Statisticile blog-ului

Comments Posted By Alina

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Încă o chitară

Ce chitara . . . , dar si ce nume )))

» Posted By Alina On 30 April, 2009 @ 11:07 pm

Zaraza – între ficțiune și realitate

Vai, câtă dezamăgiiireeeeee!!!! Și atâția ani (de când am citit cartea) am crezut că e pe buneeee :(( Nuuuuuu… De ceeeee??? De ce am căutat tocmai astăzi??? :)) ))) vai, și le-am povestit’o si tuturor prietenilor mei :)) ))) Hahahaha

» Posted By Alina On 26 September, 2012 @ 1:53 pm

Secretare la FJSC

Au niste fete de rahat…nu stiu sa vorbeasca si sa comunice cu studentii. Tot de pe urmele noastre mananca. Sunt niste scarboase si nesuferite!

» Posted By ALINA On 12 December, 2012 @ 7:46 pm

Despre mine…

Nu ma asteptam nici sa-mi raspunzi :) , dar sa-mi multumesti e destul de mult.
Eu ma bucur ca vad pe cineva care e interesat de lucruri mai patrunzatoare in viata, si stie si cum sa arate asta (nu intalnesti ‘la orice pas’ persoane ca tine ;;) In fine..
Bravo tie

» Posted By Alina On 29 April, 2009 @ 3:11 am

Tu nu ai nevoie de UNATC ca sa arati celorlalti ca esti talentat.. UNATC-ul are nevoie de oameni care simt si gandesc ca tine.
(parerea mea, sincera, dupa ce am citit pe aici)

» Posted By Alina On 29 April, 2009 @ 1:45 am

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.