Despre… noi

Sau cum a ajuns descrierea mea (despre mine) pe zeci de pagini de hi5, facebook, trilulilu, netlog sau bloguri și altele :)

Eu am scris-o acum 4 ani, preluând finalul (mă Re In Ven Tez… cu fiecare secundă) de la o tipă de pe hi5.
În tot acest timp, pagina a fost vizitată de 19.204 ori, adică 5.14% din totalul vizualizărilor blogului, dintre care 12.634 de vizite au venit direct de pe google pe cuvintele cheie “despre mine“.

Mulți au luat exact cu copy-paste, o parte au modificat să corespundă sexului diferit, alții au mai scos sau au mai adăugat idei. Ori dacă nu aveau metrou în localitatea lor au schimbat cu autobuz, maxi-taxi etc. :)
Oricum, cireașa de pe tort este Lucian Bilt, căruia i s-a părut dubioasă exprimarea mea “multor persoane li se pare că mă cunosc, când de fapt nici eu nu mă cunoscși a înlocuit-o cu “la multi li se pare ca ma cunosc, dar nici eu nu ma cunosc..”.

Nu are rost să dau alte link-uri, dar puteți vedea căutând “trantesc usa la lift trec pe rosu” sau “ma re in ven tez cu fiecare secunda” sau orice altceva mai vreți din ce am scris.

Have fun!

27 thoughts on “Despre… noi

 1. Rechinu`

  Eu am vazut pentru prima data textul tau copiat pe un profil de facebook….un profil al unei persoane pe care o banuiam ca nu detine prea multi neuroni si nu are cum sa fie conceptia ei…. :)) )
  E drept ca a schimbat si ea ceva….ei ii plac ceasurile :)) )))

  1. Rechinu`

   Gabi….stii ce nu realizeaza femeile care spun asta? Ca implicit si tatii si prietenii sau sotii lor (cele care au) sunt niste porci…..si din moment ce parintele tau e porc….tu cum te poti numi??? :)) ))))))))))

 2. gabi

  Purcelusa, dar sa nu spui asta vreodata unei fete ca poate nu stie de gluma si te trezesti cu vre o geanta in cap :)) …eu am auzit o vorba si mai grava cum ca toate femeile sunt c…..e . Dar cei care zic asta nu prea realizeaza ca in categoria toate femeile intra si mamele lor si surorile sotiile etc…

 3. Ana

  =)) foarte tare! limba romana e in wc de ani buni. citeam mai devreme un blog, al unui “credincios in dumnezeu, dar in suflet, nu in biserica”. cum le vine astora ideea de a parasi plugul si a da buzna pe internet?

  1. Rechinu`

   Si-au luat “smartfoane” la oferta cu trafic pe net inclus si posteaza de pe camp……de ex: Maria is now in a relationship with Ion and 25 other people. (Popa Satului and 24 other people like this) :)) ))
   E grav :)) )

 4. Tibi

  Deci Lucian Bilt e cireasa de pe tort :)) Omu e profesor si vrea sa se angajeze in IT. Cunoaste programare avansata (microsoft powerpoint) si mai e si webdesigner. Oricum, nimic nu bate exprimarea rudimentara… :))

 5. Craciunel

  Descrierea este foarte buna!!!Se potriveste multora si poate tocmai de aceea au copiat-o,neavand inspiratia sa o astarna atat de simplu si frumos ca si tine.

Leave a Reply