Deschiderea oficială a pârtiei Șoimul din Gura Humorului

Halal jurnalist, să scrie despre un eveniment la 3 zile după ce a avut loc. Și după cum am învățat la facultate, nici nu are rost să dai o știre veche de 3 zile, pe care toată lumea deja o știe.

Bun, oamenii harnici au scris niște articole și au montat niște video-uri pe care le puteți urmări:

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/elena-udrea-a-mers-la-gura-humorului-pentru-a-inaugura-partia-soimul_comment_p2_a21.html?&page=2&p_all_items=21
http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-02-08/Udrea-si-Vladescu-au-inaugurat-partia-de-schi-din-Gura-Humorului
http://www.realitatea.net/partia-de-la-gura-humorului-a-fost-inaugurata-de-elena-udrea-si-sebastian-vladescu_698877.html

Eu vă las în compania câtorva poze de la inaugurarea oficială a pârtiei Șoimul din Gura Humorului.

A urmat apoi un concert de muzică populară cu artiști locali susținuți de către Maria Macovei, apoi Zdob și Zdub și Ciro de Luca.


4 thoughts on “Deschiderea oficială a pârtiei Șoimul din Gura Humorului

  1. Joculete Online

    Intradevar stirile trebuie postate “proaspete” pentru ca respectivul jurnalist sa aiba audienta/cititori. Vreau sa mai mentionez ceva in legatura cu aceasta partie… Ati vazut cum a fost sfintita=)) bai frate ma apuca ransul cand vedeam preotii in telescaun cu galeata de agheazba si dascalul langa ei :)) .

    1. Oxana

      Stii ce ma distreaza, Ovidiu? Trag de ai mei sa-si ciatseca sumarul, sa ne miscam si noi mai cu talent dimineata nu sa pierdem ore bune la cafele si pe net in loc sa fuga pe teren Ba ala nu are net, ba imi scoate ochii ca io habar n-am ce greu mere netu’ in Steagu Ca si tine, domiciliez de ceva timp mediul rural, chiar foarte rural, la Satu Nou de Halchiu. Am net prin cablu si merge chiar rezon, iar wirelessul vecinului (care nu se supara) ma ajuta sa nu ma bat cu nevasta pe calculator si sa fac coordonare din fundul curtii (daca nu ploua pe laptop). Pai sa nu dai cu ei de pamant? Na, ca m-am bagat si io in seama mai mult de dixtractie, ca si asa te citesc mult si te comentez nu. Bafta!

  2. Pingback: Noua pârtie din Gura Humorului – vizită nocturnă | lovingvama

Leave a Reply