Mircea Geoană președinte… my ass

Sau… Mircea Geoană se relansează. La fel, my ass.

Nu știu, oare el chiar crede că o să iasă vreodată președinte? Sau încă nu s-a săturat de câte ori și-a luat-o în bot până acum pe la ce a mai candidat el… Ori poate vrea să fie vreun Oprescu 2 și candidează consecvent, că nu se știe când se plictisește lumea de ieșit la vot și caștigă și el cu 20%.

Mie Geoană mi se pare foarte moale, parcă nu are nimic de zis, nu e impunător, nu nimic. Mai degrabă l-aș vota pe Becali decât să-l votez pe Geoană!

Și spun astea fără să țin cont de aversiunea pe care o am față de partidul care la cea mai importantă filială din țară îl are președinte pe Vanghelie.

Deci, una peste alta, eu cu cine votez? Crin? Traian? Nati? Sorin? Cine mai este?

6 thoughts on “Mircea Geoană președinte… my ass

 1. Antonio Momoc

  Salut Vlad,

  Este clar că trebuie sa votăm între ceea ce ni se impune, adică între 2 rele alege-o pe cea mai mică. Știm povestea! Este și mai clar că Băse și fie Geoană, fie Crin vor intr în turul II. Pe mine nu mă reprezintă nici Băsescu și familia lui (nici mezina Elena , nici fratele Mircea) , nici Geoană cu foștii comuniști din PSD, nici băieții deștepți și de bani gata din PNL.

  Prin urmare, gandește-te serios la ce îți scria Sandy! Adică la sprijinul pe care l-am putea da unui alt tip de candidat. Poate Remus Cernea nu are nicio șansă în fața șmecheilor din politica românească. Dar ar avea o șansă dacă noi, cei care nu ne simțim reprezentați de poiticienii actuali, i-am da o șansă și am semna pentru candidatura lui. Votul pentru Remus Cernea înseamnă un vot împotriva măgarilor și gogonelelor care conduc această țară.!

  1. Vlady Post author

   Nici pe mine nu mă reprezintă, asta mă enervează cel mai tare. Mai demult credeam într-o politică liberală, eram mare susținător… dar acum am ajuns să fiu atât de dezgustat de toată clasa politică din România încât mă gândeam să merg la vot și să pun ștampila pe toți, deodată. Că merită :)
   Mie mi-ar face plăcere să-l sprijin pe Cernea, n-aș avea nicio problemă cu asta, doar că, să fim serioși, chiar și în cazul unei mobilizări în masă a tinerilor, rockerilor, internauților, bărboșilor și ecologiștilor nu cred că va ajunge nici măcar la 10%.
   În țara noastră de țigani și maneliști mai multe șanse are Ninel Potîrcă (vezi un comentariu mai sus).

   Să fii pe fază că bag acum un articol cu o propunere pentru președinte. Tocmai am primit-o pe mail :D

Leave a Reply