Mircea Geoană preÅŸedinte… my ass

Sau… Mircea Geoană se relansează. La fel, my ass.

Nu ÅŸtiu, oare el chiar crede că o să iasă vreodată preÅŸedinte? Sau încă nu s-a săturat de câte ori ÅŸi-a luat-o în bot până acum pe la ce a mai candidat el… Ori poate vrea să fie vreun Oprescu 2 ÅŸi candidează consecvent, că nu se ÅŸtie când se plictiseÅŸte lumea de ieÅŸit la vot ÅŸi caÅŸtigă ÅŸi el cu 20%.

Mie Geoană mi se pare foarte moale, parcă nu are nimic de zis, nu e impunător, nu nimic. Mai degrabă l-aş vota pe Becali decât să-l votez pe Geoană!

Şi spun astea fără să ţin cont de aversiunea pe care o am faţă de partidul care la cea mai importantă filială din ţară îl are preşedinte pe Vanghelie.

Deci, una peste alta, eu cu cine votez? Crin? Traian? Nati? Sorin? Cine mai este?

6 Responses to “Mircea Geoană preÅŸedinte… my ass”


 • Ia incearca sa votezi cu Remus Cernea. El e alternativa noastra. Citeste-i si blogul…ca nu vorbeste rau: http://remuscernea.ro/

  Decat mumiile care tot vor sa revina la putere…
  .-= sandy a mai scris 3D, 2D – New stuff vs. old stuff =-.

 • Salut Vlad,

  Este clar că trebuie sa votăm între ceea ce ni se impune, adică între 2 rele alege-o pe cea mai mică. Ştim povestea! Este şi mai clar că Băse şi fie Geoană, fie Crin vor intr în turul II. Pe mine nu mă reprezintă nici Băsescu şi familia lui (nici mezina Elena , nici fratele Mircea) , nici Geoană cu foştii comunişti din PSD, nici băieţii deştepţi şi de bani gata din PNL.

  Prin urmare, gandeşte-te serios la ce îţi scria Sandy! Adică la sprijinul pe care l-am putea da unui alt tip de candidat. Poate Remus Cernea nu are nicio şansă în faţa şmecheilor din politica românească. Dar ar avea o şansă dacă noi, cei care nu ne simţim reprezentaţi de poiticienii actuali, i-am da o şansă şi am semna pentru candidatura lui. Votul pentru Remus Cernea înseamnă un vot împotriva măgarilor şi gogonelelor care conduc această ţară.!

  • Nici pe mine nu mă reprezintă, asta mă enervează cel mai tare. Mai demult credeam într-o politică liberală, eram mare susÅ£inător… dar acum am ajuns să fiu atât de dezgustat de toată clasa politică din România încât mă gândeam să merg la vot ÅŸi să pun ÅŸtampila pe toÅ£i, deodată. Că merită :)
   Mie mi-ar face plăcere să-l sprijin pe Cernea, n-aş avea nicio problemă cu asta, doar că, să fim serioşi, chiar şi în cazul unei mobilizări în masă a tinerilor, rockerilor, internauţilor, bărboşilor şi ecologiştilor nu cred că va ajunge nici măcar la 10%.
   În ţara noastră de ţigani şi manelişti mai multe şanse are Ninel Potîrcă (vezi un comentariu mai sus).

   Să fii pe fază că bag acum un articol cu o propunere pentru preşedinte. Tocmai am primit-o pe mail :D

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX