Monthly Archive for November, 2009

Elton John – High-flying bird

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

But I could never shoot down
My high-flying bird…

70% anti-Băsescu sau 70% anti-Geoană? Ori poate 80% anti-Antonescu? :))

S-au numărat 85% dintre voturi şi rezultatele sunt destul de clare: Băsescu şi Geoană în turul doi.

ÃŽmi susÅ£in în continuare decizia de a-l vota pe Băsescu. Dacă a mai rămas o urmă de respect pentru proÅŸtii care au murit în ’89 ÅŸi în ’90, măcar atât pot să fac: să nu votez în vecii vecilor cu PSD ÅŸi să fac ce îmi stă în putinţă să blochez intrarea lor la guvernare.

Cred cu tărie că o guvernare PSD este mult mai periculoasă decât una PD-L. Cred că mulţi au uitat care era situaţia în 2004 cu baronii locali care controlau totul şi cât de mult au furat cei de la PSD cât au fost la putere.

După ce a câştigat Băsescu alegerile acum 5 ani îmi venea să sar în sus de bucurie, atât de fericit eram. Şi speram din toată inima că PSD-ul va muri aşa cum s-a stins PNŢCD-ul. Îmi pare foarte rău că nu s-a întâmplat aşa.

În legătură cu declaraţiile de după aflarea rezultatelor, mă enervează pesedeii că spun că a fost un vot anti-Băsescu. Că 70% dintre români nu l-au mai vrut pe Băsescu.
Dacă îmi permiteÅ£i să râd cu curu’ =))
Păi la fel pot să spun că mai mult de 70% dintre români nu-l vor nici pe Geoană, nu? :))
Îmi pare rău pentru ei, dar cred că acum sunt într-un stadiu avansat de disperare. Nici ei nu cred declaraţiile pe care le fac, dar speră să poată manipula prin ele.
Şi au început deja lupta: (mesaj primit astăzi prin intermediul YM)

pe 6 decembrie trebuie sa incepem o viata noua si sa incercam sa fim uniti.nu lasa-ti sa ne fie cum ne-a fost in astia 5 ani,5 ani in care tara a fost intr-o continua dezbinare.INVINGEM IPREUNA PE 6 DECEMBRIE

Eu am un mesaj pentru ei: Mircea Geoană e atât de slab încât nu va reuşi să stârnească nici voturi anti!

Antonescu a făcut exact cum mă aÅŸteptam, a ales să susÅ£ină PSD-ul. RuÅŸine mă, după ce aÅ£i făcut parte din ConvenÅ£ia Democrată Română care s-a înfiinÅ£at cu scopul de a înlătura FSN (care era o ameninÅ£are la adresa democraÅ£iei nou-apărute) din viaÅ£a politică, sprijiniÅ£i PSD? Măcar dacă sunteÅ£i anti-Băsescu puteÅ£i merge pe ideea de imparÅ£ialitate, ÅŸi să spuneÅ£i că ambii candidaÅ£i sunt răi. Dar trebuie o bucăţică de ciolan să “mănăncă” ÅŸi gura voastră…

Şi Victor Ciorbea (fost prim-ministru CDR-ist) declara astăzi că va vota tot cu Geoană. Nu ştiu, mi se pare cel puţin dubios.

Avem preşedinte. Trăiască Traian!

Gata şi cu primul tur. A ieşit exact cum am prevăzut, dealtfel.

M-a impresionat plăcut prezenţa la vot, dar îmi pare rău totuşi de proasta organizare deliberată. Mă enervează că au stat oamenii câteva ore la coadă SĂ VOTEZE pentru că în secţii super importante erau 2-3 urne, în aşa fel încât să se mişte treaba infernal de greu.

Până când am ajuns în cabina de vot n-am ÅŸtiut pe cine să pun ÅŸtampila, aÅŸa că am făcut acea numărătoare de la “de-a v-aÅ£i ascunselea”: “pe o bară, se câca o cioară. cra, cra, cra, drept în gura ta”, între Remus Cernea ÅŸi Crin Antonescu. ÃŽn gura lui Antonescu a ajuns, pe el l-am votat.
Cu toate că nu-mi place Crin, am zis să-i dau o şansă. Şi a câştigat acel joculeţ pe care l-am organizat ad-hoc.

Sunt dezamăgit, aş fi vrut să se schimbe Traian, dar în niciun caz cu Mircea. Deci despre mine ştiu ce voi face.

Oricum, dacă e să gândim la rece: în cazul în care Antonescu, considerând prin absurd, va ajunge în turul doi, cu cine va face guvernul? Nu tot cu PD-L sau PSD?
Åži dacă nu o să vedem iar o alianţă PNL – PD-L… (chiar Băsescu a zis că a câştigat DREAPTA)

Bun, o să mai revin cu impresii despre alegeri, cred.

Există o speranţă – votează altfel!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Ce fac de alegeri?

În niciun caz nu am să stau acasă. Mie îmi place să votez, îmi place că am dreptul ăsta după care alţii tânjesc.

Deci merg la vot şi vă invit şi pe voi să o faceţi (duminică, 22 noiembrie). Am să iau toţi candidaţii pe rând, în ordinea de pe site-ul BEC.

POTÃŽRCÄ‚ CONSTANTIN-NINEL – el e Å£igan, eu sunt rasist, nu merge.

ANTONESCU GEORGE-CRIN-LAURENÅ¢IU – vorbeÅŸte despre revoluÅ£ia bunului simÅ£. El, nesimÅ£itul care e în topul absenÅ£ilor la parlament ÅŸi ia salariul de-a moaca? Eu sunt liberal de fel, dar Crin nu-mi place deloc.

BECALI GEORGE – nu mi se pare potrivit pentru funcÅ£ia de preÅŸedinte.

KELEMEN HUNOR – pe el chiar nu-l înÅ£eleg de ce candidează. Toată lumea a auzit de UDMR, deci nu trebuie să facă reclamă nicicui. Åži cred că e conÅŸtient că nu va câştiga niciodată alegerile în România. Oricum, el e ungur, eu sunt xenofob, nu merge.

VADIM-TUDOR CORNELIU – îmi place de el, e extremist ca ÅŸi mine :)) Dar, totuÅŸi, nu :P

GEOANÄ‚ MIRCEA-DAN – Decât să votez vreodată cu PSD, mai bine cu oricine altcineva! Serios, chiar Ninel Potîrcă sau Kelemen Hunor.

BÄ‚SESCU TRAIAN – M-a cam dezamăgit în ultimii 2 ani. Dar dacă ajunge în turul 2 cu Geoană sau Antonescu, cu el am să votez.

IANE OVIDIU-CRISTIAN – a intrat recent în Partidul Ecologist. Am înÅ£eles că are ceva afaceri dubioase, deci cade ÅŸi varianta asta.

OPRESCU SORIN-MIRCEA – don’ doftor mi se pare golan, ÅŸmenar, cu băgare în seamă inutilă. După ce a câştigat alegerile în BucureÅŸti printr-o întâmplare nefericită, ar fi trebuit să se mulÅ£umească cu atât.

CERNEA REMUS-FLORINEL – Pe el am să-l votez în primul tur. E băiat deÅŸtept, ÅŸtie ce vorbeÅŸte ÅŸi e cel mai tânăr din ceata de 12. Cred că dintre toÅ£i candidaÅ£ii el e singurul care chiar crede ce spune, se bazează pe niÅŸte principii în care crede ÅŸi nu trebuie să vorbească la comandă.

ROTARU CONSTANTIN – Ohoo, tipul ăsta vrea să trecem iar la comunism. El a fost comunist toată viaÅ£a ÅŸi nu se ascunde. Nici eu nu-mi ascund dizgraÅ£ia faţă de el.

MANOLE GHEORGHE-EDUARD – Cu toată ruÅŸinea trebuie să recunosc că nu ÅŸtiu mare lucru despre el. ÃŽmi pare că e deÅŸtept, tânăr, am înÅ£eles că are ceva afaceri, bani. Bravo lui. Dacă nu mă hotăram asupra niciunui candidat, pe el l-aÅŸ fi urmărit.

Prostituţie

Ce urmează să vedeţi înseamnă prostituţie. Pe faţă :)

Alegerile prezidenÅ£iale 2009 – scurtuţă analiză :)

În viziunea mea, Băsescu va fi reales preşedinte. De ce?
De intrat în turul doi sigur intră, şi o va face împreună cu Geoană. Degeaba fac pe ei liberalii că o să iasă nu ştiu cine la vot şi merge Antonescu mai departe, că nu o să fie aşa.

În situaţia în care Băsescu ar ajunge cu Antonescu în turul doi, ar putea fi probabilă o victorie a celui din urmă, când s-ar putea să se mobilizeze masele.
Dar în situaţia cea mai plauzibilă în care Băsescu ajunge cu Geoană, şi eu aş vota împotriva comuniştilor cei mai mulţi strânşi grămadă, în frunte cu tătuca Ilici care controlează marioneta Geoană.
Preşedintele actual are şi avantajul referendumului, care are şanse mari să treacă şi care i-ar mai aduce câteva procente în plus.

Una peste alta, să ne rugăm să fie prezenţa la vot îndeajuns de mare încât să poată fi validate alegerile. Deşi nu-mi place niciunul dintre principalii candidaţi, votul meu va fi unul de protest şi i-l voi acorda lui Remus Cernea.

Sentimente

Uff, şi încă ce sentimente mă încearcă.

Un gând de iarnă care Å£ine morÅ£iÅŸ să le bată pe toate celelalte, alimentat de cele câteva colinde pe care mi le oferă Winamp-ul în fiecare zi pe modul amestecat ÅŸi de filmuleÅ£ele ÅŸi pozele din 4 ierni consecutive, pe care tocmai le-am privit…

Åži inevitabil mă gândesc ÅŸi la diferite dezamăgiri care s-au întâmplat în câte ierni, ÅŸi-mi trânteÅŸte drăguÅ£ul ăsta de player Bonnie Tyler – It’s a heartache; cum nici nu se putea mai bine, nu?

Ar cam trebui să fie ultima… iarnă :)

Bere gratis – Vino mai aproape

Se pare că am şi uitat că pe blogul ăsta obişnuiam să mai încânt urechi cu muzică :)

O piesă pe care sigur o ştiţi toţi şi care mă face să vibrez acum.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Votaţi-mă, dacă puteţi

Am participat cu un video în cadrul concursului My Halloween de pe forumul MyGarage.ro.

Nu este cine ştie ce, dar în comparaţie cu celelalte cred că are cam cea mai bună idee.

Dacă aveţi cont pe MyGarage de minim 20 de zile şi aţi postat minim 10 replici
sau dacă aţi cumpărat ceva de la PC Garage din 2008 până la încheierea votului

şi, cel mai important, consideraţi că merit să câştig, puteţi să mă votaţi: Cel mai de groază film de Halloween

Premiul cel mare este un volan Logitech pe care mi-l doresc foarte mult, şi pentru care am şi intrat în concurs.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX