Monthly Archive for November, 2009

Elton John – High-flying bird

[media id=206 width=500 height=20]

But I could never shoot down
My high-flying bird…

70% anti-Băsescu sau 70% anti-Geoană? Ori poate 80% anti-Antonescu? :))

S-au numărat 85% dintre voturi și rezultatele sunt destul de clare: Băsescu și Geoană în turul doi.

Îmi susțin în continuare decizia de a-l vota pe Băsescu. Dacă a mai rămas o urmă de respect pentru proștii care au murit în ’89 și în ’90, măcar atât pot să fac: să nu votez în vecii vecilor cu PSD și să fac ce îmi stă în putință să blochez intrarea lor la guvernare.

Cred cu tărie că o guvernare PSD este mult mai periculoasă decât una PD-L. Cred că mulți au uitat care era situația în 2004 cu baronii locali care controlau totul și cât de mult au furat cei de la PSD cât au fost la putere.

După ce a câștigat Băsescu alegerile acum 5 ani îmi venea să sar în sus de bucurie, atât de fericit eram. Și speram din toată inima că PSD-ul va muri așa cum s-a stins PNȚCD-ul. Îmi pare foarte rău că nu s-a întâmplat așa.

În legătură cu declarațiile de după aflarea rezultatelor, mă enervează pesedeii că spun că a fost un vot anti-Băsescu. Că 70% dintre români nu l-au mai vrut pe Băsescu.
Dacă îmi permiteți să râd cu curu’ =))
Păi la fel pot să spun că mai mult de 70% dintre români nu-l vor nici pe Geoană, nu? :))
Îmi pare rău pentru ei, dar cred că acum sunt într-un stadiu avansat de disperare. Nici ei nu cred declarațiile pe care le fac, dar speră să poată manipula prin ele.
Și au început deja lupta: (mesaj primit astăzi prin intermediul YM)

pe 6 decembrie trebuie sa incepem o viata noua si sa incercam sa fim uniti.nu lasa-ti sa ne fie cum ne-a fost in astia 5 ani,5 ani in care tara a fost intr-o continua dezbinare.INVINGEM IPREUNA PE 6 DECEMBRIE

Eu am un mesaj pentru ei: Mircea Geoană e atât de slab încât nu va reuși să stârnească nici voturi anti!

Antonescu a făcut exact cum mă așteptam, a ales să susțină PSD-ul. Rușine mă, după ce ați făcut parte din Convenția Democrată Română care s-a înființat cu scopul de a înlătura FSN (care era o amenințare la adresa democrației nou-apărute) din viața politică, sprijiniți PSD? Măcar dacă sunteți anti-Băsescu puteți merge pe ideea de imparțialitate, și să spuneți că ambii candidați sunt răi. Dar trebuie o bucățică de ciolan să “mănăncă” și gura voastră…

Și Victor Ciorbea (fost prim-ministru CDR-ist) declara astăzi că va vota tot cu Geoană. Nu știu, mi se pare cel puțin dubios.

Avem președinte. Trăiască Traian!

Gata și cu primul tur. A ieșit exact cum am prevăzut, dealtfel.

M-a impresionat plăcut prezența la vot, dar îmi pare rău totuși de proasta organizare deliberată. Mă enervează că au stat oamenii câteva ore la coadă SÄ‚ VOTEZE pentru că în secții super importante erau 2-3 urne, în așa fel încât să se miște treaba infernal de greu.

Până când am ajuns în cabina de vot n-am știut pe cine să pun ștampila, așa că am făcut acea numărătoare de la “de-a v-ați ascunselea”: “pe o bară, se câca o cioară. cra, cra, cra, drept în gura ta”, între Remus Cernea și Crin Antonescu. În gura lui Antonescu a ajuns, pe el l-am votat.
Cu toate că nu-mi place Crin, am zis să-i dau o șansă. Și a câștigat acel joculeț pe care l-am organizat ad-hoc.

Sunt dezamăgit, aș fi vrut să se schimbe Traian, dar în niciun caz cu Mircea. Deci despre mine știu ce voi face.

Oricum, dacă e să gândim la rece: în cazul în care Antonescu, considerând prin absurd, va ajunge în turul doi, cu cine va face guvernul? Nu tot cu PD-L sau PSD?
Și dacă nu o să vedem iar o alianță PNL – PD-L… (chiar Băsescu a zis că a câștigat DREAPTA)

Bun, o să mai revin cu impresii despre alegeri, cred.

Există o speranță – votează altfel!

[media id=205 width=500 height=395]

Ce fac de alegeri?

În niciun caz nu am să stau acasă. Mie îmi place să votez, îmi place că am dreptul ăsta după care alții tânjesc.

Deci merg la vot și vă invit și pe voi să o faceți (duminică, 22 noiembrie). Am să iau toți candidații pe rând, în ordinea de pe site-ul BEC.

POTÎRCÄ‚ CONSTANTIN-NINEL – el e țigan, eu sunt rasist, nu merge.

ANTONESCU GEORGE-CRIN-LAURENȚIU – vorbește despre revoluția bunului simț. El, nesimțitul care e în topul absenților la parlament și ia salariul de-a moaca? Eu sunt liberal de fel, dar Crin nu-mi place deloc.

BECALI GEORGE – nu mi se pare potrivit pentru funcția de președinte.

KELEMEN HUNOR – pe el chiar nu-l înțeleg de ce candidează. Toată lumea a auzit de UDMR, deci nu trebuie să facă reclamă nicicui. Și cred că e conștient că nu va câștiga niciodată alegerile în România. Oricum, el e ungur, eu sunt xenofob, nu merge.

VADIM-TUDOR CORNELIU – îmi place de el, e extremist ca și mine :)) Dar, totuși, nu :P

GEOANÄ‚ MIRCEA-DAN – Decât să votez vreodată cu PSD, mai bine cu oricine altcineva! Serios, chiar Ninel Potîrcă sau Kelemen Hunor.

BÄ‚SESCU TRAIAN – M-a cam dezamăgit în ultimii 2 ani. Dar dacă ajunge în turul 2 cu Geoană sau Antonescu, cu el am să votez.

IANE OVIDIU-CRISTIAN – a intrat recent în Partidul Ecologist. Am înțeles că are ceva afaceri dubioase, deci cade și varianta asta.

OPRESCU SORIN-MIRCEA – don’ doftor mi se pare golan, șmenar, cu băgare în seamă inutilă. După ce a câștigat alegerile în București printr-o întâmplare nefericită, ar fi trebuit să se mulțumească cu atât.

CERNEA REMUS-FLORINEL – Pe el am să-l votez în primul tur. E băiat deștept, știe ce vorbește și e cel mai tânăr din ceata de 12. Cred că dintre toți candidații el e singurul care chiar crede ce spune, se bazează pe niște principii în care crede și nu trebuie să vorbească la comandă.

ROTARU CONSTANTIN – Ohoo, tipul ăsta vrea să trecem iar la comunism. El a fost comunist toată viața și nu se ascunde. Nici eu nu-mi ascund dizgrația față de el.

MANOLE GHEORGHE-EDUARD – Cu toată rușinea trebuie să recunosc că nu știu mare lucru despre el. Îmi pare că e deștept, tânăr, am înțeles că are ceva afaceri, bani. Bravo lui. Dacă nu mă hotăram asupra niciunui candidat, pe el l-aș fi urmărit.

Prostituție

Ce urmează să vedeți înseamnă prostituție. Pe față :)

Alegerile prezidențiale 2009 – scurtuță analiză :)

În viziunea mea, Băsescu va fi reales președinte. De ce?
De intrat în turul doi sigur intră, și o va face împreună cu Geoană. Degeaba fac pe ei liberalii că o să iasă nu știu cine la vot și merge Antonescu mai departe, că nu o să fie așa.

În situația în care Băsescu ar ajunge cu Antonescu în turul doi, ar putea fi probabilă o victorie a celui din urmă, când s-ar putea să se mobilizeze masele.
Dar în situația cea mai plauzibilă în care Băsescu ajunge cu Geoană, și eu aș vota împotriva comuniștilor cei mai mulți strânși grămadă, în frunte cu tătuca Ilici care controlează marioneta Geoană.
Președintele actual are și avantajul referendumului, care are șanse mari să treacă și care i-ar mai aduce câteva procente în plus.

Una peste alta, să ne rugăm să fie prezența la vot îndeajuns de mare încât să poată fi validate alegerile. Deși nu-mi place niciunul dintre principalii candidați, votul meu va fi unul de protest și i-l voi acorda lui Remus Cernea.

Sentimente

Uff, și încă ce sentimente mă încearcă.

Un gând de iarnă care ține morțiș să le bată pe toate celelalte, alimentat de cele câteva colinde pe care mi le oferă Winamp-ul în fiecare zi pe modul amestecat și de filmulețele și pozele din 4 ierni consecutive, pe care tocmai le-am privit…

Și inevitabil mă gândesc și la diferite dezamăgiri care s-au întâmplat în câte ierni, și-mi trântește drăguțul ăsta de player Bonnie Tyler – It’s a heartache; cum nici nu se putea mai bine, nu?

Ar cam trebui să fie ultima… iarnă :)

Bere gratis – Vino mai aproape

Se pare că am și uitat că pe blogul ăsta obișnuiam să mai încânt urechi cu muzică :)

O piesă pe care sigur o știți toți și care mă face să vibrez acum.

[media id=204 width=400 height=20]

Votați-mă, dacă puteți

Am participat cu un video în cadrul concursului My Halloween de pe forumul MyGarage.ro.

Nu este cine știe ce, dar în comparație cu celelalte cred că are cam cea mai bună idee.

Dacă aveți cont pe MyGarage de minim 20 de zile și ați postat minim 10 replici
sau dacă ați cumpărat ceva de la PC Garage din 2008 până la încheierea votului

și, cel mai important, considerați că merit să câștig, puteți să mă votați: Cel mai de groază film de Halloween

Premiul cel mare este un volan Logitech pe care mi-l doresc foarte mult, și pentru care am și intrat în concurs.