Câți?

Am ajuns din întâmplare pe Youtube, uitându-mă la videoclipuri de comemorare. Cine este curios, poate să caute “nu te vom uita niciodată” sau ceva de genul, să vedeți că sunt mii de astfel de clipuri.
Majoritatea tineri, majoritatea morți în accidente de mașină, iar unii, mai șmecheri, de motocicletă.

E dezastru!

Polițiștii ăștia care dau carnete pe șpagă chiar nu-și dau seama ce rău fac?
Copiii ăștia inconștienți chiar nu-și dau seama ce responsabilitate mare au când sunt la volan? Viteza și băutura, eventual combinate, duc către un singur drum: ultimul.

Și nu uitați, de cele mai multe ori soluția e frâna, nu accelerația.

4 thoughts on “Câți?

 1. ov1d1u

  Pai nu se gandesc, nu pentru ca n-ar vrea ci pentru ca nu pot. Sunt limitati in gandire, e ca si cum ai turna bere in tine la greu fara sa te gandesti ca maine dimineata o sa-ti borasti matzele. Ei iti dau carnet de conducere pentru ca le-ai bagat x lei in buzunar, dar nu pot sa gandeasca pana acolo incat sa realizeze ca maine te-ai putea busi fix in masina lor, masina in care vor putea fi si nevestele, si copii lor, etc.

 2. Dan

  Nu-i fain ce ai zis de motociclisti. Stii cat de multi motociclisti o patesc din vina altora? Si asta numai pt ca ceilalti soferi nu ii vad ca pe niste participanti valizi la trafic. Asta doar asa, ca idee..

 3. Vlady Post author

  Știi câți motocicliști merg cu viteza legală prin localitate? Știi câți motocicliști fac “scheme” pe drumurile publice, în trafic? Și asta numai pentru că sunt inconștienți.

 4. Peg Perego

  Nu intotdeauna e vina motociclistilor, cum nu intotdeauna e vina automobilistilor… Adevarul e undeva la mijloc, daca toata lumea ar conduce prudent nu ar mai fii atatea morti inutile.

Leave a Reply