, având diaree…
  Ziceai ceva de intimitate? :))
  PS – Cred că nu vrei să o auzi și pe a doua, nu? :))

 2. Marius

  Ahhh ce eroare…
  nu mai spun nimic…si eu am fost intr-o pozitie la fel de nasoala, in care a trebuit sa aleg sa raman peste noapte si sa dorm pe canapea, sau sa merg la mine acasa…si am ales sa merg la mine acasa.
  Ulterior fata mi-a spus ca daca ramaneam poate i se facea “mila” de mine si ma primea cu ea in pat.
  .-= Marius a mai scris Greseli in web design =-.

 3. Andrei

  Totul poate să înceapă cu o bere, un bar de club gălăgios, o bere, o bere, o vodcă…și cu o apatie totală…și de-odată, un sărut. O noapte petrecută împreună. Și se poate termina cu mine fiind prost. Ai vreun sfat la îndemână?
  .-= Andrei a mai scris Autoblues 311 =-.

  1. Vlady Post author

   Stai în casă, nu răspunde la telefon, nu mai da niciun semn, dacă ești laș.
   Dacă nu mai petreceți câteva nopți împreună apoi spune-i că nu-i potrivită pentru tine (sau orice altă dumă de prost gust pe care oricum o s-o interpreteze așa cum vrea).

 4. Andrei

  :)) am râs. It’s funny, cos, it’s tru? Si tu te gândesti ca daca îi dai o explicatie sincera si logica cum incompatibilitatea dintre voi creaza conflicte la nivel individual urmate numai de consecinte pe care nu le doreste nici unu’, cum ar fi “eu ma duc sa beau si s-o fut pe alta ca îs al naibii de confuz” sau “nu am nici cea mai vaga idee despre ce vreau de la omu asta da de ce nu e ca fat frumos asa cum merit ieeu?” o sa înteleaga si o sa fie totul ok. Dar nooo, tot tu esti ala cu palarie si mustata. http://www.dicts.info/img/ud/villain.png <- asta.
  Asta fiind complet off-topic. În rest…Merci de idee. Oi vedea eu ce s-o petrece.
  @DeMaio – la mine, Duminca – închis. Da' îl putem suna pe Calinescu sa ne lase sa dam un suflu nou celebrei emisiuni :)) Vom reface vieti, bre, mai ceva ca hi5-u!

Leave a Reply