Justiţiarul

Ehe, nici bine nu m-am instalat în noua locuinţă, că am şi avut primul conflict cu un vecin. Ăla de are apartamentul lângă camera mea.

Să vă povestesc. După cum intenţionam de multă vreme, mi-am adus în sfârşit bicicleta la Bucureşti. Numai eu ştiu cum a încăput în maşină :) Şi am dus-o direct pe balcon.
Astăzi trebuia să mă întâlnesc cu cineva în faţa Ateneului şi am hotărât să merg cu bicicleta, întrucât era şi oră de vârf şi era cel mai convenabil mijloc de transport. Când ies din apartament, mă întâlnesc cu nenea vecinul care, când mă vede cu bicicleta, îmi spune să am grijă să nu zgârii liftul că deja l-a zgâriat cineva şi cabina e nouă şi bla bla. Bun. Eu oricum îs atent cu chestiile astea, că şi mie îmi place că e nou şi îngrijit.
Când m-am întors acasă şi am ieşit din lift, m-am întâlnit cu o domnişoară tinerică şi blondă care strângea banii pentru întreţinere. Şi i-a bătut şi vecinului la uşă. Ăsta mă vede iar cu bicla, se uită la mine destul de insistent şi eu intru în casă fără să-i dau atenţie.

După 2 minute apare la uşă la mine, în timp ce îmi executam datoria de cetăţean onest ÅŸi îmi zice că dacă mă mai vede vreodată cu bicicleta în lift vorbeÅŸte cu Rita să ne scoată din chirie ÅŸi faze dintr-astea. A urmat un schimb acid de replici dar…

Gata, m-am plictisit să povestesc. Ne-am împăcat şi gata. Nimic deosebit.
Doar că simţeam că n-am mai scris de mult şi în sfârşit s-a întâmplat ceva să am ce scrie :))

Ne auzim de îndată ce am net şi îmi pun la punct camera şi apartamentul. Pupici :D

0 Responses to “JustiÅ£iarul”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX