Monthly Archive for September, 2009

foto.lovingvama

Astăzi am publicat o nouă poză pe blogul foto și sper ca de acum să pot face asta în fiecare zi, că poze am destule :)

Puteți să o vizionați aici, sper să vă placă. Pentru a fi la curent tot timpul, abonați-vă aici.

Hai la Ziua Mișcării!

Dacă nu ai ce face duminică, 4 octombrie, vino în Parcul Herăstrău la ora 10 să facem mișcare. Detalii puteți găsi aici.

Justițiarul

Ehe, nici bine nu m-am instalat în noua locuință, că am și avut primul conflict cu un vecin. Ä‚la de are apartamentul lângă camera mea.

Să vă povestesc. După cum intenționam de multă vreme, mi-am adus în sfârșit bicicleta la București. Numai eu știu cum a încăput în mașină :) Și am dus-o direct pe balcon.
Astăzi trebuia să mă întâlnesc cu cineva în fața Ateneului și am hotărât să merg cu bicicleta, întrucât era și oră de vârf și era cel mai convenabil mijloc de transport. Când ies din apartament, mă întâlnesc cu nenea vecinul care, când mă vede cu bicicleta, îmi spune să am grijă să nu zgârii liftul că deja l-a zgâriat cineva și cabina e nouă și bla bla. Bun. Eu oricum îs atent cu chestiile astea, că și mie îmi place că e nou și îngrijit.
Când m-am întors acasă și am ieșit din lift, m-am întâlnit cu o domnișoară tinerică și blondă care strângea banii pentru întreținere. Și i-a bătut și vecinului la ușă. Ä‚sta mă vede iar cu bicla, se uită la mine destul de insistent și eu intru în casă fără să-i dau atenție.

După 2 minute apare la ușă la mine, în timp ce îmi executam datoria de cetățean onest și îmi zice că dacă mă mai vede vreodată cu bicicleta în lift vorbește cu Rita să ne scoată din chirie și faze dintr-astea. A urmat un schimb acid de replici dar…

Gata, m-am plictisit să povestesc. Ne-am împăcat și gata. Nimic deosebit.
Doar că simțeam că n-am mai scris de mult și în sfârșit s-a întâmplat ceva să am ce scrie :))

Ne auzim de îndată ce am net și îmi pun la punct camera și apartamentul. Pupici :D