Zilele Humorului 2010 – 2-5 septembrie

Update: Programul Nopţilor Humorului 2010

Comunicat de presă adaptat minim, în concordanţă cu exigenţele blogului :) Scuze pentru întârziere, dar am avut altele pe cap mai importante.

Zilele Humorului se vor desfăşura în acest an între 2 şi 5 septembrie, în aria generoasă a Complexului de Agrement ARINIŞ, inaugurat de curând.

Organizatorii, pornind de la premisa că dificultăţile cauzate de criza economică pot fi depăşite prin utilizarea cu înţelepciune a atu-urilor de care dispune comunitatea, intenţionează să genereze o creştere semnificativă a interesului turistic faţă de zona Gura Humorului, prin promovarea noilor oferte de agrement ale localităţii. De asemenea, prin calitatea manifestărilor înglobate în sărbătoarea multiculturală anuală de la Gura Humorului, se urmăreşte confirmarea statutului de capitală culturală zonală, câştigat prin eforturile din anii anteriori.

EdiÅ£ia din 2010 a Zilelor Humorului va fi construită în jurul a două manifestări jubiliare: a XX-a ediÅ£ie a Festivalului InternaÅ£ional de Grafică Satirică ÅŸi Literatură Umoristică “Umor la… Gura Humorului” ÅŸi a XXX-a ediÅ£ie a Festivalului InternaÅ£ional de Fotografie, Diaporamă ÅŸi Film “Toamnă la Voroneţ”, cărora li se adaugă: Festivalul NaÅ£ional de Interpretare Vocală ÅŸi Instrumentală “Doină, doină, cântec dulce” (ediÅ£ia a XIII-a), Festivalul culinar “Barabula de Aur” (ediÅ£ia a II-a), a V-a ediÅ£ie a Târgului MeÅŸterilor Populari, o tabără de sculptură în lemn ÅŸi o Sărbătoare a Recoltei. Nu vor lipsi, nici în acest an: Nunta de Aur, competiÅ£iile sportive, atelierele de grafică satirică ÅŸi concertele.

0 Responses to “Zilele Humorului 2010 – 2-5 septembrie”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX