Să mâncăm din scutece…

Băi, mă CAC pe Antena 3! NU POT SĂ-I MAI SUPORT!!

Vaca aia blondă de la “La ordinea zilei” mă exasperează. Åžtiu că nu e proastă, dar sărută un fund care-i dă o pâine până când ajunge să fie penibilă rău. Åži fraierul ăla brunet care mai apare cu ea nu ÅŸtie că în limba română se spune corect “pe care”, în schimb are păreri. Analizează criza. Mda.

Aşa mi-ar plăcea să fie Voiculescu preşedinte, Antonescu premier şi Ponta preşedintele senatului, să văd atunci ce căcat or să mai mănânce ăştia de la Antena 3.

Eu nu spun că actualul Guvern acÅ£ionează bine, pentru că aÅŸ fi prost dacă aÅŸ face-o. Dar trebuie să înÅ£eleagă toată lumea că o să ajungem în situaÅ£ia Greciei dacă nu se vor lua niÅŸte măsuri urgente, drastice. Åži apoi mai ieÅŸi de-acolo, că nu te mai scoate nimeni. Măcar grecii folosesc Euro, iar UE nu-ÅŸi permite să lase moneda unică s-o ia la vale…

Şi încă o chestie trebuie înţeleasă, suntem în situaţia asta din cauza:
actualului Guvern (care nu a ştiut că în perioadă de criză se fac investiţii în infrastructură la greu; care nu a ştiut că trebuie să stimuleze economia privată; care nu a ştiut să reformeze deloc sistemul bugetar)
tuturor politicienilor care au fost la conducere începând cu anii ’90, care au vândut ÅŸi au furat Å£ara asta bucăţică cu bucăţică, care au politizat totul până-n măduva oaselor, care nu au fost în stare să facă ceva decât în interesul propriu
– noastră, a românilor, pentru că suntem niÅŸte proÅŸti notorii. Pentru că acceptăm să dăm ÅŸi să primim ÅŸpagă, pentru că n-am împins niciun primar într-un canal săpat în asfaltul proaspăt, pentru că ne este lene să stăm după un bon fiscal sau pentru că nu-l luăm de gât pe comerciant în cazul în care nu ni-l oferă.
Da, pentru că asta este marea problemă a României: evaziunea fiscală. Dar nu, noi n-avem nicio problemă cu hoţii care fură statul (adică pe noi), în schimb ne plătim cuminţi taxele şi impozitele în timp ce şoferi şi femei de serviciu angajaţi la trusturi de media (mâncătoare din scutece) sunt plătiţi în drepturi de autor.

Şi acum să ne gândim la soluţii. Ce facem? O nouă revoluţie, prin care să-i dăm jos pe toţi şi să respectăm apoi un anume punct 8? Facem cumva un sistem justiţiar corect care să-i condamne pe toţi cei care au prădat ţara timp de 20 de ani şi apoi să-i ofere spre linşaj în piaţa din centrul oraşului?
Sau putem continua să privim viaÅ£a din cealaltă parte a geamului de Mercedes… ÅŸi vedem ce-o fi.

Vă rog să-mi scuzaţi anumite cuvinte sau expresii licenţioase, dar chiar am ajuns la limita răbdării.

4 Responses to “Să mâncăm din scutece…”


  • O solutie pe care am tot auzit-o zilele astea ar fi sa declaram razboi Germaniei si sa ne lasam cuceriti de ei..ca ar scoate aia untul din noi cum nu se poate:))

  • Intr-adevar ar fi aiurea sa ajungem ca Grecia! Cu un salariu minim de 800 Eur si cu un turism care duduie. Din pacate draga Vlad noi suntem mult, mult mai jos. La noi duduie doar prostia!

  • Demult nu ma mai uit la antena3,stiu ca le da domnul bombonele

  • crede-ma ca am ajuns sa nu mai deschid tv-ul sau daca o fac il dau pe un post de muzica pentru ca acolo risc sa ma enervez mai putin. au intr-adevar un stil in mass media de a prezenta si de a exagera de fapt lucrurile, in funcite de fundul care trebuie pupat si de aroma lui… prefer sa intru pe internet si sa ma informez de aici de ce mai misca in tara asta de rahat…. Europa ne asteapta ca alternativa si e destul de mare si variata !!!

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX