Statisticile blog-ului

Comments Posted By Alexu

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Să mâncăm din scutece…

Intr-adevar ar fi aiurea sa ajungem ca Grecia! Cu un salariu minim de 800 Eur si cu un turism care duduie. Din pacate draga Vlad noi suntem mult, mult mai jos. La noi duduie doar prostia!

» Posted By Alexu On 14 May, 2010 @ 11:14 pm

Acorduri barate

Frate-miu hai ca suna bine! Poate si pentru ca esti barbierit proaspat :)

» Posted By Alexu On 13 April, 2009 @ 10:07 pm

O primăvară frumoasă!

Daca era citatul lui Mircea Badea nici un roman sau emigrant de pe teritoriul Romaniei nu mai avea parte de iubire pentru ca suna cam asa :”Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul”

» Posted By Alexu On 3 March, 2008 @ 1:13 am

Jurnal de sfârșit de an

Uite care e treaba tinere! Oricum ar fi fost pentru tine 2007, mesajul pentru 2008 nu e prea inspirat. Iti recomand sa stai si sa creezi un mesaj nou, mai plin de viata, de fantezie. Hai baga mare la capitolul creativitate! Daca nu poti baga o busuioaca, ceva trebuie sa iasa!

» Posted By Alexu On 1 January, 2008 @ 12:03 pm

Cabină telefonică

Tinere nu mai pune intrebari cu raspuns indus… Stii tu alea cu trecutul strazii sau codrii… Oricum inaltimea te-a facut s-o posezi si sa pui si intrebarea. Astea sunt cel putin doua motive pt care e asa inalta :P . Salutari. (BigBrother)

» Posted By Alexu On 15 August, 2007 @ 6:45 am

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.