Guerilla Verde la Serile FJSC

Nu trebuie să lipsiți de la această ediție a Serilor FJSC, întrucât va fi una foarte importantă. Cred că simplul fapt că se vor desfășura în amfiteatrul R3 de la Facultatea de Chimie și nu la sala 614 de la FJSC spune foarte multe :)
Luni, 26.10.2009, ora 18:30. Be there!

Cea de-a doua ediție a Caravanei “Guerilla Verde” va avea loc între 26 octombrie și 2 noiembrie.

Caravana va porni din București și se va opri în alte cinci orașe din țară: Vaslui, Iași, Piatra Neamț, Bacău și Sibiu. “Guerilla Verde” e un proiect educațional, dedicat elevilor și studenților, accesul tinerilor în sălile de proiecție a filmelor fiind gratuit. Participanții vor avea ocazia să discute cu reprezentanții ONG-urilor partenere pe marginea subiectelor abordate de filme precum “Home”, “11th Hour” sau “An Inconvenient Truth”.

Pe lângă ONG-urile partenere, la această proiecție va participa și Cristian Lascu, redactor-șef al revistei “National Geographic”.

Caravana “Guerilla Verde” este susținută de partenerii: ANPM, Asociația Environ, primăriile și Consiliile Locale de pe traseul caravanei, FJSC, Asociația ECO TIC, Silver Mall Vaslui, Colegiul Național și Catedra de biologie “Emil Racoviță” Iași, Colegiul Național “Petru Rareș” Piatra Neamț, Colegiul Tehnic de Comunicații “Nicolae Vasilescu-Karpen” Bacău, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Ambele ediții ale caravanei fac parte dintr-un proiect mai amplu, numit generic BETI (Better Education Through Innovation), care își propune să contribuie la educația prin intermediul filmului.

Leave a Reply