Statisticile blog-ului

Comments Posted By Angelica

Displaying 1 To 9 Of 9 Comments

Memento

Nu stiu de ce am senzatia ca rezultatul va fi….testamentul. Imi doresc din inima sa fie doar o senzatie!!!

» Posted By Angelica On 13 July, 2009 @ 2:09 pm

Poliția – un instrument de neîncredere

1.Am plecat de la prezumtia ca ai gresit pt ca nu ai specificat ce fel de echipaj de politie era…un detaliu care absolva, PARTIAL, de vina echipajul!
2. In momentul in care am postat comentariul, mi-am permis sa ma refer la intreaga discutie de pana atunci (vezi comment Musli)
3. Ai generalizat: “Dacă nu-s șpăgari sunt jegoși care dau amenzi pentru fapte închipuite, doar ca să-și facă rația. Dar asta numai atunci când stau la geană, nicidecum când sunt implicați și ei în trafic.”
4.Imi cer scuze ca m-am aprins atat de tare, am uitat ca bloggerii nu au aceleasi responsabilitati ca jurnalistii si ca, prin urmare, anumite aspecte nu le pot fi imputate!

5. Imi pare rau ca ai luat-o drept un atac personal si te asigur ca scopul nu era acela de a-ti intoarce vorbele, ci de a-ti atrage atentia asupra unor lucruri pe care, de altfel, nu erai obligat sa le surprinzi!

» Posted By Angelica On 25 June, 2009 @ 11:03 pm

Din moment ce imi spui ca vb ca sa ma aflu in treaba absolut gratuit, imi permit si eu sa spun ca ai vazut prea multe filme…argumente erau suficiente in primul comment, daca ai fi avut ragazul sa citesti! Pastreaza-ti multumirile pentru cineva care chiar are nevoie de ele!

» Posted By Angelica On 25 June, 2009 @ 10:33 pm

sorry, am uitat ca dintre toti cei care au acces la blog-ul tau, tu esti cel mai competent…ar trebui sa specifici undeva ca nu accepti opinii contradictorii si ca nu e loc pentru dezbateri!

» Posted By Angelica On 25 June, 2009 @ 10:26 pm

Si te-ai gandit ca poate si afirmatiile mele au fost facute pe aceeasi baza? Jesus, doar pentru ca am avut parte in viata mea si de ALTFEL de politisti, nu inseamna ca ii pup in cur si nici ca am ceva cu tine…incercam doar sa iti arat si cealalta fata a problemei….

» Posted By Angelica On 25 June, 2009 @ 10:19 pm

sau te deranjeaza ca ii pup pe altii si pe tine nu?/:)

» Posted By Angelica On 25 June, 2009 @ 10:12 pm

Da tie ce-ti iese daca arunci cu noroi?

» Posted By Angelica On 25 June, 2009 @ 10:11 pm

1. ai vazut prea multe filme!
2.nu vb. ca sa ma aflu in treaba(“Dacă nu-s șpăgari, sunt jegoși care dau amenzi pentru fapte închipuite, doar ca să-și facă rația”) sunt genul de om care se documenteaza…
3. @ Edy – e normal sa aiba fiecare departament atributiile lui; este anormal sa nu si le indeplineasca sau sa faca exces de zel (abuzuri in serviciu). Stiu ca majoritatea politistilor sunt niste incompetenti sinistri care de-abia stiu sa scrie un proces-verbal, dar nu pot sa spun cu siguranta ca sunt toti la fel….e aceeasi chestie ca si cu tiganii care fura si cei care nu. Numai ca tiganii nu sunt platiti din banii nostri!!!!:D

» Posted By Angelica On 25 June, 2009 @ 10:06 pm

Te-ai gandit ca, daca erau de la politia comunitara, nu aveau absolut niciun drept sa il opreasca?Doar politia rutiera are dreptul de a opri masini in trafic…Cat despre radare sau alte “razii” nu au voie decat daca este campanie la nivel de unitate…adica nu se trezesc doi ca au nevoie de bani, trag pe dreapta si pornesc radaru’ sa mai scoata de una mica. E drept ca sunt spagari si neseriosi si incompetenti….dar asta nu inseamna ca sunt asa intotdeauna! Pici in patima generalizarilor si nu e chiar in regula! Hai, vacanta placuta, Pisi!

» Posted By Angelica On 24 June, 2009 @ 10:32 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.