Slalom printre căcați

La următoarea desfășurare a jocurilor olimpice, care vor avea loc la Londra în 2012, se va introduce o probă nouă, inedită pentru majoritatea oamenilor.

Denumită scurt slalom printre căcați, proba constă în ocolirea cât mai iscusită a căcaților de pe alei, într-o zonă rezidențială special amenajată. Pentru aceasta vor fi aduși 100 de moșnegi din România împreună cu animalele lor de companie, care vor beneficia de cazare gratuită în acel cartier timp de o lună. Succesul va fi garantat!

Departajarea concurenților se va face măsurând greutatea căcatului de pe talpă.
Dacă vor reuși mai mulți să termine traseul fără să se murdărească, vor participa la o probă de departajare organizată tocmai în țara mamă a acestui sport, România – mai exact în București, zona Panduri – 13 septembrie.
În schimb, dacă cineva este atât de imprudent încât să se murdărească mai sus de talpă, va fi descalificat pe loc, fără dreptul de a mai continua traseul.

P.S. În sfârșit vom avea un sport la care vom excela!

8 thoughts on “Slalom printre căcați

 1. Raluca Mateas

  Genial :)) cu finalul mi-ai luat vba din gura. Chiar ma gandeam acum uitandu-ma la sporturile de iarna, ca noi nu avem conditii pt ca sportivii nostri sa faca performanta, desi si-ar dori. Si ei nu isi permit sa se antreneze in Alpi, prin Austria/Elvetia cum isi permit altii sa se distreze.

  Dar clar pt asta am avea toate datele si cred ca pentru multi ani de acum incolo am putea fi declarati lideri absoluti:)) Ar putea sa ii invite si pe ceilalti care nu au conditii. sa se antreneze aici.
  .-= Raluca Mateas a mai scris MSI X-Slim X360 ““ laptop ultra-thin =-.

 2. carmen

  Cine a zis ceva de facut ceva? Come on, e spre binele nostru. Este o chestie indelung planuita de oamenii care au caini si de autoritati. Nu stiati voi oare ca daca calcati in kk aveti noroc? E destul sa aluneci pe ceva ‘norocos’, ca ti se schimba viata: incep sa roiasca mustele..aaa, pardon, femeile ca mustele in jurul tau, castigi la loto, moare capra vecinului, moare si vecinul si ii ingropi tu pe amandoi.

  Gandeste pozitiv. :d /

 3. Ionut

  Aha buna asta cu slalomul printre cacati cred ca as lua si eu o medalie daca as participa:)) .Stiu si strada pe care ar trebui sa se tina finala se numeste Zboinea Neagra are o densitate de vreo 10 kk pe m2 si este undeva in Crangasi.Keep up the good work>

Leave a Reply