25 septembrie – curăţenie generală în toată Å£ara

gunoiProbabil că voi, cititorii fideli ai acestui blog uitat de un proprietar prea leneş, ştiţi despre ce este vorba pentru că aţi apăsat pe bannere :)
Pentru cititorii infideli, nepăsători sau neatenţi, anunţăm încă o dată, mare:

pe 25 septembrie se face curăţenie ÎN TOATĂ ŢARA.

Bun. Acum, că s-a înţeles asta (sper :) ), să vă explic mai detaliat.
Se face curăţenie în toată ţara nu înseamnă că ieşim cu mătura în faţa blocului şi ridicăm tot praful în aer. Nu, înseamnă că mergem în natură şi desfiinţăm toate gropile de gunoi de pe albiile râurilor, din păduri şi din oricare alte locuri în care mintea omului necivilizat a considerat că e bine să-şi verse dejecţiile.

Cum se procedează?

Un om mai cu simţ de răspundere îşi asumă rolul de coordonator al unei echipe, de regulă formată din minim 5 persoane.
După ce şi-a strâns echipa, se înregistreză pe site-ul www.letsdoitromania.ro şi primeşte un cod unic.
Codul acela trebuie trimis apoi fiecărui membru al echipei, pentru a se înregistra, de asemenea, pe site-ul www.letsdoitromania.ro :)

Coordonatorul echipei este cel care primeşte informaţiile de la coordonatorul de judeţ, pentru că asta e treabă organizată şi fiecare echipă va primi instrucţiuni clare.

Citiţi alte detalii foarte importante aici: http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/

Susţine

Ar fi foarte bine să promovăm fiecare dintre noi această campanie, cât mai intens. Pe net, live, oricum, prin orice mijloace.
La această adresă (http://www.letsdoitromania.ro/sustine-proiectul/) găsiţi bannere de tot felul, de preferat să folosiţi cât mai mari şi amplasate în poziţii cât mai vizibile.
Ar fi foarte bine dacă aţi avea şi un status de genul: Pe 25 septembrie facem curăţenie în toată ţara şi cu link către http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/.

8 Responses to “25 septembrie – curăţenie generală în toată Å£ara”


 • Si cu taxele mele , ale tale , ale tuturor sustinatorilor acestui proiect sau a celor indiferenti , cum ramane?????????????Fiecare dintre noi plateste mult prea multe taxe si impozite, de ce sa faceti voi treaba primariilor , care iau bani pe spatele vostru?????
  Pentru mine e o enigma!!
  Cu stima,
  Teo

 • Teo, toate ţările civilizate au la bază voluntariatul societăţii civile.
  Pentru că uneori e bine să gândeşti peste taxe, peste nesimţire, peste nepăsare şi să faci ceva cu mâna ta. Să fii o parte din schimbare.

 • sunt de acord cu aceste initiative si am si participat la unele asemanatoare…numai ca este greu sa aduni oameni…pentru ca noi NU suntem o tara civilizata…noi suntem manelisti ca si popor….
  ca mai suntem un zece la suta oameni…ok….dar poporul in toata mandria lui este manelist

 • O iniÅ£iativă demnă de respect! Din păcate, ca orice voluntariat lipsit de sprijinul administraÅ£ie, va fi mai mult PR decât îmbunătăţire reală a “sănătăţii” mediului înconjurător… ÅŸi vorba aia, când aruncă un prost o pungă de plastic în apă, apoi nici 10 voluntari nu o mai pot scoate…

  Deşi nu particip la acţiuni organizate, renunţ totuşi la orgoliu când văd o hârtie pe jos în timp ce merg pe stradă, şi o ridic să o pun la coş. Recunosc, nu mereu.

  În fine, nimic nu se schimbă de azi pe mâine. Doar vremea. Mentalităţile cer zeci de ani de educare civică continuă. Succes!

 • foarte frumos!nu faci curatenie pt.primar,faci pt.tine si celor apropiati tie.:-h :-h :-h :-h :-h 8-}

 • O initiativa foarte buna, daca ar fi mai multe zile pe an ar fi si mai bine :)

 • curatenie serioasa trebuie facuta acolo la Cotroceni si la Piata Victoriei

 • daaa :)) cum spune vlad, curatenie mare trebuie facuta la cotroceni

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX