Tabu: Senzații… calde

Nu știu la ce vă zboară mintea după ce ați citit titlul, dar dacă nu v-ați gândit la pișu în pat, în mod sigur ați mers prea departe :))

Bun. Mi-am adus aminte în seara asta că ultima dată când m-am pișat pe mine a fost undeva în clasa a 9-a sau a 10-a, că eram la liceu la Humor. Ați putea să râdeți, că eram cam mare pentru asta, nu?
Dar a fost dubios tare…

Am visat atunci că M-AM TREZIT și m-am ridicat din patul în care dormeam, am mers la baie și i-am dat drumul, victorios. Dar, ca orice lucru care pare prea bun să fie adevărat, s-a dovedit a fi… neadevărat, odată cu senzația caldă din zona pelviană, cât se poate de adevărată.
Știu, o experiență rușinantă dar pe cât se poate de bizară. E foarte neobișnuit să visezi că te trezești. De obicei te trezești, pur și simplu :)

La voi când și cum s-a întâmplat ultima dată?

 

7 Responses to “Tabu: Senzații… calde”


  • Sincer nu imi mai aduc aminte. Mi s-a intamplat oricum de cateva ori la gimnaziu, nu stiu daca si la liceu :)) Senzatia aia cand visezi ca te trezesti e aiurea tare, pentru ca apoi realizezi ca nu ai facut ce trebuia.

  • Am visat acum vreo câțiva ani (eram în liceu) că mă piș la un copac, și a fost o mare dezamăgire momentul trezirii. Noroc că eram pe spate, deci patul n-a prea avut de suferit. De obicei când am vise de astea, mă împing spre trezire, și am timp să ajung la baie. Mai ales când mă culc beat.
    Strașnic copac trebuie să fi fost…:))

  • Coisington, nu mai ești “mândru că” nimic? :P bagă acolo!

  • Si eu care credeam ca numa eu patesc din astea… cred ca eram in a XI-a cand am patit ultima data da n-am facut decat f putin, nu s-au udat decat chilotii… sa fac de-a binelea n-am mai patit de mult tare… in schimb am facut pe mine bine de tot cand nu am mai reusit sa ajung acasa si in scara blocului a pocnit vezica de am intrat in casa tot pisat =)) asta prin a XI-a dupa ce am stat la fumat pe dupa blocuri pana cand am simtit ca nu mai pot… si n-am mai putut :))

  • Acum vreo 2 ani mi s-a intamplat si mie ceva asemanator :-\ ”
    -Nico

  • bai deci, la asta ma gandeam si eu zilele trecute si chiar ii povesteam cuiva. eu am facut-o INTENTIONAT prin clasa a 7-a (deci tot mare eram, pt asa ceva), sa vad CUM MAI E? ca uitasem feelingul:)) m-am simtit groaznic imediat dupa…..

Leave a Reply

You must login to post a comment.