Statisticile blog-ului

Comments Posted By Aurel Dragut

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Fenomen ciudat

Io zic ca era varianta 2007 a lu’ “Independence Day” doar ca a foarte discreta :))
am mai vazut si eu poze dar live nimic…dormeam :D

» Posted By Aurel Dragut On 22 June, 2007 @ 8:53 pm

Joe le TAXI

Deci nu neg ceea ce spui tu si e adevarat ca sunt destui taximetristi care nu isi merita postul din cauza a ceea ce fac. Numai ca nu ii poti baga pe toti in aceeasi oala, sunt si oameni de treaba in breasla. Daca fi zis “toti cu care am mers” in loc de simplul “toti” ar fi fost mult mai ok zic eu.

» Posted By Aurel Dragut On 22 June, 2007 @ 9:35 am

Sunt de acord cu tine ca omul ala a avut un comportant de tot … Dar nu imi place ca vorbesti aiurea…de ce incerci sa lovesti in toti taximetristii? (te citez … “# Taximetriștii iau cu 1 leu în plus față de aparat (toți)”) … este cat se poate de fals nu ma dau mare si tare dar am mers de enorm de multe ori cu taxiul (din nefericire si din cauza problemelor medicale) si nu mi-a oprit nimeni 1ron/10.000 in plus. Ca au mai fost care incercau sa lungeasca traseul e altceva.

» Posted By Aurel Dragut On 22 June, 2007 @ 2:30 am

Haideți să fim femei!

Nu a zis nimeni ca toti sunt culturisti, modele…dar nici sa o dam in chestii care pot intra la capitolul discriminari (intr-o oarecare masura). Si apoi cat ti-ar lua sa lucrezi un abdomen? Poti sa iti modelezi corpul repede in functie si de greutatea pe care o ai la momentul actual. Un om normal in maxim 3 luni poate ajunge la o forma placuta, nu exagerata pe care ar putea-o etala fara “marar”. Pe unii ii prinde bine “mararu” pe altii nu.

» Posted By Aurel Dragut On 19 June, 2007 @ 3:49 pm

Intrebari: arnold e cumva gay? culturistii sunt gay? Sau pe aici sunt prezente “vulpi”? Faptul ca te cureti de “marar” nu mi se pare atat de “gay” pe cat vreti voi sa para. Si nu m-am epilat pe craci sau alte zone decat cele normale, ca sa spuneti apoi cum ca as fi subiectiv, ca deh…imi apar imaginea. Sunt hetero 100% 24 de ore din 24 si nebun dupa femeile cu forme. Cine vrea sa fie “gorila” n-are decat!

» Posted By Aurel Dragut On 19 June, 2007 @ 1:26 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.