Ce fac de alegeri?

În niciun caz nu am să stau acasă. Mie îmi place să votez, îmi place că am dreptul ăsta după care alţii tânjesc.

Deci merg la vot şi vă invit şi pe voi să o faceţi (duminică, 22 noiembrie). Am să iau toţi candidaţii pe rând, în ordinea de pe site-ul BEC.

POTÃŽRCÄ‚ CONSTANTIN-NINEL – el e Å£igan, eu sunt rasist, nu merge.

ANTONESCU GEORGE-CRIN-LAURENÅ¢IU – vorbeÅŸte despre revoluÅ£ia bunului simÅ£. El, nesimÅ£itul care e în topul absenÅ£ilor la parlament ÅŸi ia salariul de-a moaca? Eu sunt liberal de fel, dar Crin nu-mi place deloc.

BECALI GEORGE – nu mi se pare potrivit pentru funcÅ£ia de preÅŸedinte.

KELEMEN HUNOR – pe el chiar nu-l înÅ£eleg de ce candidează. Toată lumea a auzit de UDMR, deci nu trebuie să facă reclamă nicicui. Åži cred că e conÅŸtient că nu va câştiga niciodată alegerile în România. Oricum, el e ungur, eu sunt xenofob, nu merge.

VADIM-TUDOR CORNELIU – îmi place de el, e extremist ca ÅŸi mine :)) Dar, totuÅŸi, nu :P

GEOANÄ‚ MIRCEA-DAN – Decât să votez vreodată cu PSD, mai bine cu oricine altcineva! Serios, chiar Ninel Potîrcă sau Kelemen Hunor.

BÄ‚SESCU TRAIAN – M-a cam dezamăgit în ultimii 2 ani. Dar dacă ajunge în turul 2 cu Geoană sau Antonescu, cu el am să votez.

IANE OVIDIU-CRISTIAN – a intrat recent în Partidul Ecologist. Am înÅ£eles că are ceva afaceri dubioase, deci cade ÅŸi varianta asta.

OPRESCU SORIN-MIRCEA – don’ doftor mi se pare golan, ÅŸmenar, cu băgare în seamă inutilă. După ce a câştigat alegerile în BucureÅŸti printr-o întâmplare nefericită, ar fi trebuit să se mulÅ£umească cu atât.

CERNEA REMUS-FLORINEL – Pe el am să-l votez în primul tur. E băiat deÅŸtept, ÅŸtie ce vorbeÅŸte ÅŸi e cel mai tânăr din ceata de 12. Cred că dintre toÅ£i candidaÅ£ii el e singurul care chiar crede ce spune, se bazează pe niÅŸte principii în care crede ÅŸi nu trebuie să vorbească la comandă.

ROTARU CONSTANTIN – Ohoo, tipul ăsta vrea să trecem iar la comunism. El a fost comunist toată viaÅ£a ÅŸi nu se ascunde. Nici eu nu-mi ascund dizgraÅ£ia faţă de el.

MANOLE GHEORGHE-EDUARD – Cu toată ruÅŸinea trebuie să recunosc că nu ÅŸtiu mare lucru despre el. ÃŽmi pare că e deÅŸtept, tânăr, am înÅ£eles că are ceva afaceri, bani. Bravo lui. Dacă nu mă hotăram asupra niciunui candidat, pe el l-aÅŸ fi urmărit.

5 Responses to “Ce fac de alegeri?”


 • adica esti fan Tariceanu?
  Remus Cernea este intr-adevar un mare om. atat de mare ca ar treb sa stea acasa la ma-sa ascuns sub pat pentru tot restul vietii lui. ca sa nu intre in contact cu restul oamenilor, foarte mici, si sa se contamineze cu prostie. si Bivolaru crede in ceea ce spune, probabil chiar crede in principiile pe care le are si clar nu vorbeste la comanda, ca el comanda. dar da, e altceva.
  iar Basescu, daca o sa mai iasa vreodata in viata lui presedinte inseamna ca suntem intr-adevar o tara de handicapati. psihic. ca numai atunci s-ar explica uriasa carenta de logica.
  daca o sa fie antonescu si basescu atunci sa fie antonescu, daca o sa fie geona si basescu atunci ne-am dus dracului de tot.

 • Două vorbe despre Eduard Manole.
  Cu ani în urmă ştiu că avea ceva legături cu petrochimia. Finanţa o revistă de munte. Cândva a mai candidat sau cel puţin a dorit s-o facă.
  Nu ştiu dacă voi vota (cu el).

 • Auzi, nu vreau sa zic nimic de blogul tau. Nu e problema mea cat de prost sau de bun e. Da’ fa tu un pustiu de bine si mai trage cu ochiul in dictionar cand nu esti sigur ce inseamna un cuvant. Zici de nu stiu care candidat ca nu-ti ascunzi dizgratia fata de el. :) )) Ar fi bine sa capeti obiceiul de a consulta DEX-ul, ca sa nu te faci de ras cu public.

  • Bănuiesc că eÅŸti fată ÅŸi te crezi deÅŸteaptă, doar aÅŸa pot explica aciditatea comentariului tău. ÃŽn plus, cu siguranţă mă cunoÅŸti ÅŸi probabil nu-Å£i sunt drag, altfel nu ai fi intervenit deloc.
   ÃŽntr-adevăr, nu este utilizarea cea mai fericită a cuvântului “dizgraÅ£ie”, dar nu e nici o greÅŸeală de să-mi cadă cerul în cap de ruÅŸine. AÅŸa că exprimările precum “pustiu de bine”, “să nu te faci de râs cu public” denotă o aroganţă excesivă din partea ta, la fel ÅŸi imparÅ£ialitatea de care încerci să dai dovadă la început.
   Îţi mulţumesc pentru semnalarea greşelii, am învăţat ce a trebuit.

 • Si au iesit tot aia doi care castiga de 20 de ani :) De ce sa mai mergi la vot?
  .-= Sorinqk a mai scris FILM PORNO NIKITA =-.

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX