Câţi?

Am ajuns din întâmplare pe Youtube, uitându-mă la videoclipuri de comemorare. Cine este curios, poate să caute “nu te vom uita niciodată” sau ceva de genul, să vedeÅ£i că sunt mii de astfel de clipuri.
Majoritatea tineri, majoritatea morţi în accidente de maşină, iar unii, mai şmecheri, de motocicletă.

E dezastru!

Poliţiştii ăştia care dau carnete pe şpagă chiar nu-şi dau seama ce rău fac?
Copiii ăştia inconştienţi chiar nu-şi dau seama ce responsabilitate mare au când sunt la volan? Viteza şi băutura, eventual combinate, duc către un singur drum: ultimul.

Şi nu uitaţi, de cele mai multe ori soluţia e frâna, nu acceleraţia.

4 Responses to “Câţi?”


  • Pai nu se gandesc, nu pentru ca n-ar vrea ci pentru ca nu pot. Sunt limitati in gandire, e ca si cum ai turna bere in tine la greu fara sa te gandesti ca maine dimineata o sa-ti borasti matzele. Ei iti dau carnet de conducere pentru ca le-ai bagat x lei in buzunar, dar nu pot sa gandeasca pana acolo incat sa realizeze ca maine te-ai putea busi fix in masina lor, masina in care vor putea fi si nevestele, si copii lor, etc.

  • Nu-i fain ce ai zis de motociclisti. Stii cat de multi motociclisti o patesc din vina altora? Si asta numai pt ca ceilalti soferi nu ii vad ca pe niste participanti valizi la trafic. Asta doar asa, ca idee..

  • Åžtii câţi motocicliÅŸti merg cu viteza legală prin localitate? Åžtii câţi motocicliÅŸti fac “scheme” pe drumurile publice, în trafic? Åži asta numai pentru că sunt inconÅŸtienÅ£i.

  • Nu intotdeauna e vina motociclistilor, cum nu intotdeauna e vina automobilistilor… Adevarul e undeva la mijloc, daca toata lumea ar conduce prudent nu ar mai fii atatea morti inutile.

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX