Mxa :)

Last edited by Vlady on 20 August, 2009 at 10:59 am

Am găsit draftul ăsta de acum mai bine de un an :) Nu l-am mai terminat niciodată. Acum ea probabil că e fericită şi cu gândul în câte alte părţi :)
Am mai crescut, am mai adăugat ceva acum cu scris îngroşat.

Era început de iarnă în Bucureşti. Noapte, vreme rece, fără zăpadă.
Atunci s-au întâlnit pentru prima dată, la un concert, într-un club de fiÅ£e. El era cu niÅŸte prieteni, ea era cu o prietenă, formând cu toÅ£ii acelaÅŸi grup. Åži el, rămas oarecum singur, intră în vorbă cu ele două. Au vorbit aÅŸa toată seara, au început să se cunoască. El îşi doza din ce în ce mai mult atenÅ£ia doar pe una dintre ele… ÅŸi tot discutând pe-acolo a ajuns să-i spună că are un blog ÅŸi i-a dat adresa.

Au plecat apoi fiecare la casele lor, iar el aştepta cu nerăbdare ca ea să-l caute. Şi a aşteptat aşa mai bine de două luni, până când a primit un comentariu în care fata îi spunea că i-a citit blogul în tot timpul ăsta şi că îi place tare mult cum scrie.
Nu pot să nu-mi aduc aminte râsul tâmp de pe faÅ£a lui în acele momente ÅŸi cum striga “Yes” prin casă strângând pumnul ÅŸi agitându-se: “M-a căutat, m-a căutat!”

A urmat un schimb scurt de mail-uri, add pe messenger chestii de astea obiÅŸnuite. Dar el cum era atunci în priză cu alta/altele a ajuns să nu-i mai dea atenÅ£ie (sau mai bine zis “cum el a fost atât de laÅŸ încât i-a fost frică să încerce măcar”). Åži a trecut timpul, s-au mai întâlnit pe la unele concerte…
El avea atunci niÅŸte gânduri ciudate de genul “eu nu pot să fiu fidel niciodată, ce rost are să-mi bat joc?” ÅŸi când un prieten i-a spus că-i place de ea, el s-a oferit să-l ajute.

3 Responses to “Mxa :)”


  • VlăduÅ£, uite abia la ora asta văd că ai scris (16:07) ÅŸi pentru că mi-a semnalat văr-miu Tudor, că nu m-aÅŸ fi uitat. Mă bucur de coincidenÅ£a asta, că ai publicat ÅŸi tu un draft mai vechi. (*)
    ÃŽmi amintesc vag de povestea asta cu Mxa, locuiam împreună pe vremea aia? Tre’ să-mi elucidezi misterul că nu mai ÅŸtiu despre cine e vorba.:)

  • awww.:) this is conventional…

  • Da, e convenÅ£ional. E banal chiar, dacă analizez obiectiv.

    Dar, subiectiv, era extraordinar chiar ÅŸi faptul că îi stătea grozav de bine pe locul din dreapta al maÅŸinii mele…

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX