Ce fac de alegeri?

În niciun caz nu am să stau acasă. Mie îmi place să votez, îmi place că am dreptul ăsta după care alții tânjesc.

Deci merg la vot și vă invit și pe voi să o faceți (duminică, 22 noiembrie). Am să iau toți candidații pe rând, în ordinea de pe site-ul BEC.

POTÎRCÄ‚ CONSTANTIN-NINEL – el e țigan, eu sunt rasist, nu merge.

ANTONESCU GEORGE-CRIN-LAURENȚIU – vorbește despre revoluția bunului simț. El, nesimțitul care e în topul absenților la parlament și ia salariul de-a moaca? Eu sunt liberal de fel, dar Crin nu-mi place deloc.

BECALI GEORGE – nu mi se pare potrivit pentru funcția de președinte.

KELEMEN HUNOR – pe el chiar nu-l înțeleg de ce candidează. Toată lumea a auzit de UDMR, deci nu trebuie să facă reclamă nicicui. Și cred că e conștient că nu va câștiga niciodată alegerile în România. Oricum, el e ungur, eu sunt xenofob, nu merge.

VADIM-TUDOR CORNELIU – îmi place de el, e extremist ca și mine :)) Dar, totuși, nu :P

GEOANÄ‚ MIRCEA-DAN – Decât să votez vreodată cu PSD, mai bine cu oricine altcineva! Serios, chiar Ninel Potîrcă sau Kelemen Hunor.

BÄ‚SESCU TRAIAN – M-a cam dezamăgit în ultimii 2 ani. Dar dacă ajunge în turul 2 cu Geoană sau Antonescu, cu el am să votez.

IANE OVIDIU-CRISTIAN – a intrat recent în Partidul Ecologist. Am înțeles că are ceva afaceri dubioase, deci cade și varianta asta.

OPRESCU SORIN-MIRCEA – don’ doftor mi se pare golan, șmenar, cu băgare în seamă inutilă. După ce a câștigat alegerile în București printr-o întâmplare nefericită, ar fi trebuit să se mulțumească cu atât.

CERNEA REMUS-FLORINEL – Pe el am să-l votez în primul tur. E băiat deștept, știe ce vorbește și e cel mai tânăr din ceata de 12. Cred că dintre toți candidații el e singurul care chiar crede ce spune, se bazează pe niște principii în care crede și nu trebuie să vorbească la comandă.

ROTARU CONSTANTIN – Ohoo, tipul ăsta vrea să trecem iar la comunism. El a fost comunist toată viața și nu se ascunde. Nici eu nu-mi ascund dizgrația față de el.

MANOLE GHEORGHE-EDUARD – Cu toată rușinea trebuie să recunosc că nu știu mare lucru despre el. Îmi pare că e deștept, tânăr, am înțeles că are ceva afaceri, bani. Bravo lui. Dacă nu mă hotăram asupra niciunui candidat, pe el l-aș fi urmărit.

5 thoughts on “Ce fac de alegeri?

 1. raluca

  adica esti fan Tariceanu?
  Remus Cernea este intr-adevar un mare om. atat de mare ca ar treb sa stea acasa la ma-sa ascuns sub pat pentru tot restul vietii lui. ca sa nu intre in contact cu restul oamenilor, foarte mici, si sa se contamineze cu prostie. si Bivolaru crede in ceea ce spune, probabil chiar crede in principiile pe care le are si clar nu vorbeste la comanda, ca el comanda. dar da, e altceva.
  iar Basescu, daca o sa mai iasa vreodata in viata lui presedinte inseamna ca suntem intr-adevar o tara de handicapati. psihic. ca numai atunci s-ar explica uriasa carenta de logica.
  daca o sa fie antonescu si basescu atunci sa fie antonescu, daca o sa fie geona si basescu atunci ne-am dus dracului de tot.

 2. Adrian

  Două vorbe despre Eduard Manole.
  Cu ani în urmă știu că avea ceva legături cu petrochimia. Finanța o revistă de munte. Cândva a mai candidat sau cel puțin a dorit s-o facă.
  Nu știu dacă voi vota (cu el).

 3. marmorosblanc

  Auzi, nu vreau sa zic nimic de blogul tau. Nu e problema mea cat de prost sau de bun e. Da’ fa tu un pustiu de bine si mai trage cu ochiul in dictionar cand nu esti sigur ce inseamna un cuvant. Zici de nu stiu care candidat ca nu-ti ascunzi dizgratia fata de el. :) )) Ar fi bine sa capeti obiceiul de a consulta DEX-ul, ca sa nu te faci de ras cu public.

  1. Vlady Post author

   Bănuiesc că ești fată și te crezi deșteaptă, doar așa pot explica aciditatea comentariului tău. În plus, cu siguranță mă cunoști și probabil nu-ți sunt drag, altfel nu ai fi intervenit deloc.
   Într-adevăr, nu este utilizarea cea mai fericită a cuvântului “dizgrație”, dar nu e nici o greșeală de să-mi cadă cerul în cap de rușine. Așa că exprimările precum “pustiu de bine”, “să nu te faci de râs cu public” denotă o aroganță excesivă din partea ta, la fel și imparțialitatea de care încerci să dai dovadă la început.
   Îți mulțumesc pentru semnalarea greșelii, am învățat ce a trebuit.

Leave a Reply